Nieuw

French Presidential Front-Runner Macron Against Arresting and Deporting “Radical Islamists”

He would rather they stay in France, and destroy it.

He’s another Merkel. If he wins, France is finished as a free nation.

“Macron Against Arresting and Deporting Radical Islamists,” by Chris Tomlinson, Breitbart, April 22, 2017:

En Marche presidential candidate Emmanuel Macron slammed Marine Le Pen’s proposal to arrest radical Islamists saying it would be counter-productive to intelligence efforts.

Mr Macron took direct exception to Le Pen’s comments Friday morning when the Front National presidential candidate called for the arrest of all known radical Islamists and the deportation of Islamists without French citizenship Le Figaroreports. Le Pen made the comments after reports that the shooter of three police in Paris Thursday night had been known to police as an Islamic extremist.

“The goal is an intelligence goal,” Macron said. ” If you put them all in jail, first of all, it is not in accordance with the law,” he added, “The goal is to follow them. The police must be able to work in the best possible way.”

readmore>>
pamelageller
Also published on Zeepertje.com

Doe mee met 8.221 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1430 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

3 Comments on French Presidential Front-Runner Macron Against Arresting and Deporting “Radical Islamists”

 1. skeeter // april 27, 2017 om 21:50 //

  Nou domme fransen, duidelijker kan het niet voorgeschoteld worden

  Liked by 1 persoon

 2. Als die man president van Frankrijk wordt, wat waarschijnlijk is, dan betekent dat het einde van de Franse republiek.

  Liked by 1 persoon

 3. Hoe kan iemand nog op zo’n gevaarlijk persoon gaan stemmen?

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: