Nieuw

Buurtbewoners bedreigen slachtoffer met de dood na live uitgezonden Facebook-groepsverkrachting: “Verraadster!”

Nieuwe groteske gegevens zijn afgelopen dinsdag naar voren gekomen tijdens de rechtszaak van de live uitgezonden Facebook-groepsverkrachting in Uppsala. De verkrachtte vrouw vertelde onder andere dat een menigte van 25-30 mensen na de verkrachting buiten voor haar raam verschenen en begonnen te schreeuwen.

– Ik voel me vreselijk ellendig en mijn leven is geruïneerd, zei het slachtoffer, terwijl de daders, zoals verwacht, weer met een zeer lage straf wegkomen.

In de nacht van 22 januari werd de vrouw verkracht door twee onbegeleide minderjarige vluchtelingen in een appartement in de immigranten gedomineerde voorstad Gottsunda in Uppsala. Een derde man, een 24-jarige Iranees, heeft de andere twee aangemoedigd tijdens de verkrachting.

– Zo moet je een Zweedse hoer neuken! scandeerde hij en bespotte het slachtoffer, volgens het vonnis, wat gisteren is uitgesproken. Ondertussen werd de verkrachting live uitgezonden via Facebook.

De uitspraak onthult voorheen onbekende details over de verkrachting en de nasleep ervan. Onder andere heeft de vrouw tijdens het verhoor verteld dat ze nu wordt lastiggevallen en belaagd omdat bewoners in haar buurt van mening zijn dat ze een verraadster is.

Toen ze de hond van van haar zus uitliet begonnen mensen tegen haar te schreeuwen dat ze een  verraadster is, en beloofden dat ze “een hel krijgt”.

– Ze schreeuwden dat ze me zouden vermoorden en sindsdien durf ik niet meer naar buiten te gaan, vertelde de vrouw.

– Op een nacht stonden er 20-25 mensen op de parkeerplaats buiten mijn appartement te schreeuwen, ging ze verder.

– Ik voel me vreselijk ellendig en mijn leven is geruïneerd.

De misdadigers komen ondertussen er vanaf met een belachelijke lage straf, zoals we onderhand al gewend zijn. De twee kersverse vluchtelingkindjes, die beweren 18 en 21 jaar oud te zijn, ontsnappen met een gevangenisstraf van een jaar en respectievelijk twee jaar en vier maanden. De schaterlachende regisseur van deze cultuurverrijkende natuurfilm krijgt zes maanden aan zijn islamitische broek voor grove laster en moedwillig verzwijgen van een misdaad.

De twee verkrachtingaapjes uit Afghanistan mogen na het uitzitten van de vreselijke gevangenisstraf in Zweden blijven. Geen woord over een deportatie voor deze mislukte moslimklonen.

Bron:

http://www.friatider.se/stor-invandrarmobb-hotade-offret-efter-facebook-v-ldt-kten-golare

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7255 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

9 Comments on Buurtbewoners bedreigen slachtoffer met de dood na live uitgezonden Facebook-groepsverkrachting: “Verraadster!”

 1. De polite gaat niets doen.
  Bel de strijders van Odin.

  Like

 2. Schaf een vuurwapen aan en schiet ze over hoop.
  Heb je die genoegdoening al vast en kom je er als vrouw en racisme slachtoffer met een goede advocaat redelijk van af.
  Elke dag in de vrouwenlik, kan je dan genieten van de beelden van die stervende teringkoppen.

  Like

 3. Tijl Uylenspiegel // april 27, 2017 om 11:18 //

  Het AD meldde de rechtszaak ook en had het over “drie Zweden”. Journalisten zijn ware meesters in verhullende verslaggeving, ze vertellen slechts een deel van het verhaal en de gemiddelde lezer heeft niet in de gaten hoe hij belazerd wordt. Zo zou ik ook wel de afkomst van de schreeuwende en dreigende massa voor haar woning willen weten, het lijkt voor de hand te liggen dat dit geen autochtone Zweden waren, waarom heeft de politie niet ingegrepen en waarom hebben bij afwezigheid van de politie autochtone Zweden niet ingegrepen?

  Like

 4. Als autochtone Zweden hadden ingegrepen was de politie wel gekomen en hadden ze die Zweden opgepakt en kwamen ze voor de rechter wegens geweldpleging.
  wat is dat voor raar land geworden.

  Like

 5. Ik zeg het wel weer voor de zoveelste keer. Zonder dat er daadwerkelijk gestraft wordt door rechters lachen die parasieten de zweden vierkant uit en mogen ze na een paar maanden weer een nieuwe verkrachting plegen, want, zoals hier hoeven ze daar ook slechts een klein deel van de straf uit te zitten.
  Hadden het echte autochtone zweden geweest die een moslima verkracht zouden hebben, dan hadden die daders vele jaren cel gekregen.
  Voorlopig is het enige wat volgens mij helpt om die rechters die belachelijk lage straffen tegen immigranten uitspreken, een flinke rectale beurt met een dikke komkommer of courgette te geven, uitgevoerd door een motorclub of zo. Dit om wat begrip bij zo’n rechter voor het echte verkrachtingsslachtoffer te kweken. Wanneer gaat dit eens bij de zweeedse mannen leven?

  Like

 6. skeeter // april 27, 2017 om 21:56 //

  @ Lisa,
  Het woord Zweden kun je zo vervangen met Holland in je geraas. Nederland is net zo achterlijk.

  Like

 7. trebor2110 // april 28, 2017 om 00:52 //

  Schaf een vuurwapen aan en schiet ze over hoop.
  Heb je die genoegdoening al vast en kom je er als vrouw en racisme slachtoffer met een goede advocaat redelijk van af.
  Elke dag in de vrouwenlik, kan je dan genieten van de beelden van die stervende teringkoppen

  Bert ze zal vast wel genoegdoening hebben als ze de slachtoffertjes heeft dood geschoten , Maar racismeslachtoffer nee dat zal zelf met de beste advocaat van de wereld niet lukken ze zal gezien worden als de moordenaar van 2 vluchtelingen en dat zal in de lik ook niet leuk zijn die word niet met open armen ontvangen tussen al die buitenlandse moslim wijven
  [ aannemend dat de statistieken het zelfde zullen zijn als bij de moslim mannetjes ]of AFA tuig .

  Like

 8. trebor2110 // april 28, 2017 om 00:56 //

  Voorlopig is het enige wat volgens mij helpt om die rechters die belachelijk lage straffen tegen immigranten uitspreken, een flinke rectale beurt met een dikke komkommer of courgette te geven, uitgevoerd door een motorclub of zo.

  Ron hoezo een rectale verkrachting met groente door een motorclub , wat heeft die motorclub er mee te maken durf je het zelf niet samen met je maten .

  Like

 9. trebor2110 // april 28, 2017 om 00:57 //

  of zit je zelf bij een motorclub en zou je wel een iemand met een courgette anaal willen verkrachten 🙂

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s