Nieuw

We hebben al lang een kilometerheffing en rekeningrijden

Een auto verbruikt namelijk brandstof per kilometer. En op die brandstof zit een heffing. Die heffing is groter (in absolute zin, niet percentueel) bij groter verbruik/minder zuinige auto. En is ook al gedifferentieerd voor wat betreft CO2 en NOx uitstoot. Dat Groen Linkse milieugedram zit al lang verwerkt in de brandstofprijs. Hoe meer kilometers je maakt, hoe meer je betaalt.

Nederland heeft al de duurste benzineprijzen in Europa. Daar werkt dat idee dat alles in de EU hetzelfde moet zijn in ene niet.

Nederland heeft ook al de hoogste belasting op benzine.

De belasting op benzine in Nederland is al 65%.

Op het bonnetje ziet dat er dan zo uit.

Waarom moet er dan toch zo nodig rekeningrijden en een kilometerheffing komen, terwijl dat er al is ? Vanwege wat in de headerfoto staat. Dan kan de overheid ten alle tijde in de gaten houden waar u zich bevindt.

Het gaat weer een hele hoop ambtenaren en bureaucratie kosten en er zullen bedrijven en managers een flinke zak geld aan overhouden, terwijl het allemaal overbodige kosten zijn. U betaalt al per kilometer en het bedrag staat gewoon op uw bonnetje.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

2 Comments on We hebben al lang een kilometerheffing en rekeningrijden

  1. Ja hoor, BTW over de accijns; belasting over belasting!!

    Liked by 1 persoon

  2. Bob Fleumer // april 29, 2017 om 17:44 //

    Ze regelen alles zo dicht dat over enige tijd het gehele raderwerk tot stilstand komt en dan vragen de regelaars zich pas af: hoe komt dat nou?

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s