Nieuw

Ruimhartig immigratiebeleid lijkt edelmoedig, maar helpt Afrika niet

De kabinetsonderhandelingen moeten niet gaan over een consciëntieus uitgezet pad, maar over wáár dat pad naar toe moet leiden, vindt Guus Berkhout. Berkhout is oprichter van het Centre for Global Socio-Economic Change (CFGSEC) en emiritus hoogleraar geowetenschappen.

Ook zien we in ons land een onmiskenbare toename van sociaal-culturele tegenstellingen. De pluraliteit van de bevolking is voortdurend gegroeid, met als gevolg dat ons ‘sociale kapitaal’ geleidelijk wegsmelt. Harvard-professor Robert Putnam waarschuwde al jaren geleden dat een te grote diversiteit leidt tot het verdwijnen van onderlinge solidariteit. Een te ruimhartig immigratiebeleid staat haaks op het in stand houden van de verzorgingsstaat.

Trouw >>

Doe mee met 8.222 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6489 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

9 Comments on Ruimhartig immigratiebeleid lijkt edelmoedig, maar helpt Afrika niet

 1. Edelmoedig?
  Het is een regelrechte ramp dankzij links en de ngo’s

  President Oostenrijk: ‘Iedereen een hoofddoek’

  Wel verdomme! Er zijn dagen dat we niet naar de Oostenrijkse televisie kijken, maar dit fragment (hier helemaal, vanaf 2.40) is toch wel het kijken waard. Alexander Van der Bellen, de dichtgetikte opa van Jezus Klaver, won het circa honderd dagen geleden met een paar procent verschil van de FPÖ en die bijna helft van het electoraat krijgt vakkundig een geslepen ski in de rug gepropt. Dat Van der Bellen geen benul heeft blijkt wel uit zijn quasigrappige vraag ‘Dragen mannen ook een hoofddoek?’, maar het wordt erger. Want vrouwen zijn voor Alexander vrij om te kiezen voor een hoofddoek. “Vrouwen hebben het recht om zich te kleden zoals ze willen.” Ja Alexander, dat recht hebben vrouwen inderdaad in een vrije samenleving, alleen denkt de islam er toch net ietsje anders over. Bovendien willen veel vrouwen het zelf niet eens, maar het moet dus doen ze het, want anders krijgen ze klappen. Dat zegt zelfs de Völkszeitung en dus is het waar. Maar het wordt nóg erger. “ER KOMT EEN DAG DAT WE ALLE VROUWEN, ALLEMAAL, MOETEN VRAGEN EEN HOOFDDOEK TE DRAGEN UIT SOLIDARITEIT MET DEGENEN DIE HET VANUIT RELIGIEUZE OVERWEGINGEN DOEN.” Nee idioot, die dag komt er niet. Gefeliciteerd Oostenrijkers, met deze Groenweglopende volksmaniak, dat krijg je er nou van. La France, vous êtes le volgende.

  bron : geenstijl.nl

  Die van Bellen is echt ziek.

  Hoofddoek is symbool van islam onderdrukking.

  Heb een paar ex moslim vriendinnen , die zeggen ook al hoofddoek is nooit uit vrije wil.

  Opknoppen die van Bellen, smerige verrader.

  NSB Handelsblad trekt sluier over Nikaabdebieltjes

  islamaids.pngHoe kijkt ze er, drie jaar later, tegenaan? „Ik zal als niet-moslim nooit helemaal begrijpen hoe het is om je graag te sluieren, maar het is me wel duidelijk geworden dat deze vrouwen echt liefde koesteren voor dit kledingstuk. Zij zeggen: ik bepaal zelf wat je wel of niet van mij te zien krijgt.”

  Ze wijst erop dat feministen in de jaren 70 datzelfde argument gebruikten ter verdediging van hun autonomie. „Dat heeft me wel aan het denken gezet. Als je het recht hebt om je uit te kleden, heb je ook het recht om je aan te kleden.”

  Hey kijk nou. Een volledig kritiekloos interview van een tragische linkse debielmevrouw die de stoffen gevangenis van de profeet weer door de lens van het politiek correcte wil zien: altijd maar dat zeurderige mantra van “het zijn heus wel sterke vrouwen en buh buh vooroordelen en kijk nou hoe leuk ze het zelf vinden”. Hoe lang men op de redacties denkt dat ze met dit soort “maar hij bouwt wel mooie snelwegen”-argumentatie weg kunnen komen is onduidelijk, maar de gewone Nederlander die geen artistieke levensinslag heeft en geen moslims probeert te redden heeft toch wel door dat dit gewoon kwaadaardige domheid en een stuitend gevalletje van the soft bigotry of lowered expectations is van Vandermeersch en consorten? Goed, volgende keer maar weer een stukkie over hoe lavendelsnuivers, dumpertreeters en corpsballoos de echte seksisten zijn? Iedereen weet toch dat de niet-werkende, onzichtbare baringsmachines van de profeet juist de echte feministen zijn…

  bron: geenstijl.nl

  https://www.nrc.nl/nieuws/2017/04/25/zij-fotografeerde-vrouwen-die-voor-de-niqaab-kiezen-a1555924

  verbieden die lugenpresse nazi krant!

  Like

 2. http://www.telegraaf.nl/binnenland/28058327/__Minder_opvang_asielzoekers__.html

  Geloof er geen zak van!

  Ook telegraaf behoort min of meer tot de lugenpresse.

  Like

 3. bedonderde burger nr 16.000.001 // april 26, 2017 om 17:08 //

  Alles draait om de vernietiging van alle arbeidsrechten om werkenden terug in hun hok te jagen als slaven die zij ooit waren, lijfeigenen. En dit alles met dank aan de SOCIALISTEN die blijkbaar allemaal op de loonlijst van Soros staan!

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel // april 26, 2017 om 17:41 //

  Het is nog even wachten op het volgende Generaal Pardon dat er ongetwijfeld weer aan zit te komen, al die aparte rechtszaken duren veel te lang voor D66 en consorten.

  Like

 5. danny // april 26, 2017 om 16:47 //
  Edelmoedig?
  Het is een regelrechte ramp dankzij links en de ngo’s

  President Oostenrijk: ‘Iedereen een hoofddoek’
  ———–

  Ja, vannacht en eerder vandaag zwik links (Duits) bij Bolo op tafel gegooid. Ik weet niet of hij er wat mee gaat doen als hij thuis is.
  Maar heeft voor ons niet zo’n zin meer als het al bij GS staat.

  Like

 6. @danny // april 26, 2017 om 16:48
  danny // april 26, 2017 om 16:49

  Ja makkelijk praten. Ze hebben net een compleet nieuw legerkamp voor ze gebouwd in Ter Apel voor 2000 man:
  https://fenixx.org/2017/04/21/super-deluxe-nieuw-legerkamp-voor-de-islamitische-bezettingstroepen-in-ter-apel/

  Like

 7. Like

 8. Iedereen* die nog steeds WIL geloven, dat vrouwen ZELF KIEZEN (dus zonder enige dwang) voor het dragen van t.m. een hoofddoek …. ZIJN DOOF/BLIND VOOR ELKE VORM VAN MACHT(SMISBRUIK) in de wereld!

  Stel hen* de volgende vraag: “U GELOOFT DUS OOK DAT DE JODEN IN DE DOOR JODEN HATENDE NAZI’S BEZET NEDERLAND ALLEN TROTS EN VRIJWILLIG EEN JODENSTER OP HUN KLEDING NAAIDEN”?

  Wat de bedoeling voor het VERPLICHT dragen van dit “herkenningsteken” van de bezetter was: PUBLIEK OVERAL HERKENBAAR VOOR&DOOR IEDEREEN … maar vooral door de toen Joden hatende- en daardoor controle uitoefende Bezettingsmacht … EN DAARDOOR HUN PUBLIEKE CONTACTEN EN ACTIVITEITEN!

  Bovendien is het verplicht stellen van een eenzijdig “kledingvoorschrift” vooral voor ALLE (Mens)VROUWEN IN DE WERELD een oer-genetische beperking van hun natuurlijk “streven naar individualiteit en een natuurlijk onderscheidend uiterlijk ter “natuurlijke presentatie van hun aantrekkelijkheid”! (Voor wie of wat mag U zelf invullen!)

  Dat is een primair natuurwetmatig handelen , die door alle levende wezens op Aarde wordt toegepast! (Ja, ook bij plantaardige).

  (Onderscheidende) Kledingvoorschriften zijn er ALTIJD geweest.
  “DE DRAGER/STER HOORT “HERKENBAAR” ERGENS BIJ!”
  ( Land/stad/dorp/school/bedrijf/organisatie/vereniging/familie etc.)

  De keuze hierin IN EIGEN VRIJHEID is het probleem niet!
  “Je draagt het “uniform” omdat het bij je zelf gekozen vrijheid of werkkring hoort”!
  (Je hebt zelf LATEN kiezen om een gevangenis/school/uniform te MOETEN dragen!)

  Maar …. HET IS GEEN VRIJHEID VAN EIGEN KEUZE …indien je bij je geboorte wordt verplicht LEVENSLANG bepaalde kleding TE MOETEN BLIJVEN dragen …. OMDAT JE ANDERS WORDT VERMOORD!

  EN DAT DOET DE ISLAM! ( Geen als moslim geboren man/vrouw MAG UIT DEZE ISLAM DWANGSEKTE STAPPPEN ZONDER DE DOODSTRAF OVER ZICH AF TE ROEPEN!

  DE HELE WESTERSE WERELD IS GEK DAT ZE DEZE Z.G. (zelf benoemde!) “GODSDIENST” ALS ZODANIG ACCEPTEREN OF RESPECTEREN!

  Waarom hebben we dan Hitler en zijn Nazi-sekte NIET GEACCEPTEERD?
  Waarom walgen we van bv de Noord-Koreaanse (familie) dictatuur en vinden die openlijk “onacceptabel”?
  Of zijn wij zo laf en daardoor “selectief verontwaardigd” als het “EEN ZO GROOT AANTAL VOLGELINGEN BETREFT”?
  OF TOCH EEN GROOT ECONOMISCH (“olie”) BELANG?

  Ik denk dit laatste .. helaas!
  ( Dit is een “gemakzuchtige” leugen! Vooral Nederland had zich prima “energie-technisch-economisch kunnen bedruipen met zijn eigen AARDGAS rijkdom. ).
  Maar ja, “ONZE VOC-MENTALE JUDASSEN” hebben …. EN “ONZE’ EIGEN ENERGIE RIJKDOM VERKOCHT voor hun “40 zilverlingen” … EN .. VEEL ERGER …. ONZE VRIJHEID EN ONAFHANKELIJKHEID!

  Dus de “Elitaire VOC mentaliteit” = “MATEN NAAIEN”!
  Dus kiezen voor EU en VVD/CDA/D66/GL etc. EN NIET VOOR DE PVV …. is kortzichtig “ZICHZELF EN MATEN NAAIEN”!

  “Stom Nederland”
  BEDANKT ! ( Uw … en wat veel erger is .. MIJN familie en (klein)kinderen zullen ons “straks” daarom VERVLOEKEN als slaven of erger van de ons hatende- en discriminerende ISLAMIETEN!

  In de Koran staat al 1400 jaar in hfst 4 vers 101 geschreven:
  “”Anders gelovigen (WIJ ALLEMAAL!) worden principieel als gezworen vijanden van de Islam beschouwd”, die als slechte mensen geen genade verdienen (Hfst. 98 vers 6)!
  Koran.hfst 9 vers 29: Anders gelovigen, die overwonnen zijn, MOETEN voor één van de volgende mogelijkheden kiezen:
  A: STERVEN
  B: ZICH BEKEREN
  C: “JIZYA” (SLAVENARBEID) VERRICHTEN OM IN LEVEN TE WORDEN GELATEN!

  Tenslotte dit:
  “Een volk dat voor tirannen zwicht … zal meer dan lijf &goed verliezen !
  DAN DOOFT HET LICHT!”

  “Nederland” u moet zich (WEER … net als in 1940!) diep schamen!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: