Nieuw

Mensensmokkelaars in Noord-Afrika werken samen met Europese “goededoelenorganisaties”

Liefdadigheidsinstellingen en goededoelenorganisaties die zich bezighouden met “reddingacties” op de Middellandse Zee collaboreren met mensensmokkelaars om zoveel mogelijk migranten naar Europa over te brengen.

Is de bevestiging van de Italiaanse Officier van Justitie Carmelo Zuccaro, die in het bezit is van geregisterde telefoongesprekken tussen Libië en de reddingsschepen die voor de kust wachten:

“We hebben bewijs van direct telefonisch contact tussen deze NGO’s en mensensmokkelaars in Libië”.

Behalve het opvissen van migranten uit half gezonken smokkelaarbootjes staat de goedendoelendienst ook bij om een veilige route te beschrijven naar de veerdienst richting Europa, en doet ondertussen ook nog even zijn best om de kustbeveiliging te verstoren. Deze “goededoelenorganisaties”, die met hun rioolschepen voor de kust van Noord-Afrika drijven, worden gefinancierd met aalmoezen van linkse sukkels en het imperium George Soros. Om zoveel mogelijk zinknegers veilig drijvend aan de kust van Europa te laten aanspoelen.

Misschien ben ik niet helemaal bij me verstand om te beweren dat het volgens mij logischer is deze kikkervisjes zo snel mogelijk af te leveren in een veilige haven ergens op de kust van Noord-Afrika, zover dat bestaat, in een reikwijdte 12 van nautische mijl, wat 19 kilometer in je leasekar doet, in plaats van het hele islamitische zooitje op sleeptouw te nemen richting Italië, wat ergens ver weg aan de horizon op 275 nautische mijl ligt.

Wat nu eindelijk ook is bij het spaghettiverstand van de Italiaanse Frontex grensbeschermheer Fabrice Leggeri is doorgebroken, en bekendmaakt dat deze “goededoelenorganisaties fungeren als taxi voor illegale immigranten”.

Bron:

http://www.breitbart.com/london/2017/04/24/charities-boat-migrants-europe-colluding-people-smugglers-prosecutor/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8505 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

9 Comments on Mensensmokkelaars in Noord-Afrika werken samen met Europese “goededoelenorganisaties”

 1. Tunesië is een veilig land. Zarzis met haven is nog geen 50km.

  Like

 2. Die hele zieligheidsindustrie is 1 grote melkmachine waarin zelfs de stagiaires 4000 piek mogen betalen plus reiskosten om 3 maanden in een kutdorp in Afrika of Zuid-Amerika een waterpomp te aaien en de ngobobo’s te pijpen. Staat wel goed op je CV en daar gaat ’t om als je burgemeester wil worden.

  Like

 3. Tijl Uylenspiegel // april 26, 2017 om 14:04 //

  En terwijl dit al een paar jaar speelt komen ze nu pas met onderschepte telefoongesprekken dus ze hebben of al die tijd zitten slapen of ze hebben het een forse tijd onder de pet gehouden. In dit geval denk ik beide. Ze hebben al die tijd zitten slapen en toen het dat toch uiteindelijk duidelijk werd hebben ze het nog een tijd verzwegen. An Inconvenient Truth dus.

  Like

 4. Weet U nog? Onze “Elite” schermt nog steeds graag met ONZE(?) “HUN z.g. VOC-MENTALITEIT”! Is dat die “Hollandse Identiteit”, die we volgens Maxima NIET HEBBEN?
  VOC-mentaliteit is n.m.m. “MATEN NAAIEN!” Waarom?
  Deze 17de eeuwse “Hollandse handels-mentaliteit” was/is “Eigen volk mis(ge)bruikende en uitzuigende arbeids inzet om hierdoor op ultra korte termijn maximale winst te boeken, waarvan een groot deel in de zak van “Heren 17 en hun politiek vrienden” verdween Terwijl zij met het overige winstdeel “Sinterklaas” werd gespeeld buiten Nederland!
  Dit gebeurt NOG DAGELIJK! VOORBEELD?
  Er gaan per jaar vanuit “Den Haag” miljarden (belasting!) Euro’s naar het “hulpbehoevende” Buitenland …. terwijl “gratis collectanten” langs de deur van “belasting betalend Nederland” komt OM GELD te bedelen VOOR EEN z.g. (“Nationaal”) “GOED DOEL”!
  Ik gaf altijd! NU NIET MEER!
  Leg uit, dat: “Zolang ons DOOR DEN HAAG verplicht afgepakte geld met “miljarden” ONGECONTROLEERD wordt weggeven aan “hun Elitair dubieuze vriendjes in elk buiteland” IK WEIGER OM DAAR NOG EEN CENT VOOR AF TE STAAN!
  (Jammer voor Uw inzet Collectant! Ga maar naar verkwistend Den Haag! Bovendien collecteert U ook nog “gratis” voor een groot deel van het exorbitant hoge salaris van de Bestuurders van deze Fondsen!).
  DIT IS NEDERLAND en DIT IS DE V.O.C. MENTALITEIT VAN “ONZE ELITE”!
  IK schaam mij voor dit land, zijn “Elite” en de dwaas naïeve en domme “gezagsgetrouwheid” van (NOG STEEDS … gezien de afgelopen 2de Kamer verkiezingen) het grootste deel van “de Nederlanders”!
  Zie mijn twitters: https://twitter.com/vriesfvm1331De
  Eens? Zeg het voort!
  Oneens? Zeg het mij!

  Like

 5. skeeter // april 26, 2017 om 19:12 //

  De beste plek voor die boten is de bodem van de zee (inclusief personeel)

  Like

 6. trebor2110 // april 26, 2017 om 23:38 //

  De vervangers worden al binnen gehaald .
  Wat betekend dat een uur langer werken per dag , je mist je voetbal training en wordt binnen de kortste keren niet meer opgesteld dus kan je je hobby wel gedag zeggen , je moet voor extra kinderopvang zorgen kost allemaal extra geld , geld wat je met je extra uur per dag verdiend , je eet een uur later waardoor je moet eten uit de magnetron omdat je vrouw al weer weg is naar haar yoga club , je mist je bus aansluiting waardoor je net in de avonddienst komt en er nog maar 2 bussen per uur rijden of zelfs 1 dus kom je zo maar 2 uur later thuis .
  Maar dat geeft allemaal niet je hoeft niet mee te werken je hebt een contract en als die is afgelopen wordt het gewoon niet verlengd de vervangers staan klaar .

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/28061154/__Personeel_VDL_Nedcar_boos__.html
  Autofabriek VDL Nedcar in Born wil dat zijn werknemers negen uur per dag gaan werken, een uur langer dan nu het geval is

  Like

 7. R. Kuiper // april 26, 2017 om 23:49 //

  Zarzis, ach ja met haven. Dit is waarschijnlijk het echte Tarsis, Tarsus of hoe het zo ongeveer nog meer mag heten, uit de oudheid. Dat lag hier in Tunesië en niet in Zuid Spanje of was een havenstad bij Valencia of aan de zuidkust van wat nu Turkije is en ook niet een paar honderd kilometer noordelijker in dat nu Turkse gebied.

  Like

 8. trebor2110 // april 26, 2017 om 23:51 //

  Enkele veelbekeken programmas op MoslimTV :
  -Talitubbies.
  -Klein Klein Terroristje.
  -Man bijt kameel.
  -Tik Tak(Boem).
  -Allah McBeal.
  -Het rad van terreur.
  -Ter land, ter zee en tegen de WTC.
  -Baarden en van Dorp.
  -Het zwakste schaap.
  -De schaaploterij show.
  -Wie heeft de langste ….. baard.
  -Geiten N@#ken doe je zo.
  -Married with 17 children.

  Like

 9. Tijl Uylenspiegel // april 27, 2017 om 01:32 //

  Nou Skeeter ben ik even blij dat ik nooit op zee vaar!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s