Nieuw

Hey Achmed, vliegtuig-uit-de-lucht-schiet-masjien kopen voor Koningsdag ?

“Nee, ik wacht wel even tot Mark Rutte dat visumvrij reizen er door heeft gejast voor iedere Ottomaan mohammedaan die liever zònder gecontroleerd te worden in één keer van Raqqa naar Amsterdam wil reizen.”

Doe mee met 8.226 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6515 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Hey Achmed, vliegtuig-uit-de-lucht-schiet-masjien kopen voor Koningsdag ?

 1. Duchesne // april 28, 2017 om 11:22 //

  zou zomaar kunnen dat er al een lading in Europa rondzwerft, wachtend op een signaal uit Ankara of Mekka…..ben benieuwd of het een passagiersvliegtuig boven Amsterdam zal zijn of een vliegtuig met EU officials dat opstijgt vanaf Melsbroek…..

  ….maar een beetje handige terrorist of boze witte man kan zelf een SAM in elkaar zetten, kosten een paar ruggen maar een Boeing is duurder en de techniek is een stuk beter dan dertig jaar geleden….ook leuk als doe project voor kinderfeestjes met Autistjes, hoe dan ook gegarandeerd een knalfuif….en een dankbare geinterreseerde kinderschare….

  voor ongeveer 1500 pond werd dit destijds gemaakt…..

  Like

 2. Duchesne // april 28, 2017 om 11:34 //

  correctie op vorige filmpje, dit is de “volledige” versie…

  Like

 3. Duchesne // april 28, 2017 om 11:44 //

  ….misschien verplicht kijkvoer voor bierflesgooiers en boze inwoners van Culemborg of Ter Apel etc……je kunt prutsen of vechten voor je vrijheid, autorijden leer je niet van het kijken naar herhalingen van de sucessen van Max Verstappen….

  Wie geweld opneemt moet goed begrijpen dat er geen weg terug is en dat eenmaal geweld gebruikt de toewijding 100% moet zijn, 24/24….en anders is het beter te buigen en te leren bidden op een matje…zelfbehoud is een sterk instinct en laat vaders hun dochter uithuwelijken of hun hoofd afkeren als er eens eentje verkracht word. O ja, en je hoeft niet verplicht te gaan schoffelen op last van de rechter….

  De Rote Armee Faction ontstond door de door van enkele studenten door de eigen politie, de Provisional IRA ontstond door de slachtpartij op Bloody sunday door het leger op de eigen bevolking, De ….ontstond na de moordpartij in de Bataclan, de …. ontstond na de massaaanrandingen en verkrahctingen in Keulen, de …. na de slachting in Nice…..

  …kortom, verzet heeft een begin, en vonk of hefboom die gewone menen tot geweld aanzet. Bijna altijd heeft de eigen overheid dit kind van geweld verwekt. Vooral als men democratie verkoopt en dictauur leverd…..klinkt bekend?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: