Nieuw

WANNEER KOMT LINKS BIJ ZINNEN?

Door: Joost Niemöller

De Europese volkeren zijn verscheurd, zo lijkt nu ook weer bij de uitslag van de Franse verkiezingen. Linkse kranten spreken van een‘morele nederlaag’ van Marine Le Pen, omdat ze in de voorronde niet de grootste is geworden (wat is daar ‘moreel’ aan?), en trekken de vergelijking met Wilders, die ook al een ‘morele nederlaag’ geleden zou hebben door niet de grootste te worden. Er wordt door de EU-fiele media beweerd dat er een einde is gekomen aan de ‘populistische golf.’ Ondertussen wordt een slimme internationale ondernemer die sterk verbonden is met het megakapitalisme van de Rotschild banken op het zadel getild als de redding van links Frankrijk. Onder het mom: Hoe gek kun je zijn.

Lees verder:

http://joostniemoller.nl/2017/04/wanneer-komt-links-zinnen/

Doe mee met 8.226 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4158 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

2 Comments on WANNEER KOMT LINKS BIJ ZINNEN?

 1. skeeter // april 25, 2017 om 18:48 //

  er is rationeel en links.
  Hoe achterlijk links is, is moeilijk voor te stellen en waar de achterlijkheid toeslaat ben ik nog niet uit.In een argument met linksen kwam aan de orde dat minimum loon omhoog moest.
  Mijn argument was dat je dan kon verwachten dat producten duuder worden vanwege hogere personeels kosten. Schijnbaar had ik ongelijk en dat was helemaal niet zo want de bedrijven maakten zulke grove winsten dat konden ze wel absorberen.
  Bij het volgende arument waren de linksen(de zelfde personen) tegen het uitzetten van illegale immigranten die goedkope arbeid verrichten in de V.S.. Ik argumenteerde dat er genoeg legale wegen waren om een arbeids visa te bemachtigen voor diegene die wilden werken.
  Maar ik had het weer fout, dit keer was het argument dat als de goedkope arbeiders, die schijnbaar alle gewassen oogsten, uit het land geflikkerd worden het eten duur maakt.
  Rare jongens die linksen.

  Liked by 1 persoon

 2. Lees ook even het comment van Martien Pennings bij de reacties. Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: