Nieuw

Rechtstreeks naar de hel, geen 72 maagden – zwijnen doden ISIS barbaren

Dat zouden wij nou ook moeten doen met teruggekeerde ISIS-jihadisten. Ze in een varkenskot smijten en ze daar op laten vreten. In plaats daarvan laat Mark Rutte liever tientallen koppensnellende moordenaars en verkrachters los op de Nederlandse samenleving en betaalt ze bovendien soldij om hier verder te gaan met de jihad.

Drie IS-strijders zijn naar verluidt gedood door everzwijnen in Irak. De militanten probeerden de dieren te verdrijven van akkers in de buurt van Kirkuk in de regio al-Rashad toen de wilde zwijnen hen aanvielen. Dat meldt het onafhankelijke nieuwsagentschap Iraqi News.

Volgens een bron namen andere IS-leden na de fatale aanval “wraak” op de varkens. Het is onduidelijk hoe dat gebeurde. HLN >>

Dit is hoe je moslims aanpakt:

En/of zo:

Doe mee met 8.047 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6064 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Rechtstreeks naar de hel, geen 72 maagden – zwijnen doden ISIS barbaren

 1. Hakuna Matata speciaal voor alle alah uakbartjes let even op de tandjes 🙂

  Like

 2. Als je zo’n volwassen rakker in de buurt ziet met jongen, dan is het zaak om zo snel mogelijk ongemerkt en stil weg te sluipen. Deze beesten rijten je helemaal open als je het ze moeilijk maakt. Ik mag ze wel.

  Like

 3. Zo hey!! Wow..
  Dat is indrukwekkend! Misschien voor mijn herder maar zo een maatje aanschaffen..

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: