Nieuw

Boze moslimneef doet een moord voor een islamitisch hoofddoekje

A pile of donkey shit.

Het nieuwe spannende Zweden – Een 21-jarige vrouw uit Iran werd een paar maanden naar haar aankomst in Zweden vermoord. De oorzaak: ze wilde niet meer een islamitische kopvod op haar hoofd zetten.

De 21-jarige vrouw kwam in 2015 met haar familie naar Zweden, na aankomst besloten haar oudere zussen de islamitische hoofddoek af te schudden en kregen daarna hulp om van hun moslimmannen te scheiden en beschermde persoonsgegevens.

De 21-jarige vrouw besloot kort daarna ook het islamitische symbool voor vrouwenonderdrukking vaarwel te zeggen en het vrije westen te omhelzen.

Zeven maanden later naar haar aankomst in Zweden, 26 juni vorig jaar, werd ze gewurgd door haar 24-jarige moslimman, die toevallig ook nog is haar neef is.

De boze moslimneef ontkent dat zijn moord maar iets met haar kleding te maken heeft. Maar de oudere zussen van het slachtoffer geloven daar niets van.

“Hij dacht dat andere moslimmannen hem uitlachten, voor hem was de islamitische hoofddoek een kwestie van eer”, zegt een familielid in het politierapport, volgens Aftonbladet.

De vermoorde vrouw had al eerdere pogingen ondernomen om haar moslimman te verlaten, die haar mishandelde en tiranniseerde. Maar dat werd verboden door haar ouders.

Na zijn islamitische wraakmoord wikkelde, de nu veroordeelde islamidioot, het gezicht en hals van zijn vrouw in een hoofddoek en bond haar benen bij elkaar.

De moslima is naar het Westen gevlucht om de “onderdrukking van de islam te ontkomen”, maar helaas blijkt dat een boze moslimneef deze vrijheid niet kan hanteren.

De geërgerde islamitische neef is veroordeeld tot een gevangenisstraf van veertien jaar, en is daarna de komende tien jaar niet meer welkom in Zweden.

Bron:

http://www.friatider.se/21-rig-kvinna-tog-av-sig-sl-jan-m-rdades

Doe mee met 8.226 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4158 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

5 Comments on Boze moslimneef doet een moord voor een islamitisch hoofddoekje

 1. skeeter // april 25, 2017 om 03:55 //

  in hoger beroep gereduceerd tot 2 maand en geen uitzetting

  Like

 2. Tjah moslim he .
  Ken ook een marrokaanse (geen ! moslima) die is gevlucht voor een uithuwelijking met een oom ja je bedenkt het niet .
  Ze hoeft in iedergeval niet in Amsterdam te gaan shoppen want dat is gelijk aan een zelfmoord poging wordt ze gespot door de familie legt ze ter plekke het loodje .

  Like

 3. “Hij dacht dat andere moslimmannen hem uitlachten, voor hem was de islamitische hoofddoek een kwestie van eer”

  En dan zijn er nog moslima trutten die beweren dat het dragen van die hoofddoek zuiver vrijwillig gebeurt.
  Vermoord te worden om de ‘familie eer’ te redden lijkt me genoeg dwang. Het probleem zit bij de moslim mannen en bij de trutten die de dwang onder het tapijt proberen te vegen.
  Politieke correctheid heet het laatste geloof ik.

  Like

 4. Het socialisme is zo totalitair en zo onderdrukkend als immer. De grootste bedreigingen voor de mensheid zijn cultureel marxisme en islamisme, met BLM, Antifa en Isis als uitwassen. Uiterst kwaadaardig gedachtengoed.

  Like

 5. Plaatje past ook echt bij de tekst…. NOT

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: