Nieuw

Franse nep-verkiezingen

Als je een nep-parlement hebt, zoals de PVV beweert, dan heb je automatisch ook nep-verkiezingen. En als je in een dictatuur leeft moet je niet verwachten dat de uitkomst van die verkiezingen tegen de wens van die dictatuur in gaat, anders zouden ze geen verkiezingen houden tenslotte. De eerste machthebber die het volk zomaar de middelen in handen geeft om afgezet te worden moet nog geboren worden.

Die Sovjets waren wat opzichtig met uitslagen van 98% procent en 99% voor de zittende macht. Tegenwoordig doen ze dat wat subtieler. In Nederland hebben we 13 partijen in het parlement, terwijl er maar één scheidslijn is die er toe doet. Pro-EU-islam, of niet. In dat schijnparlement zijn 25 islam-kritische zetels om de bevolking er van te weerhouden in opstand te komen of het recht in eigen hand te nemen (PVV, FvD, SGP). En voor EU-kritisch mag je de 19 van de SP en PvdD er misschien bij optellen; 44 max. Net zo kansloos als de uitslagen in de voormalige Sovjet-Unie, maar het volk denkt dat hun stem er toe doet.

In Frankrijk is het al niet anders. Afshin Ellian vlees-noch-vist zoals gewoonlijk (daar krijgt die voor betaald): “Bovendien, ook als Macron wint, is de uitslag van de Franse presidentverkiezingen een waarschuwing voor de traditionele Europese politieke partijen. Macron richtte immers zijn eigen partij op en hij voerde in een korte tijd een succesvolle campagne. En daarmee spreekt hij, en met hem een meerderheid van de Franse kiezers, zijn wantrouwen uit in de bestaande machtsstructuren.”

Macron is de ultieme status-quo. De stem van de globalisten en de EU, de zittende macht. De Catshuis-leugenaar en islamismespielerei-doordrijver, heeft kennelijk over het hoofd gezien dat Macron (voormalig top-adviseur van, en minister onder, Hollande) de volle steun genoot van Hollande eens die begrepen had kansloos te zijn. In hetzelfde Elsevier staat een stukje dat Timmermans toch een beetje jeuk aan zijn ongetwijfeld dichtgeslibde kransslagader krijgt omdat Le Pen sámen met de ultra-linkse (Frankrijk heeft een traditie) Jean-Luc Mélenchon wel 40% heeft.

40% is een stuk spannender dan hier, moeten we kennelijk geloven. Ik kan Timmermans geruststellen: jouw EU gaat niet door middel van ‘democratische’ verkiezingen ontploffen. Daar zijn ze namelijk niet voor bedoeld, en dat weet jij als geen ander, deze democratie is bedoeld om jullie dictatuur in goede banen te leiden. De EU gaat wél ontploffen door het financiële beleid van Mario – Weimar – Draghi (is opzet van deze Goldman Sachs man), de georkestreerde islamitische invasie, en jullie neiging tot imperial overstretch.

Het gaat een in de wereldgeschiedenis ongekende bloederige bende worden. Ik wens je van harte toe dat je er zelf ook het slachtoffer van zult worden voordat je overgewicht je velt.

Dit is niets minder dan een oorlogsverklaring aan mij en de mijnen, en ik heb de neiging dat vrij serieus te nemen:

Democratie is verworden tot een schijnvertoning, een toneelstukje, waar schrijvers, analisten, en idioten als ik zich nog mee bezig houden. Ik heb er geen zin meer in en denk dat er andere wegen bewandeld moeten worden willen we iets veranderen. Dát, en emigratie, en zelfverdediging, zullen mijn focus-points zijn de komende tijd (en het anti-blanke neger-racisme, waar ik ook helemaal klaar mee ben).

Om je toneelstukje een beetje te duiden keil ik hieronder wat tweets. Ik kan het wel uitschrijven en er een verhaaltje van breien, maar ik heb geen tijd. Ik moet mijn geweer gaan poetsen.

Oh ja, bijna vergeten, supermooi gemaakt interactief kaartje staat hier. Om het werkbaar te maken moet je eerst even 3 vragen beantwoorden dat je  begrijpt hoe het werkt. Gewoon ‘ja’ klikken, het gaat om: In- uitzoomen, scrollen, en klikken voor de uitslag per regio. In dit voorbeeld heb ik de regio rond Marseille aangeklikt (Bouche du Rhône):

En dit is de thuisbasis van mevrouw Le Pen:

 

 

Doe mee met 8.226 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6515 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

14 Comments on Franse nep-verkiezingen

 1. goedendagbonjour // april 25, 2017 om 07:55 //

  Hoe onvolmaakt ook, het zijn wel democratische verkiezingen hoor.

  Like

 2. Ronald vd Mast // april 25, 2017 om 08:26 //

  Dát, en emigratie, en zelfverdediging, zullen mijn focus-points zijn de komende tijd.

  Like

 3. Die Macron heeft een paar jaar gewerkt bij Rothschild-bank en is daardoor miljonair geworden.
  Dat zegt al genoeg.

  Like

 4. Duchesne // april 25, 2017 om 09:55 //

  Volledig helder artikel, ook de niet geschreven alinea’s….

  Liked by 1 persoon

 5. De elite is in paniek, anders zouden ze nooit een eigen mannetje in presidentsverkiezingen droppen.

  Like

 6. Tijl Uylenspiegel // april 25, 2017 om 11:32 //

  Hoe meer je je verdiept in de Franse presidentsverkiezing hoe moeilijker het wordt. Allereerst heeft Macron een “beweging” maar geen partij, gesteld dat hij president wordt dan heeft hij dus geen enkele vertegenwoordiger in het Franse parlement en dat zou bij mijn weten uniek zijn in de geschiedenis van de democratie wereldwijd. Daarbij heeft Frankrijk weer een eigenaardig systeem om te komen tot een uitslag, de NOS noemde het al een winner takes all systeem, de winnaar heeft niet automatisch de meeste stemmen binnen geharkt, er zijn 577 arrondissementen en in ieder daarvan komt een winnaar bovendrijven, degene met de meeste winnaars heeft gewonnen.. Stel je hebt een heel stel arrondissementen waar je een overweldigende meerderheid behaalt dan tellen die net zo hard als die waar je tegenstander een nipte meerderheid behaalt. Eigenaardig systeem dus.

  Like

 7. Dramatische uitslag 1e ronde. Met Macron (39) gaat Frankrijk nog irrelevanter worden dan zij onder Hollande al was. Deze snotneus heeft niets in te brengen tegen Trump (70), Poetin (64), Merkel (62), Abe (62) of May (55). Eenzelfde lot heeft Canada al ondergaan onder die andere snotneus, Trudeau (45 al). De G7 is al G6 en wordt G5 (USA, Rusland, Duitsland, Japan, GB).

  Maar ook met Le Pen wordt Frankrijk een paria. Want genegeerd door alle grote leiders.

  Fillon was de enige serieuze kandidaat. Maar die heeft zichzelf buitenspel gezet met zijn fopbaantjes voor vrouw en kinderen. Al scoorde die met 19,5% maar 2,2% lager dan Le Pen.

  Like

 8. Tijl Uylenspiegel // april 25, 2017 om 11:32 /
  “Daarbij heeft Frankrijk weer een eigenaardig systeem om te komen tot een uitslag, de NOS noemde het al een winner takes all systeem, de winnaar heeft niet automatisch de meeste stemmen binnen geharkt,”

  Nou, Tijl, dat Franse systeem is nog heilig vergeleken bij het Engelse:
  UKIP kreeg dankzij het middeleeuwse districtenstelsel slechts 1 zetel. 12.6% en maar 1 zetel, terwijl de Schotse SNP met 4.7% 56 zetels kreeg. De Engelsen hebben geen democratie maar een wedkantoor.
  Met linkje naar uitslag: https://fenixx.org/2017/04/23/fransen-slopen-de-socialistische-partij-le-pen-leeft-nog/

  Like

 9. Die neergeschoten wout die een lintje kreeg vandaag was overigens ook nog eens homo.
  Dan weet je wel waarom hij target was, driedubbelewoordwaarde.
  EN een ongelovige hond, EN een kutwout, EN een homo.
  Allah zal daar ZEER tevreden over zijn!
  En dan nu wachten tot dat aspect van de aanval besproken word in de media.

  Geluid van krekels…

  Liked by 2 people

 10. Tijl Uylenspiegel // april 25, 2017 om 23:59 //

  Ja lekker is dat Fubar, iets slechts vergelijken met iets dat nóg slechter is maakt het nog niet goed natuurlijk!

  Liked by 2 people

 11. Deze uitspraken gaan Macron niet helpen

  Le Pen Herausforderer Macron: „Masseneinwanderung erneuert unsere Gesellschaft“
  http://opposition24.com/le-pen-herausforderer-macron/304055?utm_campaign=shareaholic&utm_medium=twitter&utm_source=socialnetwork

  Like

 12. polderboy // april 26, 2017 om 08:21 //

  In de VS ziet men West Europa nog wel als bondgenoot, maar ook als een regio met inherent sterk groeiende instabiliteit.

  Enerzijds komt dit door de politieke islam, en zijn aanhang, de islamieten en hun “intense political aggressiveness, well-coordinated organizational activism, and comparatively higher rates of fertility present a serious political edge.”
  Anderzijds komt dit door de politieke machthebbers en hun kiesvee, vanwege hun “vacuous ideological complacency”, te vertalen als achterlijke ideologisch inschikkelijkheid.

  De Amerikanen komen dan ook tot de conclusie, dat “it is imperative that Americans appreciate the political iceberg that Western Europe is about to hit.”
  https://spectator.org/political-islam-democracys-lurking-iceberg/

  Liked by 1 persoon

 13. Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: