Nieuwsticker

Europese Unie overweegt maatregelen tegen haatberichten op internet

De EU overweegt wetgeving op te stellen over de manier waarop ondernemingen zoals Facebook, Google en Twitter aanzettingen tot haat en geweld op het internet aanpakken. Dat staat in een ontwerpdocument dat persbureau Reuters kon inkijken.

In het document staat te lezen dat volgens de Europese Commissie er te veel fragmentatie is in de manier waarop illegale content verwijderd wordt. “Zulke afwijkingen zijn in sommige gevallen te verantwoorden (bijvoorbeeld bij bepaalde types illegale inhoud) maar in andere gevallen verminderen ze de effectiviteit van het systeem (bijvoorbeeld vertraging bij het offline halen van terroristische propaganda) “, aldus de Europese Commissie.

Een van de maatregelen die de Commissie overweegt houdt in dat onlineplatformen niet aansprakelijk gesteld worden voor illegale inhoud, indien ze moeite doen om actief naar zulke content te zoeken…

readmore>>
knack
Also published on Zeepertje.com

Doe mee met 7.202 andere volgers

About Zeepertje (917 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

2 Comments on Europese Unie overweegt maatregelen tegen haatberichten op internet

  1. Alphons Mantel // april 25, 2017 om 14:53 //

    haatberichten on de Koran vallen kennelijk buiten de waarneming

    Liked by 3 people

  2. Uiteraard

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: