Nieuw

China verbiedt bloeddorstige mohammedaanse naamgeving voor pasgeborenen

In de Chinese provincie mag je je zoon niet meer naar de massamoordenaar en verkrachter Mohammed vernoemen. Je mag je dochtertje ook niet meer naar het minderjarige slachtoffertje van de pedofiel vernoemen, Aïsha. Blitzkrieg Jihad is ook verboden.

In Tadzjikistan was het al eerder verboden. Mooi dat de Chinezen het nu ook begrijpen. Je kind Mohammed noemen is toch net wel even een graadje erger dan hem Adolf Hitler noemen.

China neemt wel vaker maatregelen tegen het islamitische geteisem:

Muslim prayers banned in govt buildings, schools in Xinjiang

China verbiedt vasten tijdens ramadan

Mohammedanen verplicht alcohol en tabak te verkopen

Chinees krijgt zes jaar cel vanwege baardgroei

China Just Banned All Muslim Call To Prayer

China Gets Tough On Islam, Bans The Muslim Hijab And Long Beard

En  nu verbiedt China dus ook islamitische namen.

China bans Islamic baby names in Muslim majority Xinjiang province

Chinese government authorities in the northwestern Muslim-majority region of Xinjiang have banned parents from giving their children dozens of ‘extreme’ Islamic names, as part of an ongoing crackdown on alleged ‘extremism’ in the area.

Names with overly religious connotations – such as Jihad, Imam, Mecca, Saddam and Hajj – are banned for supposedly ‘exaggerating religious fervour’, despite being popular choices for Muslim parents all over the world.

Any babies who are found to be registered under the listed names will be barred from the hukou household registration system used throughout China – effectively denying them access to public healthcare and education. Telegraph >>

Er is een probleem met alle islamitische naamgeving. Moskeeën heten doodleuk Fatih, De Overwinning (op de Christenen), naar Mehmet II die Constantinopel verkrachtte. Voor de naamgeving van islamitische scholen in Nederland !!! heb ik het ooit eens uitgezocht:

Het Staat op Elke Gevelsteen

Het staat ook op elke moskee, en het staat in elk mohammedaans paspoort. Al die namen zijn een regelrechte roep om onze dood.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s