Nieuw

Aantal criminele vluchtelingen in Duitsland “buitenproportioneel gestegen”

De Minister van Binnenlandse Zaken Thomas de Maizière zegt dat de criminaliteit begaan door vluchtelingen verleden jaar “buitenproportioneel is gestegen”.

Het aantal vluchtelingen die misdaden begaan is in Duitsland in 2016 met meer dan 50 procent gestegen, volgens de gegevens van het ministerie van Binnenlandse Zaken die afgelopen maandag gepubliceerd werden – statische gegevens die vijf maanden voorafgaand aan de federale verkiezingen een boost zou kunnen geven aan steun voor de anti-immigratie partij AfD.

In de afgelopen twee jaar zijn er meer dan een miljoen migranten in Duitsland aangekomen. Vrees voor de veiligheid en de buitenissige vluchtelingenstroom duwde de peilingsresultaten omhoog voor de AfD, maar de steun voor de immigratie kritische partij stroomde weg toen het aantal asielzoekers verminderden.

Het aantal verdachte criminelen die geclassificeerd zijn als migranten – asielzoekers, werkelijke vluchtelingen, illegalen, en degenen wiens uitzetting tijdelijk is opgeschort – is gestegen tot 174.438, 52,7 procent meer dan het voorgaande jaar.

Het aantal Duitse verdachten daalde met 3,4 procent tot 1.407.062.

Het aantal misdaden gebaseerd op het islamisme is met 13,7 procent gestegen, blijkt uit het verslag.

De Minister van Binnenlandse Zaken Thomas de Maizière verklaarde dat de criminaliteit van vluchtelingen verleden jaar “buitenproportioneel is gestegen” en waarschuwde: “Degenen die hier ernstige misdrijven plegen verliezen hun recht om hier te blijven”.

Bron:

http://news.trust.org/item/20170424141115-0v3p1

Doe mee met 8.363 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4697 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

2 Comments on Aantal criminele vluchtelingen in Duitsland “buitenproportioneel gestegen”

  1. Reactie die ik gister gaf:

    Like

  2. ELKE moslim vluchteling is een crimineel, want ELKE moslim is een crimineel. Als geloofd in allah en het haatboekje volgt dan ben je in principe verplicht mee te werken aan genocide.
    Daarom moet elke moslim worden gedeporteerd en bij weigering permanent geneutraliseerd.

    Like

1 Trackback / Pingback

  1. Moslimbendes vertellen Duitse politie dat ze kansloos zijn – ‘wij zijn met meer’

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: