Nieuw

Turkse vijfde colonne maakte foto’s tijdens herdenking Armeense Genocide in Amsterdam

We weten inmiddels waar dat toe kan leiden. Turkije houdt een tiental ‘Nederlanders’ vast omdat het die verdenkt van sympathie met de Gülen (een  gevaarlijke islamofascist) -beweging. Erdogans vijfde colonne heeft zogenaamde Gülen-lijsten aangelegd.

Het is Lodewijk Asscher die geweigerd heeft op te treden tegen Turkse infiltratiemethoden.

Tijdens de herdenking van de Armeense genocide, zaterdag precies 101 jaar na dato, hebben honderden mensen een tocht gelopen van het Museumplein naar het Beursplein.

Ook zaterdag stond de mars in het teken van erkenning. Aanwezigen droegen spandoeken met teksten als: ‘Mijn oma is het niet vergeten, mijn vader is het niet vergeten, ik vergeet het ook niet!’ Veel Armeense vlaggen in de kleuren rood, blauw en oranje werden getoond. Volgens de organisatie van de herdenking hebben mensen van de Turkse ambassade foto’s gemaakt tijdens de betoging. Parool >>

 

Doe mee met 8.226 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6515 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on Turkse vijfde colonne maakte foto’s tijdens herdenking Armeense Genocide in Amsterdam

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: