Nieuw

Muslim professor caught faking anti-Muslim threats

A Muslim professor at Indiana State University, in Terre Haute, Indiana, faked receiving threatening emails and being attacked on campus, according to police.

The assistant professor of aviation technology has been arrested for having creating fake anti-Muslim threats in March, after he complained about receiving a series of emails containing anti-Muslim messages and threats.

Azhar Hussain, 56, was arrested on Friday and charged with felony charge of obstruction of justice and misdemeanor harassment, the Terre Haute’s Tribune-Star reported.

On March 8, Hussain claimed to have received threatening emails containing anti-Muslim threats, and on March 24, Hussain claimed that he was attacked from behind while entering his campus office.

But according to local police, the professor fabricated all of the incidents.

“Based upon the investigation, it is our belief that Hussain was trying to gain sympathy by becoming a victim of anti-Muslim threats which he had created himself,”..

readmore>>
freewestmedia
Also published on Zeepertje.com

Doe mee met 8.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1430 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

3 Comments on Muslim professor caught faking anti-Muslim threats

  1. “Mag een vraag ook ? “Hoe houden jullie dit vol ? “Gêfinancieerd zullen jullie niet worden ! {Denk ik ? Ik gun het jullie wel !”VêêL goede artikelen , “Google beschrijft jullie als Fakenews ! “Maar ik heb zoveell vergelijkings_matriaal dat ik dat toeschrijf als dat het door hen als öngewenst nieuws beschouwt wordT ! of tê hard voor over-gevoelige zieltjes !

    Liked by 1 persoon

  2. ieznogoedh // april 24, 2017 om 22:22 //

    Toon me een mislim die niet liegt, een die wel te vertrouwen is en ik … toon u een banbiljet van 1 miljoen Euro!

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: