Nieuw

Maandag 24 april 2017, Herdenkingsdag van de Armeense Genocide – Deel II: Video’s

Picture of a Turkish official teasing Armenian orphans with a piece of bread.

Vandaag, maandag 24 april 2017, is de Herdenkingsdag van de Armeense Genocide. Vandaag is het 102 jaar geleden. De datum 24 april is ontleend aan de deportatie van Armeense intellectuelen uit Istanboel op 24 april 1915. De eerste herdenking werd gehouden in 1919. Op dezelfde dag herdenken de Arameeërs de Assyrische genocide.

Ter gelegenheid daarvan zullen wij vandaag een selectie van eerder hier en op de blogs van onze auteurs verschenen artikelen, video’s en foto’s herpubliceren. Voor de gelegenheid wel een nieuwe inleiding, die staat hieronder in ‘quote’ en dan volgt steeds het artikel.

Al in de eeuw daarvoor hadden de Ottomanen tussen 1894 en 1896 vele tienduizenden Armeniërs gedood bij de Hamidische bloedbaden. De Christenen, in wat wij als het huidige Turkije kennen, werden al vervolgd en uitgeroeid vanaf de dag dat islam er voet zette. Turkije is een belangrijk deel van de Midden-Oosterse bakermat van de Christelijke beschaving die nu bijna geheel door de islam is uitgeroeid. De Apostol Paulus en Johannes de Doper verbleven er bijvoorbeeld langere tijd.

In 1453, met de verovering van Constantinopel (hier beeldend beschreven door Oriana Fallaci), werden de Christenen definitief dhimmies onder islamitisch bestuur. Rond 1900 bestond de bevolking van Turkije nog voor tussen de 20 en 25% uit Christenen, vandaag is dat minder dan 1% en de vervolging gaat nog elke dag door. Vorig jaar werd bijvoorbeeld de Kerstman ‘bekeerd‘ tot islam en Erdogan onteigent in de beste islamitische traditie kerken.

De genadeklap voor de Armeniërs in Turkije kwam niet onder het Ottomaanse Rijk maar onder de man die zogenaamd niks met islam te maken had, maar zich wel in alles islamitisch gedroeg, Mustafa Kemal Ataturk. In 1923 waren de Turken eindelijk klaar met de Armeense genocide omdat er geen Armeniërs meer over waren binnen de Turkse landsgrenzen van dat moment.

De Turken hebben nog veel meer genocides gepleegd. Hoeveel doden ze in de 5 eeuwen dat ze Zuidoost-Europa terroriseerden veroorzaakt hebben, is slecht gedocumenteerd, maar het zijn er minimaal tientallen miljoenen als het al niet in de honderden loopt (3 miljoen in 3 jaar duidt op een waanzinnig tempo). De grootste genocide in de geschiedenis van de mensheid heeft zich zonder twijfel afgespeeld in India. En over de Turkse betrokkenheid daar worden wij niet onderwezen. Het Turkse genocidale gedrag gaat door tot op de dag van vandaag. De Turkse genocide op de Koerden vindt elke dag plaats, in Turkije en via de Turkse Basji-Bozoek ISIS in Syrië en Irak. Er is geen enkele reden om aan te nemen dat Turken die buiten Turkije wonen, bijvoorbeeld in Nederland, ander gedrag zullen vertonen nadat hun DNA al eeuwen in bloed gedompeld is.

Het enige juiste antwoord dat het meest genocidale volk in de geschiedenis van de mensheid gegeven kan worden is door ze geen staat meer te gunnen, door Turkije op te delen zoals bedoeld bij het verdrag van Sèvres, en ze ook niet een Anatolische rompstaat te laten van waaruit ze hun bloeddorst opnieuw konden starten. Turkije dient te verdwijnen.

(Vanaf 10.30 mag de kleinzoon van Ataturk dezelfde leugens vertellen die Ataturk altijd verkondigd heeft, dus neem niet alles voor zoete koek aan, al bij al toch een goeie docu)

Doe mee met 8.063 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6084 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Maandag 24 april 2017, Herdenkingsdag van de Armeense Genocide – Deel II: Video’s

 1. De 1000-jarige genocide door de Turken

  Like

 2. polderboy // april 24, 2017 om 07:14 //

  Allah, de god die trotst is de allerslechtste te zijn, verklaart veel:
  http://www.answering-islam.org/Shamoun/allah_best_deceiver.htm

  Allah schrijft zichzelf naar christelijke normen dus alle kernmerken van de duivel toe: achterbaks en vol van samenspannen, bedriegen en plannen van de smerigste van de smerigste acties, zoals deze handlangers van de duivel, de Turken tonen.

  En dat verklaart ook waarom moslims altijd hun daden ontkennen, zoals in deze de Turken.
  Hoewel in de Koran Allah dus het pure kwaad aan zichzelf en zijn volgelingen zwart op wit toeschrijft, geven zijn volgelingen als uitleg, dat de allerhoogste van alle wezens nooit kwaad kan doen, en het kwaad kan representeren, maar dat Allah almachtig juist is.
  Allah representeert juistheid dus, hoe gruwelijk deze in de praktijk ook uitwerkt.
  Allah is politiek correct.

  Like

 3. Heb zoeven een lange reactie geschreven bij het fenixx.org artikel: Filmpje: Cultuur verrijking
  Dat zit achter het hoofdartikel Faith Goldy: “Special gun rights for Muslims”

  Waarom zie / lees ik zo weinig verwijzingen naar de Koran wetten?
  EU+ Brussel+ alle nationale regeringen in Europa blijven maar zwijgen over de Islam en haar Koran-gewettigde “waarden, normen en rituelen” ?
  Indien Nederlanders eens via de NOS/NPO zenders zouden lezen, dat in de Koran (HET WOORD VAN GOD) bv staat: hfst. 9 vers 5 ! “HET IS DE HEILIGE TAAKVAN DE MOSLIMS OM ANDERS GELOVIGEN TE DODEN”! ( en ze realiseren zich daarmee dat dit niet alleen al 1400 jaar wereldwijd gebeurd MAAR OOK DAGELIJKS IN EUROPA EN BEWEZEN BIJ ONS!
  Zou dan niet zelfs de grootste “er zijn toch ook “aardige moslims” naïevelingen even in hun dwaze “eerbied voor ons gezag” op het achterhoofd krabben?
  “Zou Wilders toch wel een beetje “gelijk hebben (gehad) ?
  En waarom hebben de meeste Nederlandse vrouwen (nog steeds) niet op de hun VRIJHEID verdedigende PVV gestemd?

  Is er verband tussen al die z.g. modern westers goed opgeleide geëmancipeerde en gelijkberechtigde Nederlandse vrouwen en de groei van D66 en Gl ?
  Zitten niet een onevenredig groot deel van die vrouwen in de sectoren Onderwijs, Advocatuur en Zorg? Sectoren, die tot de meest “slecht functionerende” in ons staatsbestel horen?
  Ik bedoel maar!

  N.m.m. zijn er twee oorzaken, waardoor de Islamisering nog steeds in Nederland en de wereld kan blijven doorzetten:

  1: Heel veel (westerse) Mannen (dromen) zien in de Islam hun “oeroude wens” vervuld waardoor ze de eeuwige strijd tussen de seksen IN HUN VOORDEEL geslecht zien!
  ( Man heerst over de vrouw en kan haar ongestraft slaan en verkrachten)
  Hierin geeft de Islam hen weer alle kans! ( Elke vrouw is weer iedere man de legale (seks)slaaf!)
  Staat NB al 1400 jaar letterlijk toegestaan in de Koran zie hfst 4 vers 23 -25!

  2: Ook de (westerse) vrouw heeft in haar “oergenen” zich nog steeds altijd aangetrokken blijven voelen tot STERKE DONKERHARIGE (bijna gewelddadig dominante) MANNEN!
  Dit gaf haar het gevoel bij zo’ n MAN zichzelf en haar kinderen zowel veilig als geborgen te weten! ( later werd dat “fysieke” wat meer naar het maatschappelijk/financiële gebogen!
  ( “Miljardairs hebben nooit gebrek aan vrouwelijk schoon!” Dus in “zijn” harem leven is ook geen probleem voor deze dames! Hoewel juist de dames ONDERLING de meeste afgunst en rivaliteit hebben!? OOK BUITEN EEN HAREM!)

  Dit gedrag is weer bewezen bij de laatste verkiezingen met OOK de groei van D66 en GL!
  In plaats van massaal (voor hun eigen veiligheid, vrijheid en onafhankelijkheid) tegen de patriarchale ISLAM .. DUS OP DE PVV TE STEMMEN … kozen de meesten voor de PRO-ISLAM Haagse partijen en hun (n.m.m. LAFFE) PRO ISLAM partijen!

  De zich intellectueel en goed opgeleide noemende vrouwen op D66!
  En al die vrouwen op GL, omdat dit zo’n links-christelijk-milieu partij voorstaat (anti-auto waarmee ze toch bij voorkeur graag de kinderen voor school afzetten) en vooral omdat die Jesse Klaver toch zo een aantrekkelijk “donkere Marokkaanse jonge man” is!
  (Gewoon: Dom niet letten op zijn woorden .. als de man maar voor haar een eerste “aantrekkelijke uitstraling c.q indruk” maakt!

  Nee, ze weten niet wat de man in zijn komend partij beleid voorstaat!
  Dus … de meeste van dit soort “Kiezers” zijn niet waard “dat ze nog mogen kiezen”!

  Ik schreef in mijn twitter: “Ik zie al weer jaren een herhaling van het Poligoon Nieuws over 1930-1940”!
  (https://twitter.com/vriesfvm1331De)

  Dus … toch maar primitief verder naar “WO III” Dames en Heren?
  De meesten onder U zijn al “na-oorlogs” en hebben geen flauw benul “WAT OORLOG/BEZETTING IS”! Laat staan hun ONVRIJHEID!

  “Anne Frank” heeft voor niets geschreven en geleefd!
  ( De Nazi’s en Islam ….. EN NU JULLIE … zijn haar “moordenaars”! )

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Vandaag, maandag 24 april 2017, Herdenkingsdag van de Armeense Genocide – 100 jaar ontkenning : De Armeense genocide 1915 – 2015 – Zeepertje.com – Facts Fun & News on ISLAM, "The religion of peace"

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: