Nieuw

Hoe West-Europa wordt gedwongen tot zelfdestructie

Door: VALKYRIES

Nadat Amerikaanse en Sovjet troepen Europa bevrijd hadden van Nazi-Duitsland was het voor alle partijen duidelijk dat zo’n destructieve oorlog nooit meer plaats mocht vinden.

Europa werd echter, al snel na het einde van de Tweede Wereldoorlog, geconfronteerd met een nieuwe oorlog, ditmaal een koude oorlog tussen de overgebleven grootmachten, de Sovjet-Unie en de Verenigde Staten. Ondanks dat Europa gevrijwaard bleef van een gewapend conflict werd het continent wel opgesplitst tussen deze twee grootmachten: een kapitalistisch westen, onder leiding van Washington, en een communistisch Oostblok onder leiding van Moskou. In feite verkregen beide blokken zo hun Europese vazalstaten, die zij konden controleren en inzetten voor eigenbelang.

Lees verder:

http://verenoflood.nu/hoe-west-europa-wordt-gedwongen-tot-zelfdestructie/

Doe mee met 8.363 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4697 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: