Nieuw

Geluidsopname verplicht moskeebezoek Molenbeek: ouders en leerlingen gechoqueerd

De leerlingen van 2A van de Ninoofse brachten op 18 april een “verplicht” bezoek aan een moskee te Sint-Jans- Molenbeek.  Forza Ninove kreeg gisteren enkele ouders aan de lijn die verbijsterd waren dat de leerlingen verplicht werden om gebeden uit de koran te aanhoren die in de moskee werden gezongen.

Een ouder bezorgde ons een geluidsfragment dat omstreeks 14.57u werd opgenomen tijdens het bezoek.  Voor vele Ninoofse jongeren kwam dit verplicht bezoek zeer confronterend over.

Forza Ninove roept de Ninoofse scholen op om te stoppen met de verplichte moskeebezoeken. Werd Molenbeek misschien uitgekozen omwille van de voorbeeldfunctie op het vlak van integratie? Dit is te gek voor woorden.

Forzaninove

 

1

Doe mee met 8.220 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2074 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

9 Comments on Geluidsopname verplicht moskeebezoek Molenbeek: ouders en leerlingen gechoqueerd

 1. …..delen wij u mede dat uw zoon en dochter een scherp mes moeten meenemen omdat zoals bekend botte messen rafelige sneden veroorzaken. De snijvlakken zullen door een terzake kundige Hogepriester worden afgezogen omdat de mond van de Heilige Man zoals bekend louterend en desinfecterend werkt. Voor het snijsel gelieve u een plastic afsluitbaar zakje mee te geven dat u later bij de melktandjes kunt bewaren. Er mogen tijdens de handelingen geluidsopnamen worden gemaakt om het later met de hele familie nog eens af te luisteren. Lunchpakketjes mogen….

  Like

 2. Tja ze hebben een brief mee gekregen dus de ouders hebben zelf kunnen bepalen of ze wel of niet gingen toch??? Ik had helemaal geen geld mee gegeven en niet getekend want ik zou helemaal geen toestemming hebben gegeven dat mijn kind mee zou gaan. Dus eigen schuld hoor….Het zou anders zijn geweest als ze mee waren gegaan zonder dat ik er vanaf wist maar nu hadden de ouders dit kunnen tegenhouden Door niet te betalen en geen handtekening te zetten!!!

  Like

 3. ieznogoedh // april 24, 2017 om 11:48 //

  Geen enkele ouder zou zijn/haar kind mee moeten laten gaan naar zo’n haatkazerne.
  Verplicht? Echt niet.

  Like

 4. En er nog voor moeten betalen ook …
  De brutaliteit. Ik had die directeur toch even met zijn neus stevig in een koran gedouwd en hem laten zien wat er staat.

  Like

 5. Jajajajaja het communistische socialisten bolwerk in volle vaart welkom op de openbare school
  Communisme en socialisme zijn economische en politieke structuren die gelijkheid bevorderen en sociale verschillen uitschakelen.
  Mag ik u even voorstellen Mvr Charlotte Thomson Iserbyt eigenlijk zou deze video veplicht moeten zijn op scholen .
  Niet voor de leerlingen maar voor de leraren want ze hebben zelf niet eens door waar ze mee bezig zijn .

  Like

 6. Alphons Mantel // april 24, 2017 om 15:33 //

  de islam is geen levensbeschouwing, doch een totalitaire ideologie

  Like

 7. skeeter // april 25, 2017 om 01:17 //

  inderdaad fub, verpicht en dokken, het is nog krommer dan onze vuurwapen wet.

  Like

 8. in geen 1000 jaar dat mijn kind zo’n haat tempel in zal gaan

  Like

 9. Tempelier // augustus 7, 2017 om 20:31 //

  Heb het zelf ook meegemaakt , krijg je een dergelijke nota om een om aan een “verplicht moskeebezoek ” te voldoen .Het verzoek is niet ingevuld geweest, zoon is thuis gebleven die dag .
  Nadien kwam de vraag waarom niet is deel genomen , ben zelf tekst en uitleg gaan geven ,de discussie was niet van de poes (directie heel boos) maar met de juiste argumentatie zijn ze mogen afdruipen …….

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: