Nieuw

Burgemeester scheldt kiezers uit voor klootzakken en dreigt af te treden nadat een meerderheid in zijn gemeente voor Le Pen heeft gestemd

En opnieuw laten de Sociaal-Democraten zien hoe ze werkelijk naar het volk en de “volkswil” kijken. Mensen die “verkeerd” stemmen zijn klootzakken, in het kort gezegd.

In de Noord-Franse gemeente Annezin kreeg Marine Le Pen de meeste stemmen tijdens de eerste ronde van de presidentsverkiezingen.

Een lokale krant vroeg de burgemeester van de gemeente, Daniel Delomez, over zijn gedachten toen de verkiezingsuitslagen bekend werden, en zijn antwoord is druipend van minachting voor zijn eigen gemeente-inwoners:

“Het is catastrofaal. Het is mogelijk dat ik zal aftreden, omdat ik niet mijn leven wil wijden aan klootzakken,” zegt hij tegen de Franse krant L’Avenir de l’Artois.

Het zou inderdaad een goed idee zijn om af treden als je van mening bent dat een majoriteit van de kiezers in je gemeente “klootzakken” zijn. Aan de andere kant is dit een klassiek uitgangspunt van de sociaal democratische vertegenwoordigers die de “volkswil” applaudisseren wanneer deze “correct” stemt en alleen maar minachting hebben voor mensen die “verkeerd” stemmen.

Bron:

http://www.independent.co.uk/news/world/europe/french-mayor-annezin-daniel-delomez-marine-le-pen-resign-a7698501.html

https://www.motgift.nu/2017/04/24/borgmastare-kallar-valjare-arslen-och-hotar-avga-efter-att-en-majoritet-rostade-le-pen-kommunen/

Doe mee met 8.226 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4158 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

10 Comments on Burgemeester scheldt kiezers uit voor klootzakken en dreigt af te treden nadat een meerderheid in zijn gemeente voor Le Pen heeft gestemd

 1. Duchesne // april 24, 2017 om 16:59 //

  De juiste term is : narcisme ! je eigen mening dusdanig suprieur vinden tegenover die van anderen dat anderen geen waardig mens meer kunnen zijn. Zien we veel bij links politiek actieven, “leiders” die volksraadplegingen veroordelen of aan hun laars lappen en deze levensvisie vind zijn bestaansrecht in de tolerantie en het respect voor de medemens van anderen. Komt vaker voor bij mensen in machtsposities over anderen, heeft alles te maken met minderwaardigheid gevoelens vanaf de kondertijd en het onderdrukken daarvan door agressief gedrag als de eigen gedachten gang en overtuiging word afgewezen door anderen. Remedie: 9 para in de nek, een in de slaap.

  Kortom, fijn dat hij uit de kast komt, nu nog de kist in.

  Liked by 1 persoon

 2. De verwarring bij deze burgemeester moet groot zijn. Hij, de Parti socialist, is gekozen door zijn bevolking. En die blijkt nu (ineens?) in meerderheid Front national aan te hangen. Inderdaad, dan rest slechts aftreden. Wel even kijken of hij zijn termijn nog gaat uitzitten.

  Like

 3. skeeter // april 24, 2017 om 19:49 //

  Niet dreigen aftreden, gewoon doen zoniet gedwongen.

  Like

 4. Tja..maak je dreigement waar zou ik zeggen, dan hebben ze in dat durrep 1 klootzak minder

  Like

 5. ieznogoedh // april 24, 2017 om 22:21 //

  “Het is catastrofaal. Het is mogelijk dat ik zal aftreden, omdat ik niet mijn leven wil wijden aan klootzakken,” zegt hij

  Perfect. Sodemieter maar op, linkse landverrader!

  Like

 6. Tijl Uylenspiegel // april 25, 2017 om 00:21 //

  Ik verbaas mij er al langere tijd over, zodra links ergens verliest of in sommige gevallen zelfs maar dreigt te verliezen dan breekt de pleuris al uit, je mag alles denken, alles zeggen als de socialisten het maar voor het zeggen houden. Alles dat ze niet kunnen definiëren is ineens extreem-rechts en zodra dat is vastgesteld komt de gewapende tak in actie. Oh ze willen zo graag de discussie aangaan, maar dan wel alleen binnen de eigen gelederen, zodra er iemand met andere inzichten komt dan is het bal, dan is alles toegestaan. Men heeft de mond vol over polariseren maar wie polariseert er nou? Als je misstanden aan de kaak stelt dan ben je racist. De leden van antifa zijn zogenaamd extreem-links maar ik geloof niet dat er eentje bij zit die niet uitkeringsafhankelijk is. Het aloude “links” dat waren vroeger de arbeiders die opkwamen voor hun rechten, het nieuwe links doet van alles behalve iets dat zelfs maar op arbeid lijkt.

  Like

 7. Het kromme is dat deze ‘ anti’ fascisten TOTAAL niet doorhebben dat de islam de moeder of all fascism is.

  Ik noem een paar eigenschappen, die elk normaal mens op het hoofd doet krabben, die de islam en het fascisme beiden hebben.

  -dood aan de joden
  -dood aan de gays
  -het gebruiken van de baarmoeders van vrouwen als wapen
  -blinde leider adoratie
  -verheerlijking van geweld
  -werelddominatie

  Islam=Fascism.
  Wie fascisme wil bestrijden, dient de islam te bestrijden.

  Deze burgemeester is een NSB-er 1eklas.
  Heulend met de vijand, in de hoop dat de krokodil hem het laatst opeet.

  En elke scheet van ons herkent de linksmens een fascist, maar als imams oproepen tot het doden van homos, dan horen ze kennelijk even niet goed, of hun brein staat net even uit, of allebei.

  Like

 8. pfff, die treedt heus niet af. Dat pluche zit veel te lekker.

  Like

 9. Voor zulke landverraders die hun eigen burgers minachten en hun vrije mening ontzeggen is maar 1 antwoord: naakt met pek en veren door de straten jagen zoals vroeger.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: