Nieuw

Noch Lampedusa, noch die organisatie in Brussel. Europeaan zijn!

Doe mee met 8.221 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6502 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on Noch Lampedusa, noch die organisatie in Brussel. Europeaan zijn!

 1. Dit is op hslot4 herblogd.

  Like

 2. Ik ben anti-Europeaan.Deze droge geschiedenis opsomming voor bejaarden lijkt wel tot stand gekomen met subsidie van Brussel. Nexit. Grenzen dicht. Leve de Republiek der Nederlanden. Dood aan Oranje ! Hier een analyse tegen de islamizering.

  De mens is sinds millennia verdeeld in twee elkaar bestrijdende intellectuele kampen:

  Idealisme versus Materialisme.

  Het idealisme aanvaard als waarheid enkel geloof (in b.v. een onzichtbare morele autoriteit bij religie) en verwerpt wetenschappelijk bewijs terwijl het materialisme als kennis alleen empirisch bewijs erkent en elk geloof verwerpt.

  Democritus ontwikkelde de atoomtheorie en de oneindigheid van de micro en macro kosmos. Thales stelde dat bewijzen omtrent de (aard van de) natuur alleen in de natuur gevonden kunnen worden en niet van Goden. Aristoteles ontwikkelde voor het wetenschappelijke bewijs de dialectische redenatie die door tegenstellingen tot de waarheid komt.

  Filosofie of wijsbegeerte is de oudste theoretische discipline die (aanvankelijk) het verlangen en het streven uitdrukt naar (alle) kennis en (alle) wijsheid en kwam voor het eerst echt op tijdens de Griekse beschaving in de 6e eeuw v.o.j. Wetenschap werd toen opgevat als deel van de filosofie. Metafysica versus fysica.

  Filosofie is de studie van de betekenis en geldigheid van het denken en overtuigingen omtrent de meest algemene en universele aspecten van het bestaan (heelal, entiteiten of subjecten, objecten of dingen en hun relatievormen)
  Filosofie is geen empirische maar een normatieve wetenschap.

  Religie is een systeem van humane morele gedragsvoorschriften.

  De als religie vermomde Islam is net als communisme, fascisme een wreedaardige supremacistische ideologie op basis van het dualisme dat tegengesteld is aan de dialectische redenatie. In het dualisme van de Islam is zowel waarheid als leugen waarheid (taqiyya) als het de vestiging van de Islam bevordert. (De Islam heeft de hoogstaande Arabische wetenschap vernietigt)

  Een ideologie is een geheel van ideeën over de mens, menselijke relaties en de inrichting van de maatschappij, dat leeft binnen een maatschappelijke groep, met name een politieke partij, een denkstroming of een sociale klasse.

  Onder het communisme zoals in de Sowjet Unie hanteerde men het wetenschappelijk socialisme, democratisch centralisme, historisch materialisme en het dialectisch materialisme.

  Het dialectisch materialisme is afkomstig van Friedrich Engels en in die betekenis nooit door de filosoof Karl Marx vermeld. Marx zei zelf van de term Marxisme dat hij geen Marxist was. In wezen betekent dat het later geinterpreteerde marxisme dus geen filosofie maar een ideologie is.

  Vòòr Marx nam de duitse idealist (Fichte, Schelling) Friedrich Hegel de dialectiek van Aristoteles over en paste deze toe op (de vorming van) de Staat. Marx nam de dialectiek van Hegel over en paste deze toe op de arbeidswaarden theorie.

  Door die premisse werd de oorspronkelijke westerse argumentatie en redenatie gedegenereerd en liep uit in wat vanuit het quasi filosofisch (neo, paleo) conservatisme als cultuur marxisme en postmodernisme wordt bekritiseerd. Zowel het conservatisme als de uitlopers van het ‘Marxisme’ zijn dus inferieur tegenover het dualisme van de Islam.

  Als terminologie is het dialectisch materialisme net als het nationaal-socialisme een Contradictio in terminis. Het socialisme is immers per definitie internationaal van karakter.

  Het dialectisch materialisme is dan een verbinding tussen een wijze van redeneren en de aard van niet alleen de menselijke natuur maar ook de mens omringende natuur welke laatste geen menselijk denkvermogen heeft maar wel een ontwikkelingsproces waaraan dat van de mens en zijn denkvermogen ondergeschikt is, voortkomt en eerder zal ondergaan.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: