Nieuw

Fransen slopen de socialistische partij – Le Pen leeft nog

DIE socialist pig, DIE !

Dat is dan de tweede Europese socialistische partij die weggevaagd wordt. Na de vernietiging van de PvdA wordt nu de Part Socialiste alvast in de kist gelegd. Voor de begrafenis, of crematie, van de PvdA zal er nog een extra verkiezingscircus moeten volgen. Of de Franse socialisten ooit nog een herkansing zullen krijgen is maar zeer de vraag. En over twee maanden zal het Engelse Labour tot op de grond toe afgebroken worden.

Al schiet het tot nu toe dan niet op met de patriottische partijen in Europa, de socialisten zijn we zo meteen tenminste van af.

Het Duitse AfD bevecht momenteel voornamelijk zichzelf, de Zweden Democraten kunnen op hooguit een kwart van de stemmen rekenen, UKIP kreeg dankzij het middeleeuwse districtenstelsel slechts 1 zetel. 12.6% en maar 1 zetel, terwijl de Schotse SNP met 4.7% 56 zetels kreeg. De Engelsen hebben geen democratie maar een wedkantoor.

De PVV heeft het zelfs schandalig slecht gedaan de afgelopen verkiezingen, zó, dat mag ook wel eens gezegd. In 2010 haalde de PVV 24 zetels. Van de 19 islamitische aanslagen in Europa in deze fotoserie waren er 16 ná 2010 en de immigratietsunami moest nog beginnen. Als de PVV zich tijdens de islamitische invasie en de aanslagenreeks niet zodanig weet te positioneren dat dat stemmenwinst oplevert, dan gaat er iets heel erg fout in die partij. De PVV verloor nota bene 4 zetels. De analyse beginnen we nog wel eens aan, dat heeft geen haast, er zijn voorlopig geen verkiezingen op komst.

Het lijkt er op dat Le Pen en Macron doorgaan naar de tweede ronde en dat betekent dat de Fransen met het oude politiek systeem hebben afgerekend. Dat is winst.

Le Pen zal de tweede ronde niet winnen. Dat heeft de EU VERBOTEN. Mensen vergeten wel eens dat ze in een dictatuur leven en wat dat betekent. In 2005 werd zowel het Franse als het Nederlandse referendum aan de kant geschoven en de Ieren moesten net zo net vaak stemmen tot ze JA zeiden. Daarna mochten andere landen helemaal niet meer stemmen over de EU-grondwet die in 2007 toch ingevoerd werd als het Verdrag van Lissabon. In Griekenland en in Italië pleegde de EU zonder een millimeter schaamte een staatsgreep. De Brexit kon alleen maar gebeuren omdat de EU het niet verwacht had. Anders hadden ze Farage nóg wel een keer neer laten storten met zijn vliegtuigje. Komende week bespreken Timmermans, Juncker en Soros hoe ze Orban ten val gaan brengen. En u denkt serieus dat Le Pen zou mógen winnen ? Nee, dat mag ze niet.

Dictaturen worden niét met democratische middelen verslagen. Pas als genoeg mensen dát begrijpen, maken we een kans. Een kleine kans. Verkiezingen zijn ter afleiding, beter is het om voor te bereiden op de aanstaande islamitische bezetting en het verzet.

Doe mee met 8.266 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6769 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

16 Comments on Fransen slopen de socialistische partij – Le Pen leeft nog

 1. Meer dan de helft van de stemmen zijn nu geteld en Marine Le Pen leidt met 23,60 procent van de stemmen, terwijl Macron 22,78 procent krijgt, vermeldt de Zweedse media.

  Like

 2. Futiliteiten …

  De tweede ronde overleeft ze toch niet.

  En ik gebruik expres het woord leven. Als de peilingen uitwijzen dat ze gaat winnen … Een ongeluk zit in een klein hoekje. De EU deinst nergens voor terug en met 20.000 jihadi’s in Frankrijk …

  Like

 3. Spoort die wel helemaal ?

  Like

 4. @ Fub

  Ik weet. Bij de tweede ronde maakt ze geen kans. Dan klitten al die dhimie idioten bij elkaar om tegen haar te stemmen. Maar ik kan je verzekeren dat een verkiezingsoverwinning van Marine Le Pen bij deze eerste ronde vreselijk pijn gaat doen bij de islamlikkers. En dat is ook wat waard. Laat het maar even benauwd krijgen. En trouwens, met de huidige gang van zaken moet het voor iedereen onderhand wel duidelijk zijn dat bij geen verandering deze opstijgende lijn van ontevreden burgers uiteindelijk toch een bewind aan het stuur brengt die het islamitische probleem rucksichlos gaat oplossen. Dat ik het nog in mijn leven mag meemaken.

  Like

 5. Like

 6. Good luck France! You’ll need it.

  Like

 7. ?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Favpixlat.info%2F

  Like

 8. skeeter // april 24, 2017 om 02:26 //

  Het is eigenlijk gewoon ongelooflijk hoeveel mensen er alsnog voor zelfmoord kiezen.
  Hoogste tijd die te verlossen uit hun lijden.

  Liked by 1 persoon

 9. Ik lees hier dat de PVV het schandalig slecht heeft gedaan. En er gaat iets heel erg fout in die partij. Hoe bedoelt u? Mag ik u er aan herinneren dat de spierballentaal van de MP inzake het bezoek en uitwijzing van twee Turkse ministers de zetelverdeling heeft opgeschud? Het lijkt mij niet de PVV, maar het domme electoraat dat zich heeft laten inpakken. Het is niet verbazingwekkend dat, om de PVV de wind uit de zeilen te nemen, deze move mogelijk in samenspraak met Erdo tot stand is gekomen. Het kwam de MP wel heel erg goed uit. Niet dan?

  Like

 10. Ik neem aan dat je onze berichtgeving over het een-tweetje tussen Rutte en Erdo gemist hebt ?

  Uitvoerig over bericht. (ik ga nu niet zoeken want ben met de Armeense genocide bezig, het is maar een keer per jaar herdenkingsdag)

  Feit is dat de PVV van 24 zetels naar 20 gegaan is NADAT de aanslagen en de invasie begon.

  Dat dat niet rijmt zul je met me eens zijn denk ik.

  We gaan er nog wel woorden aan wijden ‘in the near future’.

  Like

 11. Om mijn titel nog even te onderstrepen;

  Like

 12. De PVV is niet van 24 naar 20 zetels gezakt maar gestegen van 15 naar 20

  Like

 13. Duchesne // april 24, 2017 om 22:22 //

  Goeie kaart van Frankrijk met waar wie stemt op welke partij: Duidelijk is dat waar de meerderheid op Le Pen stemt de regio’s zijn in Frankrijk waar je niet op vakantie moet gaan, daar is de overlast dus zo groot dat mensen niet langer zwijgen.
  Waar men stemt op Macron of Filon is het nog niet verziekt door onze vrienden van de heilge Mekka sekte…

  Had de ANWB nooit zo duidelijk op kaart kunnen zetten….ik hoop dat de ANWB voor deze zomer voor de leden gratis no-go area kaarten van de Europeese landen heeft, ben twee jaar geleden in zo’n getto terechtgekomen en je bent echt object van aandacht, het was erg bedreigend.

  Like

 14. Lisa // april 24, 2017 om 16:49

  De PVV is niet van 24 naar 20 zetels gezakt maar gestegen van 15 naar 20
  ————-

  15 zetels was in 2012.

  Dat heet nou framing.

  Natuurlijk zullen ze niet de vergelijking maken met 2010 toen ze 24 zetels hadden, want dan ziet het er zo lullig uit.

  Feit is dat in zeven jaar tijd de PVV niet gegroeid is, maar kleiner geworden terwijl in die periode de islamitische overlast juist veel groter geworden is.

  Ik zeg het niet om de PVV aan te vallen, maar ik constateer dat de gevolgde strategie dus niet werkt.

  Like

 15. skeeter // april 25, 2017 om 04:02 //

  @Duchesne // april 24, 2017 om 22:22 //
  Beetje Soweto? was ook enigzinds bedreigend back in the day.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: