Nieuw

COA en burgemeester Dronten verklaren Nederlandse meisjes vogelvrij voor islamitische verkrachters

Burgemeester Dronten: avondklok asielzoekers verwerpelijk

Burgemeester Aat de Jonge van Dronten vindt het idee om een avondklok voor asielzoekers in te stellen ‘verwerpelijk’. Dat tweet de burgemeester in reactie op een interview van zijn collega uit Kampen in de Stentor. Volgens De Jonge zijn asielzoekers welkom.

Burgemeester Bort Koelewijn van Kampen gaf in het interview aan dat hij met het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers in gesprek wil over de mogelijkheden om getraumatiseerde asielzoekers  ’s nachts van straat te houden. Dat doet hij naar aanleiding van de rechtszaak die nu loopt over de verkrachting van een 17-jarig meisje in Kampen september vorig jaar.

Omroep Flevoland >>

Doe mee met 8.226 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6515 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on COA en burgemeester Dronten verklaren Nederlandse meisjes vogelvrij voor islamitische verkrachters

  1. ik heb echt een ontzettende hekel aan mensen die hun mening verkondigen vergezeld van allerlei vreselijke verwensingen …. Zo beneden alle peil maar ik begin een beetje te begrijpen waatrom sommige mensen dat doen. Ik geef er niet aan toe maar, laat ik het toch weer heel netjes, zeggen …. Wat bezielt zo’n burgermeester ?? Lichtelijk seniel aan het worden of zo ?

    Like

  2. “Vorig jr nadat er in het nieuws de cijfers van en hoe vaak de politie ingrijpen moest in AZC , “Dronten 11x Äat de J antwoordt op de vraag waarvoor de politie in grijpen moest ,äarzeld en zoekend naar een voorbeeld zegt deze schoft ,”dat kan zijn ïemand laten struikelen?? “De week daarvoor “was er een Oergoer voorgeleidt die zijn vrouw drie mesteken{in de lever} toediende en zijn zoon twee x ! “Drontenaar aangehouden v verkrachting op de “Kamperweg v een 17jrg meisje ! “Bleek “Rapefugee”zonder status !!Frank Weerwind v Almere “hield drie aanrandingen in de Parkwijk uit het nieuws ! “Waarom? äls er geen paniek-situatie is , dan is het landelijk beleidt dit uit het nieuws te houden ! {Flevolandse TV} 24-11-16 ongv “CSG öpgericht v slachtoffers “zedendilicten ! “Binnen 6mnd 49 hulpverzoeken ? “Huiselijk geweld”dat denk ik niet ! Ïk denk dat wij ons allemaal het “leplazurus schrikken waneer de cijfers van de in heel nederland gepleegde zeden-delicten bekend gemaakt worden ,ëens gebeurd dat !! “Na het “haagse zwembad probleem ! öok meldingen van dezelfde aard , al jarenlang “Mirandabad/Tikibad en “Kwakel ? welke stad weet ik niet meer ! Älaaf !!

    Like

  3. het derde rijk een land een volk hahaha ik zie het niet maar ze willen ook niet ja hier komen op hun eigen wetten en regels maar aanpassen ho maar nee de Nederlander wordt vervangen door losgeslagen buitenlanders die alles mogen en ook doen

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: