Nieuw

ALLAH AKBAR, weer zo’n typisch christen dingetje

Waarom schreeuwen die christenen toch altijd Allahu-Akbar wanneer ze een terroristische aanslag plegen of ermee dreigen?

Het antwoord van voormalig moslim “Brother Rachid” (laatste video) zal u helpen in de discussie met de muzzies en door hun gebruikte linkse idioten wanneer zij zeggen; “Terrorisme heeft niets met de islam te maken.”

 • 1. Man terrifies plane passengers by yelling Alluha Akbar praying

 • 2. Muslim gang spit on cameraman shouting Allahu Akbar

 • 3. MUSLIMS FIREBOMB PARIS BUS & SHOUT “ALLAHU AKBAR”

 • 4. CRAZED PASSENGER SHOUTS “ALLAHU AKBAR” ON UK BOUND PLANE

 • 5. Muslim Refugees Burn Christmas Tree & shout “allahu akbar” in Brussels

 • 6. LiveLeak – Masked Gunman Shouts “ALLAHU AKBAR” at Trafford Shopping Centre – Manchester

 • 7. Muslims screaming “Allah is great” arrested after causing disturbance Continental flight to Houston

 • 9. Russian ambassador killed by Islamic Jihadi shouting “Allahu Akbar”

 • 10. MAN SCREAMING ALLAHU AKBAR TRIES TO GRAB OLYMPIC TORCH

 • 11. Allahu Akbar Sound Clip (1)


 • Why do Muslim terrorists shout Allahu Akbar?

Bron; barenakedislam
Also published on Zeepertje.com


Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 944 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1532 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s