Nieuw

Abdul uit Irak verkracht 14-jarig meisje – wordt vrijgesproken van verkrachting omdat hij “waarschijnlijk ADHD heeft” en niet een nee kan interpreteren

Zweden – Kan een gemeenschappelijke ADHD verstand stoornis bij asielzoekers de reden zijn wat het uiterst moeilijk maakt dat ze niet van Zweedse meisjes kunnen afblijven?  Ja, zegt het hoger beroep gerechtshof van West-Zweden, en heeft een Arabier die eerder was veroordeeld voor verkrachting voor dit delict vrijgesproken, ondanks een video die laat zien hoe het meisje herhaaldelijk ‘nee’ zegt tijdens de verkrachting. Volgens het Hof van Beroep heeft de man namelijk “vermoedelijk een ADHD-problematiek”, wat resulteert in “moeilijkheden om te begrijpen wat een nee betekent”.

Abdul uit Irak verkrachtte het 14-jarige meisje in zijn appartement op 4 oktober 2016 in Göteborg. Hij dreigde daarna het meisje om aanstootgevende afbeeldingen en films naar haar familie te sturen als ze niet zou terugkomen voor meer seks, en heeft haar daarna meerdere malen verkracht.

Volgens het arrest verzond Abdul een naaktfoto van het slachtoffer die hij tijdens de verkrachting op beeld had vastgelegd en dreigde gelijktijdig de foto onder haar familie te verspreiden als ze niet terug zou komen voor meer seks met hem. Bij de foto schreef hij de aanmaning “kom zonder menstruatie” gevolgd met “de foto is perfect” en “je hebt een dag om erover na te denken, als ik je dan niet zie of geen antwoord krijg zeg ik je vaarwel en hallo tegen je familie”.

In december 2016 werd Abdul door de rechtbank in Göteborg veroordeeld voor kinderverkrachting. De uitspraak was 10 maanden gesloten jeugdzorg. Bovendien moest Abdul 140.000 kronen (15.000 euro) smartengeld betalen aan het slachtoffer.

Het vonnis werd over klaagt bij het Hof van Beroep voor West-Zweden die op 7 april 2017 Abdul vrijsprak voor kinderverkrachting. De misdaad is nu gekwalificeerd tot misbruik van een kind in plaats van verkrachting van een kind.

De straf is verminderd omdat Abdul lijdt aan een “ADHD-problematiek”, wat volgen het Zweedse Hof van Beroep betekent dat hij “moeilijkheden heeft om het samenspel en de communicatie met andere mensen, wat als normale norm wordt gezien, duidelijk te bevatten”. Er is een video opname wat een beeld geeft hoe Abdul het meisje anaal penetreert terwijl ze herhaaldelijk NEE schreeuwt. Maar het Zweedse Hof van Beroep heeft in al zijn wijsheid besloten dat het 14-jarige meisje alleen maar de anale penetratie afkeurde en er verder geen sprake is van kinderverkrachting.

Noch de rechtbank of het arrest van het Hof van beroep signaleert dat in deze verkrachtingskwestie misschien ook sprake is van een veroordeling voor kinderpornografie.

Abdul heeft nu een plaatsvervangende straf met een veroordeling tot proeftijd van een jaar en moet verplicht zes maanden deelnemen aan de activiteiten van een samenlevingsprogramma van een vaag links Zweeds clubje onder de naam ROS, waar verder nergens op het net ergens iets is van te vinden is. Zal wel weer een slinkse subsidiesleurper zijn die op mijn hardverdiende centjes een goeie draai wil maken. Wat me steeds meer gaat jeuken. En dan bedoel ik niet piemeljeuk. Maar meer dat irritante gedroogde snotje in je faceanus wat met een oordopje niet te bereiken is, en dat gevoel zonder toiletpapier op de pot zitten om dat laatste strontkorstjes uit je reet te krabben. Je weet wel wat ik bedoel. Ergens onderweg houdt het nooit op. Het gaat maar door, er is ondertussen als normaal mens als ik geen touw meer aan vast te knopen, wat niks is zal nooit wat worden.

Bron:

http://www.friatider.se/tvingade-14-ring-till-sex-frias-f-r-v-ldt-kt-eftersom-han-har-misst-nkt-adhd-och-inte-kan-tolka-ett

Doe mee met 8.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4121 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

21 Comments on Abdul uit Irak verkracht 14-jarig meisje – wordt vrijgesproken van verkrachting omdat hij “waarschijnlijk ADHD heeft” en niet een nee kan interpreteren

 1. vanes012017 // april 22, 2017 om 03:11 //

  Niet te geloven dat zo’n brullende mafkees van Allah weg komt door een totaal gestoord rechtssysteem.
  Afschieten die moslim barbaar.
  Bescherm je kind tegen deze achterlijke cultuur die barbarisme verheerlijkt van Muhamad’s leugenboek de koran.
  Walgelijke koran cultuur

  Like

 2. Misschien zou het een idee zijn om de politieke elite hiervoor te berechten die dit mogelijk hebben gemaakt. Vrijwel alle politici in de EU hebben stront in hun ogen en kilo’s boter op hun hoofd

  Like

 3. Greengo // april 22, 2017 om 08:57 //

  Iedereen heeft een afwijking, mogen we nu allemaal los? Met vrijspraak? Wat een omgekocht zooitje!

  Like

 4. Zwakzinnige rechters heb je ook in Nederland,maar zo krijg je wel een verkeerd beeld van ADHDers,door een zwaar gestoorde rechtspraak. Het zijn gewoon aanzetters tot verkrachting ,net als ze aanzetten tot moord,wat ook in Nederland voor komt.De arrogantie van de rechterlijke macht,die het beter weet dam het Pieter Baan en zo een kinderverkrachter en moordenaar weer zijn gang kon gaan en Daniëlle van der Hoeven11 jaar oud met blond wapperend haar,waar Johan de R. een stijve van kreeg van dat haar en haar vele malen verkrachtte en wurgde en ook een stijve kreeg,toen hij haar in de sloot onder water hield en er nog wat luchtbelletjes uit de longen ontsnapte en hij weer een keer moest op haar nog warme lijk.Uiteraard gaat zo’n smerige ondeskundige rechter vrij uit,daar zorgen andere rechters wel voor.Bewijs is ook overbodig,allen hun veronderstellingen en aannames zijn maar nodig,dat heet recht,wat krom is.

  Like

 5. Waarschijnlijk is ook geen bevestiging,maar een veronderstelling en Adhders weten echt wel wat NEE is,wat een waanzin.

  Like

 6. niet de sexrel niet Vincent V is het probleem , het probleem is dat dit naar buiten is gekomen http://www.telegraaf.nl/binnenland/28035778/__Seksrel_schokt_top_OM__.html

  Like

 7. Beste Suzan, ken je niet persoonlijk maar vind je het (ook) niet opvallend dat in de afgelopen veertig jaar zowel in ONS onderwijs*/ als in ONZE advocatuur*/ een MEERDERHEID aan vrouwen werkzaam is geworden?
  Ook daarin liep het “Over gesocialiseerde Zweden” ons vooruit.

  Dat vrouwen “anders” zijn en “anders” redeneren (vooral in emotionele- en gevoelszaken) moge ook in Nederland zo langzamerhand “algemeen bekend” zijn.

  Dat ook in het “PvdA-links-sociale-Nederland” nog steeds een overgrote meerderheid aan vrouwen NIET op Wilders WIL stemmen, “omdat die zo hard (= DUIDELIJK) de ONS ALLEN vijandelijke ISLAM bekritiseert en AFWIJST, die al 1400 jaar in woord en geschrift vooral ALLE VROUWEN discrimineert en hen (ook Islam juridisch) als minderwaardig kwalificeert … “alleen bedoelt om ( AAN ALLE MANNEN ONDERGESCHIKT!) als “kinder-productie-machine voor de Islam-leiders te mogen leven!”

  Eveneens opvallend is, dat juist in genoemde sectoren*/ op een politieke partij als D66 gestemd wordt. Een linkse partij ( jarenlang “bijwagen van de Volkse PvdA), die zich intellectueel wilde profileren naast de “ordinaire PvdA”, maar wel EN IN TOENEMENDE MATE onder PRO ISLAM acterende Pechthold) lippendiensten bleef verrichten aan de PvdA dictatuur.

  Het is ook niet voor niets, dat in het laatste politieke showproces tegen Geert Wilders juist de openlijk D66 (anti Wilders!) vooringenomen Rechter Elianne Rens het OM ondersteunde.
  Deze “dame” is als Rechter al eerder betrapt op “vriendjespolitiek” en “openlijk positieve discriminatie van allochtonen”.

  Het mogen eveneens bekend zijn, dat de kwaliteit (en financieel management) van ons huidige onderwijs ook steeds slechter is geworden. “Schuld geven aan… ? Nee, maar wel een eigentijdse constatering!.

  Dit laatste is wellicht ook mijn VERWIJT aan (nog steeds!) een meerderheid van vrouwelijk Nederland EN (…. blijkbaar ook in de hele westerse wereld), dat al die VROUWEN de PUUR VROUW-HATENDE Islam BLIJFT TOESTAAN zich nog steeds onbeperkter en ongestraft onder “ONS” te laten nestelen EN daardoor ongehinderd hun anti-“ONS” cultuur (zelfs met toenemende agressie en bloedige aanslagen op onschuldigen) kan blijven opdringen!

  Wilders moet al 12,5 jaar! tegen deze “Geloofsfanaten” beveiligd worden, die hem wereldwijd OPENLIJK “Vogelvrij” hebben verklaart voor al die miljoenen “Volkert v.d. Graaf” moslims!
  En … verbijsterend en “tekenend” voor dit “Volk van Judassen”! … hebben alle andere Haagse partijen dit wel OK gevonden!
  ( Zolang ZIJ maar niet op de Islam dodenlijst komen te staan … en met “hun 40 Islamitische zilverlingen in de hand” straks TIJDIG met (OP ONZE KOSTE!) nieuwe (peperdure) Regeringsvliegtuig het in burgeroorlog geraakte Nederland kunnen ontvluchten(!) naar het “veilige Amerika van Trump, die politiek (links) Den Haag tot nu toe openlijk staan te “verketteren”!

  Een zelfde verwijt geef ik al jaren naar “vrouwelijk” Nederland (idem Europa en de westerse wereld) die net als (laf opportunistisch) Den Haag, nu nog steeds “blijven wegkijken van een absoluut DAGELIJKS EN WERELDWIJD BEWEZEN dodelijk gevaar van een (Islam) organisatie, die al 1400 jaar in woord en geschrift ALLE VROUWEN (NB meisjes vanaf 3 jr!) HAAT en DISCRIMINEERT en hen tevens openlijk minderwaardig en ondergeschikt aan elke man stelt en vrouwen dwingt tot een kledingvoorschrift (“Davidsster” = publieke controle) en beperkende bewegingsvrijheid!

  Zolang westerse vrouwen dit NIET WILLEN ZIEN en de gruwelijke KORAN-WETTEN niet willen lezen en de dagelijkse wreedheden van moslims WERELDWIJD jegens ALLE NIET GELOVIGEN en de Islam gewettigde (meisjes) mishandeling en verkrachting van vrouwen NOG STEEDS “KOUD LAAT” , vind ik DE DAMES “dom naïef achterlijk (links geïndoctrineerd!) suïcidaal”!

  Laat ik eindigen met een van mijn twitters (van voor de laatste 2de Kamer verkiezingen) : “VROUWEN DIE NIET OP DE PVV GAAN STEMMEN ZIJN n.m.m. SUICIDAAL EN ZULLEN “LATER” DOOR HUN (KLEIN)DOCHTERS VERVLOEKT WORDEN!
  ( want de EU, “Brussel” en alle nationale politici die uit puur laf egocentrisme dit pro-Islam
  En .. gezien de uitslag WILLEN ZE DAT OOK (nog steeds)!
  Mee eens ? zeg het anderen
  Oneens ? zeg het mij

  Like

 8. Heb ook ADHD, maar ben wel advocaat.

  Heeft niets met ADHD te maken , maar met karakter.

  Waarschijnlijk heeft deze ‘vluchteling’ helemaal geen ADHD, maar wordt dit gebruikt als verzachtend excuus om niet de gevangenis in te hoeven.

  Een ADHD’er is gewoon net als ieder ander mens, zitten slimmen tussen maar ook criminelen en idioten.

  Gewoon afspiegeling van de maatschappij.

  Deze man is gewoon zwakbegaafd, door hem een ADHD-etiket op te plakken beledigd men de mensen met ADHD.

  Best wel schandalig eigenlijk.

  ADHD’ers weten echt wel het verschil tussen goed en kwaad, een zwakbegaafde niet.

  Like

 9. Duchesne // april 22, 2017 om 13:30 //

  ADHD en het niet kunnen accepteren van NEe heeft totasal niets met elkaar te maken. Iemand met PDnos heeft dat soort problematiek van het niet kunnen accepteren of beter gesteld, het niet bevatten of opmerken van een NEE of de signalen daarvan, net als narcisten vaak de eigen mennig als enig juiste zien.

  Moslims hebben ook totaal lak aan een NEE, simpelweg omdat een NEE van een ongelovige geen enkel waarde heeft. Ongelovigen zijn geen mensen en daarom zijn ongelovigen en bovendien vrouwen helemaal niets om je ook maar iets van aan te trekken. De enige reden om ertegen te praten en aardig te doen is om ze vrijwillig alle truukjes van staan, zit en lig te laten doen, enthousiasme is onvervangbaar…..

  De enige manier om recht te krijgen is door het zelf te halen, en hoe is vrij voor iedereen in te vullen…..ooit komt er nog wel een marktplaats met oplossingen tegen vergoeding voor dit soort zaken…

  Like

 10. http://www.telegraaf.nl/buitenland/28036184/__Onrust_in_Keulen__.html

  Vrijheid van vergaderen, maar daar heeft links nog nooit van gehoord.

  Like

 11. “Vorig jr werd een meisje van 18jr van de bushalte meegetrokken naar een stil plekje en door een 17jr oud Marokaans ïmbezieltje ! Ën zo,n twee wkn geleden “spreekt de rechter hem vrij ! “Wegens onvoldoende bewijs ?? Ëde }

  Like

 12. Ik worstel met het begrip noodweerexces….
  Noodweerexces wordt in bepaalde gevallen als uitsluitingsgrond (voor schuld) gehanteerd.
  Nu vraag ik mij af in welke gevallen dit begrip wordt toegepast.

  Waarom Ik mij dit afvraag?

  Wel, inmiddels is het de Europese vrouw wel duidelijk (zie Zweden en Duitsland en in toenemende mate nu in Nederland). dat vrouwen en meisjes door de ongecontroleerde toename van bepaalde personen uit bepaalde landen met een bepaalde ” religie” gevaar lopen op aanranding en verkrachting, doordat deze bepaalde “religie” aanranding/verkrachting van “ongelovigen” ( hoeren) als legitiem kwalificeert.

  Met dit in gedachten lijkt het me legitiem dat potentiele slachtoffers hier rekening mee moeten kunnen houden.
  De potentiele slachtoffers ( vrouwen) zijn fysiek niet opgewassen tegen potentiele daders.

  Met dit in het achterhoofd, zou een potentieel slachtoffer, die zich niet langer beschermd weet/voelt door de overheid , zichzelf tegen een fysiek sterker persoon uit lijfsbehoud en noodweer moeten kunnen beschermen zonder dat dit een strafbaar feit oplevert.

  Like

 13. ieznogoedh // april 22, 2017 om 22:08 //

  Na een dergelijke uitspraak kan je slechts hopen dat abdul de volgende keer een van de rechters (of liever allemaal bij tourbeurt) te pakken neemt en anaal uitwoont.
  Je zou kunnen denken aan de dochters van die rechters, maar die kunnen er ook niets aan doen dat hun vader/moeder zo achterlijk is. Hoewel de kans dat ze zelf ook in achterlijkheid opgroeien bepaald niet denkbeeldig is en ze later zelf ook dit soort Zwedenvijandige denkbeelden gaan hebben. Tot nu moten ze het voordeel van de twijfel hebben.

  Like

 14. @ieznogoedh

  Voordeel van de twijfel..ik weet het gewoon niet.
  Genen zijn genen, dat had Breivik ook voor ogen.
  Moeilijk gegeven..

  Like

 15. Die Noorse vrijheidsstrijder had beter in Zweden kunnen beginnen.

  Like

 16. Ik had nog vertrouwen in Zweden. Nu ook niet meer!

  Like

 17. Tijl Uylenspiegel // april 23, 2017 om 00:01 //

  Deze uitspraak is natuurlijk te absurd voor woorden maar wat er direct daarna door mijn hoofd speelt is; heeft dat meisje geen vader? En wat houd die man tegen zijn plicht te doen en de belager van zijn kind eigenhandig naar zijn walhalla te schoppen?
  En waar zijn de verontwaardigde Zweden die massaal tegen deze uitspraak in opstand komen, waarom is iets dergelijks geen voorpaginanieuws, waarom worden dergelijke rechters niet ter verantwoording geroepen. Kortom ik ben na het lezen van dit bericht een groot wandelend vraagteken!

  Like

 18. Ik zou er geen moeite mee hebben als een groep voetbalsupporters of motorrijders die rechter zelf eens een rectale beurt geeft met een flinke courgette.
  Dan weet hij ook eens hoe het aanvoelt bij de slachtoffers van zo’n abdul en leert hij er misschien wat van.

  Like

 19. Gewoon doen, ik heb COPD en ben zestig jaar maar als iemand mij een wapen geeft en mij naar deze viezerik brengt dan leg ik hem om. Ik heb niets te verliezen maar dan wil ik ook volgers zien als ik vast zit. Verenigd u Nederland kom in verzet. Steek de hele kolere zooi in de fik.

  Like

 20. Gerrit Tienkamp // december 14, 2017 om 15:35 //

  Dit is op NEWS & TRAVEL GURU MAGAZINE herblogden reageerde:
  OPHANGEN DAT TUIG

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Moslims mogen legaal verkrachten in Europa – Fenixx.org

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: