Nieuw

Zwitserland: Asielzoekers die in hun thuisland vakantie vieren worden met onmiddellijke ingang gedeporteerd

Winter is coming Jon Snow.

Vluchtelingen die naar hun land van herkomst op bezoek gaan lopen het risico van deportatie. Nieuwe wetten in Zwitserland moeten de integratie versterken en voor snellere uitzettingen zorgen.

Zwitserland is een land wat nooit deel heeft uitgemaakt van de Europese Unie en nog steeds een harde vuist kan maken op het gebied van immigratiebeleid. Sinds verleden jaar zomer heeft het nieuwe wetgevingen ingevoerd om onder andere de economische gelukzoekende immigratie te beperken. Het is niet alleen moeilijker geworden om een Zwitserse nationaliteit te verkrijgen, maar ook zijn de regels voor vluchtelingen strenger geworden die in het land aankomen om asiel te zoeken. De Zwitserse regering is het er unaniem over eens dat asielzoekers die zich niet gedragen of de wetten van het land overtreden linea directa naar hun thuisland worden gedeporteerd.

Ongeoorloofd reizen wordt meteen geregistreerd. De vluchtelingen die uit oorlogsgebieden komen en asiel zoeken in Zwitserland krijgen een uitreisverbod, wat betekent dat ze niet naar hun thuislanden mogen reizen. Meestal geldt zo’n reisverbod voor tien jaar, en soms langer. Maar met een dubbele nationaliteit is het moeilijker geworden om te controleren waar de vluchtelingen naar toe gaan als ze naar het buitenland vertrekken.

Men is begonnen met het reisverkeer van asielzoekers in kaart te brengen en roept het publiek op om de politie te waarschuwen als zij het vermoeden heeft van ongeoorloofd reizen. In de zomer van 2016 werd een grote slag gemaakt. Tijdens deze zomer werden wegens ongeoorloofd reizen 63 vluchtelingen uit vijf verschillende landen gedeporteerd, waaronder Vietnam, Turkije, Tunesië en Eritrea.

Ongeautoriseerd reizen is slechts één van de vele componenten die in overeenstemming met de nieuwe wetgeving zijn geïmplementeerd. De asielzoeker die de wet niet respecteert, en de wetgeving van het land aan zijn laars lapt, verliest zijn vluchtelingenstatus en wordt uit Zwitserland geschopt.

Bron:

http://www.swissinfo.ch/eng/immigration_asylum-seekers-lose-status-over-home-visits/42269960

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8461 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

11 Comments on Zwitserland: Asielzoekers die in hun thuisland vakantie vieren worden met onmiddellijke ingang gedeporteerd

 1. Tijl Uylenspiegel // april 21, 2017 om 01:07 //

  Elke maatregel die getroffen wordt juich ik toe. Een stemmetje in mijn hoofd blijft echter telkens weer herhalen “Het is symptoombestrijding”.
  De selectie aan de grenzen (ook de Zwitserse) moet strenger, hoe komt een ‘vluchteling’ bij de grens van Zwitserland? Hoeveel landen is hij op zijn ‘vlucht’ gepasseerd en waarom is hij niet gestopt met ‘vluchten’ toen hij eenmaal veilig was?

  Liked by 1 persoon

 2. Voor de centjes. Ook een islamitische oorlogsvluchteling heeft altijd veel gratis geld als doel. Ondanks zijn oorlogstrauma weet hij nog steeds prioriteiten te stellen.

  Liked by 2 people

 3. Die zogenaamde “vluchtelingen” trekken altijd naar het land waar de gratis geld pot het grootst is.
  Die gasten willen niet naar Oost Europa, daar zijn geen uitkeringen en gratis huizen met inboedel en bovendien is de lokale bevolking vele malen weerbaarder en goed bewapend, die pikken niks van dat gewelddadige gajes.

  Liked by 2 people

 4. HetZalWelWeer // april 21, 2017 om 07:29 //

  “lopen het RISICO van deportatie”.

  En we weten allemaal wat het risico is voor een crimineel, de lotto winnen maak je meer kans op.

  Liked by 2 people

 5. skeeter // april 21, 2017 om 07:36 //

  in ieder geval snapt zwittserland dat 1+1=2 is, de rest van europa zit nog op de peuterschool.

  Liked by 2 people

 6. Freduardo // april 21, 2017 om 10:07 //

  Dat zouden wij hier in Nederland ook moeten doen.
  Maar helaas zijn wij bijna allemaal vergiftigd door de linkse idealen.
  Die zullen elk normaal idee afschieten.

  Liked by 2 people

 7. Video. Politie 070 schiet allah hakbarrende moslim in poot (maar dat mocht u eigenlijk niet weten)

  Beelden. Den Haag, 12 april. Agenten lossen op het (relgevoelige) Hobbemaplein in de Schilderswijk een waarschuwingsschot, en schieten daarna de agressieve, met een mes zwaaiende man voor wie de waarschuwing bedoeld was in zijn been. Hij luisterde niet, dus dan moet je voelen. Prima politieactie van de Haagse dienders. Halalgemeen Deugblad had een kort berichtje. Omroep West een wat langer berichtje met een videoreactie van een politiewoordvoerder. Bij de ambulance chasers van Regio15 staat ook nog een bericht, met daarin diverse foto’s. Daar leren we ook dat de agressieve man de ruiten van een huisartsenpost had vernield. De politie deed zelf ook melding van het incidentje, op Twitter en via een persberichtje. Maar wat niemand, echt helemaal niemand heeft vermeld in de berichtgeving, niet de media noch de politie in het Hagistaanse quasikalifaat, is dat de man keihard ALLAH AKBAR schreeuwt. Zes keer, minstens, horen we de man zijn islamitische weesgegroetjes gillen. De filmer roept tussendoor ook nog wat, in het Turks. Vertaling: “Wat doen die hoerenzonen? Ze hebben de man neergeschoten, midden op de straat. EUROPA!” Dat ‘Europa!’ is voor Turken, dankzij hun permanent verontwaardigde leider Erdogan, een soort van scheldwoord geworden. Nou kun je kwaad worden op die ondankbare kutturk. Maar je kan ook denken: als hij het niet gefilmd had, was het nooit via Dumpert op GeenStijl terecht gekomen – en had u niet geweten wat pers & politie verzwegen hebben. Namelijk dat de messenzwaaiende malloot zich luidkeels op zijn religieuze overtuiging beriep. Mag u nu follow up-vragen stellen over het motief van de man, alsook vragen naar het motief van pers en politie om de feiten te filteren voordat u ze opgediend krijgt.

  http://www.dumpert.nl/mediabase/7110887/44d3f981/politie_den_haag_schiet_gek_neer.html

  Liked by 1 persoon

 8. Zo doe je dat. Volgende keer graag doodschieten.

  Liked by 1 persoon

 9. Da’s geen keukenmesje, dat lijkt meer op een machete.

  Liked by 1 persoon

 10. terug naar eigen land is meer dan logisch

  Like

 11. Mooie game of thrones spoiler heb je daar als kopfoto voor je artikel!
  Verder: wat een prachtige werkwijze!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s