Nieuw

Super deluxe nieuw legerkamp voor de islamitische bezettingstroepen in Ter Apel

De bewoners in de omgeving van Ter Apel, van waaruit de overheid dirigeert waar de mohammedaanse kolonisten in Nederland geplaatst worden, ondervinden al jaren ernstige overlast van de barbaren die de overheid inzet om de eigen bevolking uit te roeien.

Een kleine greep uit wat wij er over gepubliceerd hebben:

Gebiedsverbod Ter Apel werpt vruchten af, asielzoekers proberen nu meisje te beroven in Hoogezand

Overlastgevende asielparasieten Ter Apel worden niet per direct uitgezet

‘Meeste dieven Ter Apel zijn asielparasieten uit veilige landen’

Dankzij vvd, pvda en d66 kindbruidjes op weg naar ‘eigenaar’ in Ter Apel

Burgerwacht Ter Apel is boos: ‘COA, schaam je!’

Met toestemming van VVD en PvdA: ‘Uitgehuwelijkte kinderen onderweg naar Ter Apel’

Ter Apel koploper azc-geweld

Noord-Afrikaanse asielterrorist gaat busbeveiligers te lijf met twee messen, omdat Dijkhoff hem nog niet uitgezet heeft

Tweede meisje lastiggevallen door asielterroristen

En dit is alleen de eerste pagina als je in ons zoekvak Ter Apel invult, van in totaal zeven. Deze zwaar getroffen bewoners krijgen nu een permanente jihaduitvalsbasis met plek voor 2000 slachters van allah naast de deur. Bouwbedrijf BAM ontvangt Nederlands belastinggeld om huisvesting van de vijanden van Nederland te bouwen en ook twee architectenbureau’s hebben er geen moeite mee om van Nederlanders afgeperst geld op te strijken om Nederland onder de mohammedaanse knoet te brengen.

Een hoop architecturele gutmensliche prietpraat doet het voorkomen alsof de Collaborateurs hier een paradijs gebouwd hebben.

Bovendien ontstaat er op deze manier ruimte voor een landschappelijk raamwerk dat zorgt voor een vanzelfsprekende oriëntatie in een voor de bewoners onbekend gebied.

Dan hadden ze maar thuis moeten blijven.

Ruimtelijke elementen en structuren begeleiden de asielzoekers via publieke ruimtes naar gemeenschappelijke plekken en van daaruit naar hun specifieke woning.

Dat is omdat ze anders de weg kwijt raken, deze Pechtoldiaanse kenniswerkers.

De entree van het opvangcentrum wordt gevormd door een groene boulevard die langs de receptie naar de centrale parkstrip leidt.

Groen, want we weten uit welke hoek dit soort praat komt. Een boulevard ? Hebben de oorspronkelijke bewoners van Ter Apel eigenlijk ook een boulevard ?

Achter de receptie ligt de basisschool met een eigen binnenwereld, die een veilige plek moet zijn waar de nadruk ligt op gewenning aan het Nederlandse onderwijssysteem en het leren van de taal.

Weggegooid geld, 80% belandt toch levenslang in de bijstand. Geld wat nu niet meer uitgegeven kan worden aan onderwijs voor Nederlandse kindertjes. Bovendien, als het vluchtelingen zijn, dan is het idee toch dat ze ooit weer teruggaan als hun land weer ‘veilig’ is. Waarom ze dan voorbereiden op een levenslang verblijf hier ? Omdat je ze helemaal nooit niet terug wilt sturen. De intentie is er niet eens.

Op de strip, die het publieke hart van de locatie vormt, liggen de dienstengebouwen en voorzieningen als sport- en speelvelden.

Splinternieuwe sport- en speelvelden. Hoe zit het met de dorpen in de omgeving, krijgen die ook af en toe splinternieuwe sport- en speelvelden ?

De acht buurtjes bevinden zich aan weerszijden van de strip, elk gemarkeerd door een plein met faciliteitenpaviljoen. Het plein met paviljoen is voor elke buurt anders ontworpen en doet tevens dienst als herkenningspunt, hang- en ontmoetingsplek.

Herkenningspunten schijnt nogal een dingetje te zijn. Hebben de qatkauwers soms een beetje moeit met hun oriëntatie ? Een hangplek ? Mohammedanen beschouwen heel Nederland al als hangplek.

De woningen zijn geclusterd rondom groene binnenhoven. Deze hebben in elke buurt een eigen atmosfeer door gebruik van kleur, patroon en metselwerk. Ook de entrees van de woningen verschillen telkens van elkaar, zodat de eigen voordeur makkelijk te vinden is.

Ja, want huisnummers werken niet bij de analfabete Pechtoïden.

In plaats van galerijontsluiting voor de bovenwoningen is er voor een entreeopgang vanaf het maaiveld gekozen, een associatie met wonen in een dorp. Voor de woningen is een verhoogde veranda aangelegd.

De binnentuinen hebben in ieder buurtje een eigen ontwerp gekregen. Zit- en verblijfsplekken worden er gecombineerd met speelvoorzieningen voor kinderen. Het centrale gedeelte ligt verdiept, waardoor privacy ontstaat in de zone voor de gebouwen.

Niets is te dol.

De zones tussen de verschillende woonbuurten zijn niet geprogrammeerd. Lang gras, gemaaide paden en bomen bieden hier een plek voor rust en reflectie, aldus De Zwarte Hond.

Reflectie. Overleg of ze in Groningen of Assen uit plunderen zullen  gaan, een minderjarig meisje verkrachten of een buschauffeur neersteken ?

De woningen zijn energieneutraal, dankzij toepassingen als hoogwaardige isolatie, warmteterugwinning met een hoog rendement en zonnepanelen op alle daken. De eerste jaren zal op gas worden gestookt, maar de installatieskid is berekend op overschakeling naar elektriciteit. 

De Jesse glundert van oor tot oor …

De headerfoto komt uit het filmpje dat bij het stuk staat: “Nieuwe COA-opvang Ter Apel officieel geopend

Doe mee met 8.259 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6834 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

10 Comments on Super deluxe nieuw legerkamp voor de islamitische bezettingstroepen in Ter Apel

 1. Te gek voor woorden en onze ouderen kunnen verrotten!

  Like

 2. Hoe ver kan de politieke elite nog zakken zou je denken om dit soort van opleidingsinstituten van het kwaad te bouwen en dat met ons belastinggeld terwijl ze de oudere laten creperen.

  Liked by 2 people

 3. trebor2110 // april 21, 2017 om 19:31 //

  Achterlijk volk

  Duizenden woedende Bengalen hebben vrijdag in de hoofdstad Dhaka opnieuw geprotesteerd tegen het beeld van een Bengaalse variant van Vrouwe Justitia, dat voor het hooggerechtshof in de stad staat.

  De personificatie van het recht draagt een sari, een traditioneel kledingstuk uit Bangladesh en de omliggende landen. Desondanks is het beeld tegen het zere been van de zwartekousenmoslims in Bangladesh, want volgens hen is het een afgodsbeeld.

  Nu klopt het dat Vrouwe Justitia is gebaseerd op de Romeinse godin Themis, maar het is tevens zo dat de goden sinds de late oudheid niet meer worden aanbeden. De demonstranten blijken koppig: ze willen tegen het beeld blijven protesteren tot het wordt verwijderd.

  Liked by 1 persoon

 4. MoslimMolen // april 21, 2017 om 20:59 //

  Het is Grrr-VerDomme echt moeilijk om nog enig lucht aan de tunnel te zien.
  Dan maar de pleuris op contnentale schaal.

  Like

 5. Is er nu echt geen instantie die de Nederlanders helpt die 50 jaar voor dit land hebben gewerkt en sociale laste en belasting hebben betaald …
  Ik bedel al een jaar om een beetje hulp bij de instanties maar daar kan geen euro vanaf
  Waar zijn de Nederlanders die hun eigen mensen helpen ?????
  Ik ben dan wel niet van koninklijke bloed en geen buitenlander maar een beetje hulp zou toch echt welkom zijn …. http://www.dreamordonate.nl/3826-mijn-leven-mijn-doggys?fb_action_ids=10203997745502573&fb_action_types
  ….
  … ik heb nog geen schuld en daar om is er geen instanties die mij wil helpen uit de schuld te blijven ….wie heeft er een euro voor ons >>>> Is er nu echt geen instantie die de Nederlanders helpt die 50 jaar voor dit land hebben gewerkt en sociale laste en belasting hebben betaalt ..
  Ik bedel al een jaar om een beetje hulp bij de instanties maar daar kan geen euro vanaf
  Waar zijn de Nederlanders die hun eigen mensen helpen ?????
  ik ben dan wel niet van koninklijke bloed maar een beetje hulp zou toch echt welkom zijn ….. http://nl.dreamordonate.com/dromen/mijn-leven-mijn-doggys-2/

  Like

 6. Horatius // april 22, 2017 om 11:52 //

  Deze COA-opvang kan bij nader inzien worden gebruikt als een Interneringskamp voor uitgeprocedeerde asielzoekers waarvan de landen van herkomst deze creaturen niet onmiddellijk retour willen nemen.

  Bij een uitgekiende huisvesting met uiteraard een volledige inachtneming van de Mensenrechten zou er zelfs i.p.v. 2000 personen plaats zijn voor niet minder dan 20.000 personen.

  Deze internering zal voor onbepaalde tijd geschieden, net zo lang als nodig is voor een humane oplossing waarbij het betreffende land van herkomst wel bereid is tot repatriëring van het individu. Enige extra druk is hierbij op zijn plaats, zowel in militair of in financieel opzicht.

  Wij pleiten voor een zeer sobere opvang: stapelbedden, geen sociale media i.v.m. de interne en externe veiligheid, alleen (gecensureerde) briefpost naar de diverse consulaten en verplichte arbeid in de Huishoudelijke Dienst en de keukens.

  Hang- en ontmoetingsplekken raden wij ten zeerste af i.v.m. eventuele samenzweringen en radicalisering.

  Voorts dienen mannen en vrouwen streng van elkaar gescheiden te worden gehuisvest ter voorkoming van aanranding, incest, molestatie en verkrachting. Ook moeten moslims worden gescheiden van eventuele Christenen en homoseksuelen en personen afkomstig uit Afrika, dit ter voorkoming van culturele conflicten met een religieuze basis.

  Men kan dit kampement uitsluitend verlaten op weg naar het land van herkomst of een ander land dat bereid is gevonden het risico te nemen om deze economische gelukszoekers asiel te verlenen. Uiteraard onder strenge begeleiding tot het vliegtuig is opgestegen, want de Linkse activisten is niets te dol om deze z.g. kennismigranten alsnog hier te laten verblijven met steun van de Linkse advocatuur.

  Voorstellen over deze nieuwe en effectieve aanpak van uitgeprocedeerde asielzoekers zijn momenteel onderwerp van discussie binnen de PVV. Aanpassingen zijn dus nog mogelijk en worden eventueel opgenomen in de betreffende protocollen die nodig zijn om het vluchtelingenprobleem op een humane wijze op te lossen zonder dat de veiligheid van de Staat gevaar loopt.

  Mochten de huidige onderhandelingen stuk lopen dan zal de PVV gaarne bereid zijn deel te nemen aan hernieuwde besprekingen waarvan het bovenstaande dossier een belangrijk onderdeel zal zijn.

  Motivatie?

  IN HET LANDSBELANG!

  Like

 7. H.c.I. las van Bennekon // april 22, 2017 om 19:59 //

  Ik word ècht kotsmisselijk van alle mensen die maar alles goed blijven praten. Zien ze nu echt dat je mensen met dit soort trauma’s niet zomaar los kan laten??!! Wij worden hier behandeld, maar het COA, vindt het blijkbaar niet nodig voor deze mensen met kronkels en oorlogstrauma’s.! Slap gedoe en iedereen wijst naar elkaar. Zo’n jong meisje slachtoffer, leven verpest!! Ik zou zeggen wegwezen met dit soort figuren!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: