Nieuw

Saoedi-Barbarije lid van de commissie vrouwenrechten van de Verenigde Nazi’s

De Verenigde Naties hebben Saoedi-Barbarije woensdag opgenomen in de ‘commissie voor ‘empowerment’ en gendergelijkheid voor vrouwen’. In Saoedi-Barbarije mogen vrouwen niet autorijden en niet het huis verlaten zonder een mannelijke bewaker.

De sociale en economische raad van de Verenigde Naties stemde in het geheim om Saoedi-Barbarije lid te maken de commissie.
.
Het is de belangrijkste internationale organisatie die verantwoordelijk is voor de “promotie van seksegelijkheid en empowerment van vrouwen”, volgens de eigen website van de VN.
.

The Commission on the Status of Women (CSW) is the principal global intergovernmental body exclusively dedicated to the promotion of gender equality and the empowerment of women. A functional commission of the Economic and Social Council (ECOSOC), it was established by Council resolution 11(II) of 21 June 1946.

The CSW is instrumental in promoting women’s rights, documenting the reality of women’s lives throughout the world, and shaping global standards on gender equality and the empowerment of women.

In 2015 kreeg ook Iran al een plek in deze commissie vanwege hun voorbeeldige behandeling van personen met een vagina. En ook in 2015 werd Saoedi-Barbarije hoofd van de mensenrechtenraad van de VN. In hetzelfde jaar voerde Saoedi-Barbarije 151 onthoofdingen uit. En bij de honderste onthoofding werd onze koning uitgenodigd om het feest mee te komen vieren. Een uitnodiging die Willem van harte aannam.

In Saoedi-Barbarije geldt atheïsme als terrorisme en mogen geen kerken worden gebouwd. In 2015 werd nog het oog en de mond van een meisje dichtgenaaid omdat ze zei in Jezus te geloven (headerfoto). En dat mogen dan gelijk alle mohammedanen die beweren dat Jezus in islam ook bestaat in hun zak steken. Isha is niet gelijk aan Jezus en de Saoedi-Barbaren beseffen dat terdege.

Het lidmaatschap van Saoedi-Barbarije van zowel de mensenrechtenraad als de commissie voor vrouwenrechten maakt dat het land de komende jaren een sleutelrol zal spelen bij resoluties van de Verenigde Naties voor de komende jaren op het gebied van vrouwenrechten.
.
Minstens 1000 vrouwen in Saoedi-Arabië ontvluchten jaarlijks hun land als gevolg van door de wet aldaar bepaald seksisme.
www.independent.co.uk…
.
Ook Dina Ali, een 24-jarige onderwijzeres uit Saoedi-Arabië probeerde onlangs, op 10 april jl. de door mannen bepaalde islamitische vrouwenslavernij, via Koeweit te ontvluchten in de hoop asiel te verkrijgen in Australië. Op een tussenstop in Manilla werd zij met medewerking van de Filipijnse autoriteiten vastgehouden – haar paspoort en mobiele telefoon werden ingenomen. waarna zij na urenlang vasthouden werd overgeleverd aan twee Arabische neven die haar volgens de berichten op hasthag Save Dina Ali na benadering gewelddadig behandelden, knevelden en afvoerden met medeweten van de Filipijnse autoriteiten.
Sindsdien is er van haar geen teken van leven vernomen.
Dankzij een Canadese vrouw, toevallig op tussenstop op dit vliegveld ter plekke deed wat zij kon door o.a. haar telefoon af te staan waardoor het slachtoffer Dina de schending van dit mensenrecht digitaal openbaarde, kon niet voorkomen worden dat Dina Ali ontvoerd werd met toestemming van de autoriteiten.
Twee dagen later www.philstar.com…

.

Zie #saveDinaAli

(laatste alinea met dank overgenomen van Sharinee)

Doe mee met 8.225 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6509 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

10 Comments on Saoedi-Barbarije lid van de commissie vrouwenrechten van de Verenigde Nazi’s

 1. Als Trump een vent is stapt hij als eerste met Amerika uit de VN. Geld verslindend orgaan dat totaal geen toegevoegde waarde heeft. Sinds de oprichting zijn er nooit zoveel oorlogen en misstanden geweest en ze hebben nog nooit wat opgelost. Enkel praatjes en mandaten aan nemen die weg gelachen worden. Zielig zooitje uitschot.

  Like

 2. Duchesne // april 21, 2017 om 23:52 //

  Tsja, wat heeft de UN nog voor een waarde? Het was al niks, het is minder dan niks, een schreeuwcafe voor lagerbegaafden en uitgerangeerde politici.
  Ik denk dat men met een dusdanige stap zichzelf eeuwig belachelijk heeft gemaakt. Het is alsof er blinden in het kraaiennest zitten om de vijandelijke vloot in de gaten te houden…..

  Like

 3. Nog ff en het zijn de verenigde nazi’s.

  Like

 4. bedonderde burger nr 16.000.001 // april 22, 2017 om 09:06 //

  Laten we Nazi Duitsland alsnog opnemen in een VN commissie voor mensenrechten van zigeuners en Joden. Ongeveer vergelijkbaar? Die lui ivan de VN in NY zijn totaal getikt, moet iets in het water zitten daar.

  Like

 5. Verenigde Nazi’s zijn verraders vd democratische bevolkingen!!

  Like

 6. VN-vrouwenrechtencommissie: Minstens 5 EU-landen stemden op Saoedi-Arabië | E.J. Bron
  https://ejbron.wordpress.com/2017/04/24/vn-vrouwenrechtencommissie-minstens-5-eu-landen-stemden-op-saoedi-arabie/

  Ra ra welke EU landen zouden dat nu geweest zijn?
  Kies er minstens 5 uit het rijtje:
  België, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Groot-Brittannië, Ierland, Italië, Portugal, Zweden en Tsjechië.

  Mijn vermoeden gaat uit naar: Zweden, Duitsland,Frankrijk, Italië en België.

  Like

 7. Like

 8. Like

1 Trackback / Pingback

 1. Amnesty: Saoedi-Barbarije in de VN vrouwenrechtenraad niet per se slecht – Fenixx.org

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: