Nieuw

Islam Democraten na zwembadbrief: ‘Doe aangifte tegen discriminatie’

Want dat kan natuurlijk niet dat dhimmies untermenschen kufars racisten zomaar het recht denken te hebben dat ze een beetje kunnen klagen als mohammedanen gebruik maken van hun koranische recht om ongelovige hoeren te verkrachten en zich oorlogsbuit van de ongelovigen toe-eigenen.

DEN HAAG – De politieke partij Islam Democraten roept aanhangers op aangifte te doen tegen de ambtenaren die woensdag een brief stuurden over misstanden in het Zuiderpark zwembad. In die brief werd aangekaart dat groepen Marokkanen en Turken voor veel problemen zorgen in het zwembad en zelfs meisjes en vrouwen aanranden.

‘Vermeende ambtenaren van de gemeente Den Haag hebben namens meer dan 20 ambtenaren een brief naar de media en politiek gestuurd met discriminerende en racistische uitlatingen over Turkse, Marokkaanse en islamitische bezoekers van zwembad Zuiderpark’, schrijft Islam Democraten op een speciaal gemaakte internetpagina.

En verder: ‘Het normaliseren van discriminatie en belediging aan het adres van moslims moet een halt toe worden geroepen middels wettelijke middelen. Wij roepen eenieder die zich beledigd of gediscrimineerd voelt aangifte te doen bij de politie. Omroep West >>

Doe mee met 8.047 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6064 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

13 Comments on Islam Democraten na zwembadbrief: ‘Doe aangifte tegen discriminatie’

 1. Wat denken deze moslim misbaksels wel!

  als het mij dochter betrof, waren deze moslim galbakjes allang van de aardbodem verdwenen.

  Like

 2. Islam Democraten????????
  Als er iets in de wereld niet democratisch is, is het wel de islam.
  Maar goed, zoals ik al eerder zei, hun onbeschaamdheid is voor normale mensen niet te bevatten en telkens weer weten ze zichzelf in onbeschaamdheid te overtreffen, die eeuwige slachtoffers hier in het westen. Donder dan op!!!!
  Ik zal niet zeggen dat de enige goede mislim een dode mislim is (het zijn tenslotte mensen, hoe verknipt ze ook zijn) maar wel dat de enige goede mislim een mislim is die in zijn eigen apen- of zandbakland woont.

  Like

 3. Achterlijk rot volk die moslims!!!
  Oeps ik discrimmineer, krijg ik nu een aangifte aan mijn broek?

  Like

 4. Wat hebben wij voor Overheden, die dit maar “gewoon” blijven tolereren! Nee, onze Overheden vinden het belangrijker dat Wilders wordt vervolgt! Hoe noemen we dat in oorlogstijd? Hoogverraad!

  Like

 5. OK Dan doen wij weer aangifte van hun oproep om aangifte te doen, toch?

  Like

 6. Een epidemie, die ontkent wordt door linkse idioten.
  https://www.trouw.nl/home/op-vrijdagavond-is-de-lol-eraf~a0642c3b/

  Like

 7. Hoog tijd dat die BOEM gaat komen met veel lijken……
  Erg en heel triest voor de nabestaanden………..en het liefst na die ene ………nog een grote BOEM met nog veel meer lijken………héél erg en héél triest…….en ik leef mee met de nabestaanden……..maar het is nodig dat dit gaat gebeuren in Nederland, want dan alleen worden de wegkijkers en naïevelingen wakker, dan alleen zal er iets gaan veranderen.
  Ik hoop dat dan echt de pleuris uitbreekt.
  Het is dus wachten op de fanatieke lef van radicalen mislims en jihadisten om dit ook in Nederland te flikken.

  Like

 8. polderboy // april 22, 2017 om 02:48 //

  Het bestuur in Den Haag, Baldewsingh van D66 (=ALDE in Brussel=VVD+D66), zie dat het een geweldig zwembad is.
  Van Aartsen (=ALDE) zei indertijd met de ISIS demonstratie vanuit zijn vakantieadres dat er niks aan de hand was, want Den Haag is een geweldige stad.
  Rutte (=ALDE) zei dat het hier een geweldig land is.

  Omroep West (=overheidssubsidie club, spreek pop van het bestuur) gaat groot nieuws maken, want 20 ambtenaartjes, gepeupel in de lagere rangen die hun bek moeten houden, zijn in de openbaarheid gestapt en hebben het smerige lef om de hoge ambtenaren van ALDE tegen te spreken, en kritiek te uiten!!!

  Nu dan gaan ze via buikspreekpop Omroep West in overleg met de moskee aanhang, die ook vinden dat iedereen zijn bek dicht moet houden, met zware intimidatie die 20 ambtenaartjes aanpakken en monddood maken, want “het zijn allemaal geweldige moslims in een geweldig zwembad in een geweldige stad in een geweldig land.”

  Like

 9. polderboy // april 22, 2017 om 04:21 //

  Sorry, Baldewsingh schijnt PvdA te zijn. Nou ja, toch een pot nat, dat bestuurskartel.

  Omroep West mobiliseert uit naam van het bestuur niet alleen moslims met massa aangiftes tegen de 20 gemeente ambtenaren, maar brengt ook “deskundigen” tegen ze in stelling.

  Zo verkondigd een wijf, deskundige, dat de jihadmoslims en aanranders van ongelovige meisjes pubers zijn, wat zij weet, en het zwembad management ook.
  Maar die 20 gemeente ambtenaren, die zijn absoluut te stom om dat te weten volgens het arrogante wijf, dus moet het hogere management hun eens aanleren hoe ze met regels met die pubers om moeten gaan.

  Je bent toch echt ambtelijk achterbaks verderf als je zo je eigen medewerkers terroriseert.
  En Omroep West, sluit die spreekbuis van het bestuur, ze kosten ruim 10 miljoen, dat tuig.

  Like

 10. polderboy // april 22, 2017 om 04:21 //

  Link naar het arrogante “deskundige” wijf:
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2017/04/aaaargh.html

  Like

 11. De IslamDemocraten (zoiets als ‘De unie van eerlijke dieven’) werpen zich op als spreekbuis voor de islamieten van Nederland. Met hun arrogante allures en de primitieve denkwijze die zij islam oftewel ‘onderwerping’ noemen wensen de barbaren uit de woestijn niet naar hun gedrag door ons beoordeeld te worden. Nou, dat gaat niet werken. Gedrag is namelijk dé maatstaf voor ons.

  Like

 12. De slachtoffers/doelwitten zijn niet-moslims, dat is pas de ultieme discriminatie ..

  Like

 13. Laat die gore moslims maar aangifte doen, ben advocaat, lust ze rauw.

  Zal ze helemaal financieel uitkleden.

  Stelletje perverse klootzakken!

  Vieze moslimkankergezwellen zijn het!!

  Klaag me maar aan, zitten wel gevolgen aan.

  Daag me maar uit, houd wel van een spelletje.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: