Nieuw

In het door een mohammedaan bezette Rotterdam – ‘Geen kerkdiensten, wel koranlessen in buurthuizen’

Lokale politici in Rotterdam zijn boos over een brief van CDA-wethouder Hugo de Jonge, waarin staat dat kerken geen erediensten meer mogen houden in buurtcentra. Leefbaar Rotterdam haalde eerder uit naar B en W omdat in die centra wel koranlessen zouden worden gegeven.

Migrantenkerken in de Rotterdamse wijk Beverwaard houden diensten in buurthuizen. Vooral de fractie van de ChristenUnie/SGP reageert ziedend op de brief van wethouder De Jonge, waarin de CDA’er zegt een einde te willen maken aan deze praktijk. ‘Kerken er uit, koranlessen mogen blijven? Het moet niet gekker worden!’ zegt CU/SGP-fractievoorzitter Setkin Sies.

Elsevier >>

Doe mee met 8.336 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7116 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on In het door een mohammedaan bezette Rotterdam – ‘Geen kerkdiensten, wel koranlessen in buurthuizen’

  1. De islamisering zet gewoon door en elk middel is geoorloofd.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: