Nieuw

Welkom in Absurbistan – Percentage Zweden wat positief is over de ontwikkeling in het land is gegroeid na de terroristisch aanslag

Door: Fredrik Antonsson – Vertaling: rommel

Alleen in gekkenhuis Zweden wordt een terroristische aanslag door een aanzienlijk deel van de bevolking geïnterpreteerd alsof het land op weg is in de goede richting. De minister-president sprak niet over de doden die tevergeefs probeerden te ontsnappen toen de terrorist zijn gaspedaal indrukte op de Drottninggatan. Een rokende, brandende vrachtwagen in een warenhuis achterliet. Een winkelstraat bezaaid met tientallen gewonden, verminkten, en doden, totaal onschuldige slachtoffers van een terroristische misdaad. Een absurd land waar zo’n vreselijke gebeurtenis bepaalde mensen versterkt in hun overtuiging dat de ontwikkeling in Zweden in de goede richting gaat. Nog een paar terroristische aanslagen en we zullen allemaal in een paradijs leven, ongeacht of we het overleven of niet.

SIFO (Zweeds Instituut voor Opinieonderzoeken) heeft de Zweedse bevolking gevraagd wat men denkt over de huidige ontwikkeling van het land. Ze vroegen dit voor en na de aanslag. Degenen die na de terroristische aanslag antwoorden waren in aantal groter dan voor de aanslag positief over de ontwikkeling in Zweden, en antwoorden dat het steeds beter gaat in Zweden.

Natuurlijk sloeg de Zweedse staatstelevisie (SVT) op de grote trom en bracht het nieuws met grote vette letters: “De terroristische aanval op de Drottninggatan heeft meer Zweden positief ingesteld over de ontwikkeling in Zweden.”

SIFO ondervroeg een aantal mensen voor en na de aanslag, in totaal ongeveer 1000 personen. Voor de terroristische aanslag antwoorden 32% dat Zweden een positieve ontwikkeling ondergaat. Na de de terroristische aanslag was 37% deze mening toegedaan, wat op zich al iets zegt over de mentale toestand van het land. Vier doden en vijftien gewonden door een aanslag van een islamitische terrorist en steeds meer Zweden – en dan vooral onder de aanhangers van de Sociaal-Democraten en Vänster (Links) – zijn in de heilige overtuiging dat Zweden op de goede weg is.

Bron:

http://iotakt.se/bara-i-sverige/

Doe mee met 8.063 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (3912 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

11 Comments on Welkom in Absurbistan – Percentage Zweden wat positief is over de ontwikkeling in het land is gegroeid na de terroristisch aanslag

 1. Tijl Uylenspiegel // april 20, 2017 om 00:18 //

  In plaats van te twijfelen over de geestelijke gezondheid van de Zweden denk ik dat je beter kunt twijfelen aan het onderzoek, welke vragen zijn voorgelegd en aan wat voor soort mensen, zaten daar allochtonen onder, hoeveel moslims zaten daaronder. Bestond de keus bij de antwoorden uit ja of nee en ga zo maar door. Bedenk; er bestaan kleine leugens, grote leugens en als overtreffende trap statistieken, daar kun je door manipulatie precies het antwoord uit krijgen dat je vooraf voor ogen had.

  Liked by 1 persoon

 2. Iemand die twijfelt aan de geringe verstandsvermogens van de Zweden heeft zelf een steekje los. Het mag na al mijn vertalingen uit de Zweedse media nu toch wel voor iedereen duidelijk zijn dat die Zweden niet goed bij hun hoofd zijn. Je stelt me teleur dat je me expertise op het gebied van de Zweedse waanzin in twijfel trekt Tijl. Het doet me pijn dat ik aan het front geen support krijg van de achterhoede, en mijn blik over het Zweedse strijdveld in twijfel wordt getrokken. Geeft een gevoel als een Rommel in Afrika.

  Liked by 2 people

 3. Like

 4. goedendagbonjour // april 20, 2017 om 05:33 //

  Voor de terroristische aanslag antwoorden = antwoordden

  Like

 5. bedonderde burger nr 16.000.001 // april 20, 2017 om 08:58 //

  Dit is heel logisch en was te verwachten, na machteloze woede en angst komt meedoen uit lafheid en overlevingsdrang. We zullen in de toekomst hetzelfde zien gebeuren als wat in de periode Nazi Duitsland gebeurde.
  Kort door de bocht, bang voor de terreur werden mensen massaal lid van de Nazi partij, ook al omdat net als nu, de zittende politiek niet echt iets tegen de terreur ondernam. Ook toen werd alles vergoelijkt. Dus we weten nu in welke richting we gaan.
  Soros en zijn globalisten wensen arbeidsslaven, daarom worden islamieten hierheen gehaald omdat die a. vanwege hun religie niet of nauwelijks met de oorspronkelijke bevolking zullen mengen en wat dus niet zal leiden tot een nieuwe groot proletariaat; b, door de massaliteit er een gigantische werkloosheid uitbreekt ; waardoor c. de werkende bevolking wel allerlei wurgcontracten moet slikken om het hoofd boven water te houden.
  En dit alles met dank aan onze goede vrienden de nep ofwel salon socialisten als Asscher, Roemer en snotneus. Welkom op weg naar het vierde Rijk.

  Liked by 1 persoon

 6. Volgens mij wordt de uitslag van dit onderzoek grotendeels bepaald door het feit dat de drank zo duur is in Zweden.

  Like

 7. Wat @bedonderdeburger hierboven zegt. En dan nog even wat. Toen ik een kleine jongen was hoorde ik verhalen in mijn omgeving waarin gefluisterd werd dat men het nog nooit zo veilig had gehad als toen de Mof hier was. Inbrekers en ander gespuis werden standrechterlijk door de Grüne Polizei voor d’r klep geschoten.

  Je fiets liet je gewoon buiten staan zonder ‘m op slot te zetten en die stond er dan een uur later nog. Nou ja, op ’t eind of zo moesten ze de fiets inleveren tegen een tegoedbon. Dat was ook de tijd van het touwtje uit de brievenbus en een slot in de achterdeur stond gelijk aan een motie van wantrouwen aan de buurt.

  Verkrachtingen door de Mof kwamen niet of nauwelijks voor. Als er al eens verkracht werd op naam van Heinrich waren het huurlingen uit gebieden waar ze nu ook weer vandaan komen. Er werd trouwens nogal wat afgemisdrijft op naam van Heinrich. De geallieerden deden niks anders dan verkrachten en dat gebeurde met name alweer door de huurlingen uit de heden zo bekende gebieden. Dat wij na de oorlog massaal werden gehersenspoeld en zelfs de inbrekers postuum tot verzetsheld werden verklaard en de Marrekanen ons hebben bevrijd is evident.

  Like

 8. Dat antwoord kan je verwachten als er bijna geen echte Zweden meer in Zweden wonen, want die vinden zulk soort aanslagen een bevestiging dat de gewelddadige overname lukt.

  Like

 9. @Fubar // april 20, 2017 om 02:16 //

  Dat filmpje is geweldig! Wat een kneus.

  Wat betreft dit onderzoek…Ik kan me voorstellen dat de intonatie van de vragen anders was na dan voor met dus iets ander resultaat. Anders kan ik me er helemaal niets bij voorstellen en lijkt het niet te geloven. Over f*cking kneuzen gesproken. Social engineering en cultureel marxisme. Oja, waar kwam dat ook al weer vandaan…hmmm. Frankfurt School?
  Ik noem er een paar: Herbert Marcuse, Max Horkheimer, Erich Fromm, Leo Löwenthal..

  Interessante heren…Check hun achtergrond maar eens.

  Like

 10. Wanneer nemen we met zijn allen eens een frisse duik?, en houden we ons onledig met wat andere lichaamsinspanningen.
  Gereedschap meebrengen aub.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/28023872/__Zwembadtuig_vogelvrij__.html

  Like

 11. Ik hoop voor de zweedse bevolking dat dit weer een staaltje pure manipulatie van de media is. Als die zweden echt gemiddeld zo denken is dat land en volk geheel verloren. Dan zijn ze te stom om voor de duvel te dansen. Het is niet voor niets dat het Stockholmsyndroom uit Zweden komt.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: