Nieuw

Waarom het door kan gaan en waar het breekpunt ligt

Door: Duchesne

Het kan doorgaan omdat de pers het grootste deel verzwijgt, van de slachtoffers bijna altijd naamloze schaduwen maakt en de daders zo anoniem mogelijk houdt, met als het even kan zelfs geen initialen waaruit afkomst duidelijk word. Verkrachting is er altijd geweest, zal er altijd zijn, maar het beschermen van daders omdat de overheid het monopolie op geweld heeft maar dit niet gebruikt om de juiste persoon duidelijk te straffen is feitelijk een vrijbrief voor misdrijven.

Daarbij komt dat het strafrecht is gebaseerd op de westerse mens en zijn/haar gevoel van strafbeleving… en dat staat haaks op bijvoorbeeld de Afrikaanse of Arabische gedachte en beleving van straf.

In Zweden en Noorwegen kent men een strafmaat voor verkeersovertredingen waarbij de boete aangepast wordt aan het inkomen van de overtreder… een miljonair die te hard rijd betaald een boete die hij in zijn portemonnee voelt… en niet zes tientjes net als de rest van het klootjesvolk voor wie dat al een aderlating is. Straf lui eens volgens hun eigen culturele normen. Dan is het straf die men als last ervaart.

Marokkaanse overvaller: met dertig in een cel, drie keer per week luchten met een politie knuppel in de nek en de rest van de week trachten zo min mogelijk verkracht te worden door de celgenoten…dat is straf voor een Marokkaan die als straf word ervaren. Een Nederlander die een maand de cel in moet ziet zijn sociale structuur al behoorlijk imploderen, een Marokkaan maakt van een maand cel een verblijf in een wellness center en gebruikt de mogelijkheid om gratis gebitsverzorging en een extra siliconen implantaat te krijgen.

Waarom het kan doorgaan is omdat vanuit het eigen volk er lieden zijn die een stichting hebben opgericht die met subsidie burgers opspoort en vervolgd als die protesteren, omdat we politie hebben die helpen dit soort misdrijven stil te houden en feitelijk een muur vormen tussen het eigen volk en de misdadigers… je moet door die muur of je komt deze tegen als je wel actie onderneemt… en hoe moet je omgaan met een conflict tegen misdadigers als een gewapend deel van je eigen volk zich ermee bemoeit en de kant kiest van de misdadigers… je delft het onderspit.

De weken na Keulen werd verwacht dat de Duitse man de straat op zou gaan en wraak zou nemen, maar niets gebeurde. Een paar slachtpartijen had logica geweest in het kader van de menselijke geschiedenis, maar niks, nada. De Duitse man heeft daarmee zijn positie eigenlijk heel zwak gemaakt, wie immers eenmaal buigt zal daarna steeds makkelijker buigen, totdat het een gewoonte wordt, net als verkrachtingen door moslims van christenvrouwen tot niemand het meer vreemd vindt. En daar zit een stukje van het ei van de koe, dat gewoon worden. Als een cultuur in zijn religie goedkeurt dat er verkracht mag worden, dan is alle overleg over eender wat dan ook met die religie een verloren zaak. Zoek geen winst in het toezeggen van dingen, want die is er niet. Ieder woord van toenadering naar de islam toe is een verlies van de eigen positie en zelfrespect, er is geen middenweg, er is geen samenleven in vrede.

Probeer op eigen kracht te leren vliegen, de kans is groter…

Bataclan was schrikken, Nice was erg, Berlijn was sensatie en Stockholm was gewoon logisch. Geen paniek meer, het is gewoon geworden en steeds minder indrukwekkend, bijna saai. O ja, Londen en Brussel en al die andere plekken, ik was het al vergeten. Het is al gewoon en dat het een verwarde man is en dat er medeleven word betuigd door “leiders” en hasjtags worden gemaakt, tsja, is er nog iets nieuws?

Wat helpt om alert te blijven is  als je een paar keer per jaar met een rottende varkenskop naar een lokaal zwembad gaat en het water even HALAL maakt zodat de moslimjeugd lekker kan glijden door het water, dan blijf je alert. Voor ons gewone burgers is het allemaal niks nieuws meer, moslims schreeuwen zich overal een weg naar voren, hebben geen rijbewijs of verzekering en ergens thuis wel en pistool of AK. Iemand die geen pistool of geweer heeft, dat verbaasd dan weer de Marokkaan die het zo gewoon vind als handdoeken in de badkamer…

Ik weet niet welke wereld wij bewonen, maar een deel van de bewoners is gek en roept dat anderen dat zijn. Tsja, waarom vind ik dieren leuker dan mensen…

Het komt er dus op neer dat de macht op straat bepaald wie de baas is en niet de politiek, al lijkt het zo.

Het breekpunt komt wanneer de positie op straat ter discussie komt en de agenten die jou en de moslims van elkaar scheiden door de moslims worden afgemaakt. Als je ziet hoe twee vrouwelijke agentes worden gemolesteerd en groepsverkracht terwijl iets verderop een andere politieauto met agenten toekijkt. Het gebeurd bij burgers, als het de politie zelf gebeurd is het een breekpunt. Of een beroepsrisico en laten ze het verder zoals het is. Voor moord op een agent zit er in het noorden van ons land nog maar 3 jaar 5 cel op, dus lang zal het niet meer duren…

Dan, als agenten zelf worden afgeslacht, niet eerder, dan gaan de deuren open en kun je de opgespaarde woede loslaten. Burgers zijn er genoeg en ze worden sneller vervangen dan ze kunnen sterven, dus reken op niets.

Ik denk niet dat moslims beseffen welke woede er opgekropt ligt bij de autochtone bevolking. en wat op een bepaald punt de gevolgen zijn. Wreedheid is niet het domein van primitieve volkeren, het is de wetenschap van de ontwikkelde mens tot kunst verheven.

Dit land had een goede plek kunnen zijn voor mensen die iets willen opbouwen en de behoefte hebben om te ontwikkelen en te groeien in alles, het enige wat groeit is het aantal moslims en de onveiligheid, en alles kan onder de noemer aftakeling worden gebracht.

Wat zijn gunstige economische cijfers als mensen niet eens meer veilig naar hun werk of school kunnen of thuis met twintig sloten zichzelf voor de schemer moeten insluiten? Beantwoord dat eens heren politici als jullie het hebben over goede economische cijfers…

Duchesne

Doe mee met 8.350 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4697 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

8 Comments on Waarom het door kan gaan en waar het breekpunt ligt

 1. Champs Elysees Parijs.
  Tweede agent ook dood.
  We zijn gewoon in oorlog (met Islam ).

  Liked by 1 persoon

 2. Tijl Uylenspiegel // april 21, 2017 om 00:33 //

  Het breekpunt? Dat zijn we allang gepasseerd, de uitbarsting? Die gaat niet komen, ze zijn te groot in aantal.

  Liked by 1 persoon

 3. HetZalWelWeer // april 21, 2017 om 07:35 //

  De EU ziet alleen maar een breekpunt als een EU land opstapt uit de EU.

  Liked by 1 persoon

 4. ………………Maar de EU heeft tenminste ( sinds 2005 nav aanslag Madrid 2004) een ‘dodenherdenking voor de slachtoffers van terreur’, alsof ze iets wisten wat wij aan zagen komen met die open grenzen en zogenaamde vluchtelingen………………….

  Om te kotsen toch !!

  Liked by 1 persoon

 5. vanes012017 // april 21, 2017 om 14:06 //

  Overal een varkenskop mee naar toe nemen. De oplossing om moslims te “verwennen” Bij welke slager kunnen we die ophalen?
  Met hoeveel gaan we naar het zwembad?

  Like

 6. Greengo // april 21, 2017 om 14:21 //

  |Fantastisch stuk Duchesne! Ik zie … een boek!! 🙂

  Like

 7. MoslimMolen // april 21, 2017 om 14:42 //

  Ik ben geen defaitist….
  Breekpunt?
  Mislim(s) targetten de 0ranjes!

  Like

 8. wanneer rijd de eerste christen onder het roepen van “Christus is groot ” een zooitje muslims plat met een bus op een Amsterdamse soek? Dat zal wel nooit gebeuren.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: