Nieuw

TURKISH MUSLIM army of online trolls try to sabotage Armenian Genocide movie with bad reviews

The Promise, a $100 million movie starring Christian Bale, has already received over 60,000 one-star reviews on IMDb, despite the fact that it has only been screened one time ever.

 • The Promise Official Trailer 1 (2016) – Christian Bale Movie

An army of nationalist Muslim trolls from Turkey, desperate to suppress the period of history shown in the film, that shows Muslims for the savages that they really are, allegedly are to blame.

HeatStreet The Promise is set in a harrowing period of Turkish history during the First World War, in which the Ottoman Empire slaughtered 1.5m Armenians. This is referred to by many as the Armenian Genocide, or the “Armenian (Christian) Holocaust” by Turkish Muslims.

The movie isn’t actually out yet, and has only been shown to around 900 people at a single screening at the Toronto Film Festival.

But that hasn’t stopped it amassing an overwhelming quantity of online downvotes from people who can’t possible have seen it. Movie producers are accusing an internet army of Turkish genocide deniers of being responsible for their 1.8 star rating out of 10…

readmore>>
barenakedislam
Also published on Zeepertje.com

 • The Armenian Genocide

Doe mee met 8.335 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1449 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

5 Comments on TURKISH MUSLIM army of online trolls try to sabotage Armenian Genocide movie with bad reviews

 1. Duchesne // april 20, 2017 om 13:30 //

  Het lijkt me een geweldige film ! Wie ooit de film “Defiance” heeft gezien waarin een groep joodse vluchtelingen in het bos schuilden en terug vochten tegen de Duitsers kan indenken dat het bezit van middelen om jezelf te beschermen bittere noodzaak is. De voorbeelde van weerloze burgers die worden afgeslacht in de geschiedenis zijn legio.

  Op dit moment staat de EU,met onze nationale regering als collaborateur aan de zijde van massamoordenaars, faciliteren ze genocide en dat alles onder de noemer wereldvrede, zoals de Turken de term deportatie gebruikten om te slachten. Eris bekend dat het Turkse leger moord, soldatennvannde tegenpartij executeert en zo veel meer, maar alles word verzwegen. Wij zijn indirect via “onze” regering medeschuldig aan deze moordpartijen.

  “in onze naam”…en in naam van Willem Alexander vna Oranje Nassau….wat vind die eigenlijk van onze buitenland politiek en het moorden door lieden die bij hem een eed komen afleggen?

  Het bewapend zijn voor burgers heeft vele vormen, de laatste dagen heb ik me afgevraagd wat we kunnen doen vanuit onze luie stoel en achter de pc…..

  Is het een optie geld in te zamelen om op de Griekse eilanden die het meest onder de asielstroom en het falende EU beleid inzake grensbewaking een veiligheids hulpdienst te organiseren……mensen die met goede spullen de huizen voorzien van betere sloten en anti inbraak materiaal, alarmknoppen en gratis of tegen minieme kosten cursussen pentjak of krav maga voor de bevolking, misschien binnen de Griekse wet iedere burger bewapenen tot het maximaal mogelijke…..wapens zijn eenvoudig te verkrijgen in de regio en jachtrecht is in zuidelijke landen algemeen recht, maar vaak mist het geld bij de mensen om dit te kunnen doen.
  Een alarmdienst voor ouderen, een hulpgroep die acute problemen de kop indrukt.
  De armoede bij de gewone Grieken is behoorlijk, ze zijn slachtoffers van een politieke kaste die met verkiezingen niet meer weg te krijgen is, net als hier ter lande.

  Het is duidelijk dat het systeem van democratie slechts dient om de burgers met de stok van gelijkheid, stemrecht en recht op spreken hebben gehad maar helaas te hebben verloren het zwijgen word opgelegd. Democratie werkt ook enkel als alle partijen de ander respecteren, iets waarvan we nu met het uitsluiten van de PVV weer zien dat het bij anderen ontbreekt.
  We zijn een meerpartijendictatuur, we zijn de Armeniers in wording.

  Wij kunnen blijkbaar niet onze regering dwingen te luiseren naar de bevolking, misschien kunnen we dan wel de mensen steunen die in hetzelfde schuitje zitten maar die wel vechten voor hun recht op leven. Koerden bijvoorbeeld, Jezedi, Alevieten, Grieken, Hongaren, Tsjechen en Catelanen…..

  Vanuit onze positie kunnen we iets, en sloten hangen en alarm aanleggen of s’nachts achter een paar stink mossels aan lukt nog wel, en een gat graven voor een goed doel, al heb ik 42 graden koorts en diaree..

  iemand organisstorische kwaliteiten of kennis van mensen die al dit soort dingen doen? Misschien iets van eenFenixx marktplaats of ruilhoek voor dingen buiten het gewone?

  Like

 2. Turkse fascisten moeten het land worden uit getrapt.

  Like

 3. Dit is op hslot4 herblogd.

  Like

 4. Dit is op VIRTUAL BORSCHT herblogd.

  Like

 5. Als de film hier komt te draaien ga ik kijken, al is het alleen maar om Erdogan te pesten.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: