Nieuw

Slachtoffertje van asielpedofiel vlucht al huilende de rechtszaal uit

De 17-jarige Kayleigh die vorig jaar volgens justitie door een asielzoeker in Kampen werd verkracht, heeft donderdag huilend de rechtszaal in Zwolle verlaten na verklaringen van de verdachte, de 33-jarige Samuel T. “Ik was altijd een meid met een redelijk goed zelfvertrouwen. Dat ben ik kwijt”, zei ze vandaag in de rechtbank.

Op een donker stuk van de doorgaans drukke Flevoweg, tussen het centrum van de stad en het asielzoekerscentrum (azc) in Dronten, wordt ze op een zaterdagnacht in april rond drie uur van haar fiets geschopt en door Samuel T. uit Soedan de bosjes ingesleurd. Daar wordt Kayleigh* bedreigd, beroofd en meerdere malen verkracht

Lees ook: ’Iedereen vindt van alles’

De Telegraaf 

 

Inderdaad deze rechtszaak gaat over de hier reeds eerder besproken verkrachting in Kampen waar de burgemeester liever zijn ogen voor sluit. Twee touwen voor de prijs van één?

Burgemeester Kampen heeft liever niet dat 17-jarig verkracht meisje er bij vertelt dat het asielzoekers waren

Doe mee met 8.226 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2070 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

8 Comments on Slachtoffertje van asielpedofiel vlucht al huilende de rechtszaal uit

 1. Duchesne // april 20, 2017 om 23:48 //

  …niet in cijfers uit te drukken, niet met woorden goed te maken, ik hoop dat ze haar leven ergens op weet te pakken en weet door te gaan, met de wetenschap dat niet iedereen zo is, hopelijk is dit de enige doornestruik op haar pad.

  Niemand heeft het recht een ander leven te ontnemen, maar het ontnemen van de zin van leven is niet in jaren straf of cijfers van schadevergoeding te bevatten, het zou moeten worden bestraft met een gewicht vast op de schouders gebonden, eenngewicht in een vorm die iedereen duidelijk maakt waarom het er zit, levenslang, dag en nacht en ieder jaar een dag zonder gewicht…zodat de last die gedragen word door het slachtoffer word gedeeld door de dader, maar dan zichtbaar, tot het einde der dagen. Dat is straf, universele straf.

  Liked by 1 persoon

 2. Tijl Uylenspiegel // april 21, 2017 om 00:12 //

  Ik ben wel benieuwd naar het verweer van de advocaat van de ‘verdachte’, ik gok op een traumatisch verleden en onverwerkt verdriet, hij zal wel ‘ontzettend’ geleden hebben.
  Eis drie jaar, uitspraak 80 uur dienstverlening.
  Nederland anno 2017

  Liked by 1 persoon

 3. skeeter // april 21, 2017 om 07:48 //

  Kampers kunnen behoorlijk ruig wezen, klein kansje dat hier meer uit volgt.

  Liked by 1 persoon

 4. bedonderde burger nr 16.000.001 // april 21, 2017 om 11:17 //

  De verdachte begreep niet dat dit meisje niet verkracht wilde worden. Hij heeft nog niet voldoende kennis van Nederlands opgedaan en moet dus op basis van een ontstaan misverstand, net als die verkrachter van een kind in Wenen, worden vrijgesproken.
  Verder verdient deze vredelievende verkrachter natuurlijk een schadevergoeding voor de hem aangedane naam, eer en reputatieschade die hij van dit alles heeft opgelopen.
  Ook dient deze geweldloze lieverd een vrijstaand huis te krijgen en inboorlingen toegewezen om hem daar te bedienen op alle manieren zoals hij bedient wenst te worden.
  Ik denk dat GroenLinks dit wel met mij eens zal zijn.
  Pfff daar kom ik als rechter nog maar net goed uit.

  Liked by 1 persoon

 5. Tijl Uylenspiegel // april 21, 2017 om 12:29 //

  Inmiddels is de eis van het Openbaar Ministerie ook bekend, voor de hele lijst misdaden eist hij 11 jaar. In 99% van de gevallen is de uitspraak uiteindelijk lager, trek daar de automatische strafkorting vanaf en over een jaartje of zes à zeven loopt hij gewoon weer fluitend rond alsof er niks gebeurd is. Bizar is wel dat er in de krant bijstond dat hij een “orthodoxe christen” is, dat kan ik me nauwelijks voorstellen.

  Liked by 1 persoon

 6. Die burgemeester openbaar opknopen, die kan zijn ambt toch niet goed uitvoeren, dus is er niets aan verloren. Men moet ooit een voorbeeld stellen dat de waarheid niet verdoezeld mag worden.

  Liked by 1 persoon

 7. Je wordt er zo verdrietig van en het gevoel van machteloosheid overheerst, er is heel wat mis in ons land en het wordt er niet beter op! Mijn ouders zeiden altijd vroeger was het beter maar dat gevoel is mij niet vreemd. Als ik om me heen kijk is het er echt niet beter op geworden en ik kan in ieder geval wel zeggen ;vroeger was alles eenvoudiger!!!

  Liked by 2 people

 8. Alle rechters ( ”rechters”? ) moeten ook eigenlijk, net als de tegenwoordige burgemeesters, vervangen worden, maar dat zal niet gebeuren zolang hun bazen in Rutte 3 regeren, dus lieve mensen: stemmen, en eerst goed kijken wat er om je heen gebeurd en de echte eerlijke media, zoals deze, lezen

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: