Nieuw

Raffie Chohan In Hoger Beroep

 

Op 11 oktober 2015 hield ik een voordracht op de demonstratie voor PEGIDA Nederland in Utrecht. Het OM heeft me vervolgd voor enkele uitspraken die ik daar gedaan heb. In oktober 2016 heeft de rechtbank in Utrecht me veroordeeld tot een boete van 800 euro, waarvan de helft voorwaardelijk. Ik ga daartegen in beroep. Het is een principezaak; ik vecht voor de vrijheid van meningsuiting, en dat gaat iedereen in Nederland aan. Het is niet alleen een boete, maar een spreekverbod dat je opgelegd wordt voor de komende 2 jaar. Betalen van de boete betekent eigenlijk dat je “schuld” bekent en volgens mij ben ik niet schuldig.

Raffie Chohan

Doneren doe je middels deze link 

Wat de media er over schrijft

 

Wat hieraan vooraf ging:

BAM! DEMONSTRANTE IN NEDERLAND VOOR RECHTER WEGENS ISLAMKRITIEK

Door Joost Niemöller

Bij Raffie Chohan werd vandaag een dagvaarding van het OM door de bus geduwd. Of ze maar even op 28 september om 13.45 uur voor de rechter in Utrecht wil verschijnen wegens art. 137d lid 1 & art.137c lid 1. Dat wil zeggen wegens aanzetten tot haat en discriminatie.

Dit staat er letterlijk in de dagvaarding:

Zij op of omstreeks 11 oktober 2015 in de gemeente Utrecht, in het openbaar, mondeling, bij geschrift en/of bij afbeelding heeft aangezet tot haat tegen en/of discriminatie van mensen, te weten moslims en/of gewelddadig optreden tegen mensen, te weten moslims, wegens hun ras en/of godsdienst en/of levensovertuiging door op en openbare (Pegida-) bijeenkomst een speech te houden en de schriftelijke uitwerking van deze speech op Facebook te plaatsen en daarin te zeggen en/of schrijven: “Een andere reden om Moslims te verachten en te haten om hun krankzinnige ideologie,want het is nooit een religie van vrede”

Raffie Chohan had dus gezegd dat er een reden is om moslims te verachten dan wel te haten vanwege de islam. Ze zei niet dat ze zelf moslims haatte dan wel verachtte. Ze riep ook niet op tot het haten dan wel verachten. Ze zei alleen maar dat de islam daar een reden voor is. En zelfs dat al acht het OM kennelijk strafbaar.

Raffie Chohan In Hoger Beroep : Joost Niemöller

Doe mee met 8.259 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2098 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

4 Comments on Raffie Chohan In Hoger Beroep

 1. Dus dat moslimongedierte mag geloven, bidden en preken dat wij vermoord moeten worden, maar wij mogen niet een heel wat subtielere mening hebben?
  Fuck Islam, Fuck moslims. Fuck deze wetgeving. Fuck de collaborateurs die de eigen bevolking vervolgd ten koste van vrijheid van meningsuiting die kennelijk niet geldt voor religieuzen die ons openlijk haten. Bijltjesdag komt en ook die Officier van Justitie kan met zekerheid verwachten dat op zijn/haar deur wordt geklopt. Stelletje fascisten!

  Liked by 1 persoon

 2. Dit is op dutchdl herblogd.

  Like

 3. De islamisering in volle gang………………

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: