Nieuw

Ontucht en recalcitrantie

Door: Duchesne

Ik heb de lijst met klachten gelezen over zwembadontucht en het cultureel verantwoord ettergedrag, en ik heb er na vele tientallen jaren ervaring nog maar een ding over te zeggen: als je na een dusdanige en langdurige overlast niet in staat bent dit op te lossen dan sluit je het zwembad of ga je als personeel massaal de ziektewet in. Als je een land hebt dat door een kleine vrijwel nutteloze en parasiterende groep een meervoud aan misdrijven beleefd dan trek je conclusies, dan neem je passende werkende maatregelen. En je let op het kosten baten stukje, werkt theedrinken niet, neem chloor, voer zoutzuur, maak salmiak.

Dit zwembadgezeik is een jaarlijks terugkerend evenement en gewoon een verloren discussie, net als iedere andere Marrokanen/Turken discussie: na ruim 40/50 jaar dominant aanwezig te zijn zonder enige weerstand omdat het “een kans geven” tot onze cultuur behoord is het duidelijk geworden voor iedereen, zowel links (wel weten maar niet toegeven) als rechts (wel weten en zeggen maar niet handelen) als totaal A politiek (wel zien, wel weten maar niet mee bemoeien): Marrokanen, Snurken en soortgelijk volk is over het gros genomen niet in staat zich aan te passen aan het land en het volk waar hun huis, uitkering en medische zorg vandaan komt. Ze zijn geen deel van ons als volk, ze willen niet eens deel zijn van ons volk en toch dwingen we ze dat te zijn. Wij
zijn dictators!

We dwingen ze onze nationaliteit op bij geboorte, we dwingen ze ons sociale stelsel te accepteren en we dwingen ze onze gewoonten zoals bier drinken en sex voor het huwelijk te accepteren en daarin mee te gaan…

Kortom, het is onze eigen schuld dat ze zich zo gedragen, misschien is het een optie ze niet meer te dwingen Nederlander te zijn of onze uitkeringen en zorg te accepteren, misschien moeten we de leerplichtwet aanpassen voor deze woestijnprinsen, en niet ons lesmateriaal en de exameneisen.
Misschien moeten we begrijpelijk communiceren en niet trachten met sociaal werkers of hoekwerkers hun acceptatie van onze zondige maatschappij op te leggen…

Misschien moeten we na een misdrijf gewoon de dader en de familie uitzetten, gezien het paspoort van het koninkrijk Marokko of het Sultanaat der Turken eeuwig is en niet vervalt door verscheuren en overboord gooien maar dat het ding gewoon opnieuw aan te vragen is. You have a home !
Ik denk dat het voor de Marrokaan en de Turk een zegen is dat ze altijd een thuis hebben, een open deur, een toevluchtsoord, een warm begripvol nest.
Laten we stoppen met het beleren en het anderen dwingen mee te gaan in de evolutie van de mens, ze lopen rechtop, wat wil je verdomme nog meer !

Net als alle maatregelen die zwaar nadelig zijn voor de eigen bevolking wil ik een lans breken of steken wat betreft de bedenkers van dit soort ongein met twee paspoorten: ze vreten nog steeds van de staatruif terwijl ze enkel schade hebben aangericht. ik ken zo een paar alternatieve journalisten die wel echt nieuws brachten zonder censuur, die waren wel degelijk van nut voor ons als volk en als geschiedkundig archief van misstanden en corrupte zaken, noemden namen en wezen met vingers, naar iedereen die lag te klooien, linkse en rechtse varkens, alles aan de trog werd genoteerd.

Echter deze mensen zijn door hun werk tot het einde van hun pensioen onder curatele en financieel compleet afgemaakt. Dat kan dus blijkbaar wel? Haal de verantwoordelijke politici van stal of uit hun graf en laat ze terecht staan voor de chaos die ze hebben gecreëerd. Trek ze van hun tropisch eiland, trap ze uit hun Dubai bunker, haal ze op en zet ze voor een volksgericht als er geen enkel niet corrupte D66 rechter meer te vinden is…
Laat ze vastgebonden op een bankje met de kont omhoog en de broek naar beneden bij een AZC achter, en laat ze voelen wat genaaid worden is. Verbied vaseline, verstrek geparfumeerd zout !

De enige manier om politici in te laten zien dat hun besluiten alle burgers raken en meer negatief dan positief is een lijntje te leggen met die politici. Een soort hoogspanningslijn: raakt de burger iets dan ook een schok voor de politicus. Word de burger gepakt in de portemonnee, dan verliest de politicus een huis, zoiets…word er een kind verkracht door een hobby asieleiser van politiek correct links, dan als balans een links verkozen politicus die gebukt met de broek neer bij een COC conventie gaat staan, of een testikel of eileider inleveren… of erger, geld laten betalen aan het slachtoffer….

Het principe beloning voor prestatie moet nodig geherdefineerd worden, maar dan voor bestuurders en politici… brood naar verdienste, biefstuk als er echt gewerkt is, wijn voor de goden… en de zweep of de galg als de kantjes eraf zijn gelopen of gewoon rechteloos en arm tot in de derde graad als er Haags vies corrupt in de achterkamertjes is gehandeld. Doen we dit als volk niet dan verkankerd alles, en het gaat hard. wij het volk moeten de politici beoordelen op nut, niet slechts als idioot m/v dienen om een stembiljet in te vullen en daarmee vier jaar diefstal en idioterie te legitimeren…

Blijkbaar draait alles in deze wereld om geld. Politici scheppen het goedje, maar het komt ergens vandaan, via omwegen misschien, maar uiteindelijk is de burger de basis ervan, als producent van geld of als afzetmarkt, in meerdere opzichten.
Voor diensten mag je iets verwachten, voor duur betaalde diensten mag je ook goede restultaten verwachten. Blijkbaar is deze verhouding tussen de burger als klant en de politicus (dokter, tandarts, gemeenteambtenaar) als werknemer verkeerd gelopen.
Het is de ontvanger van het geld die wel het geld accepteerd maar de tuin met onkruid laat begroeien en er uitheemse mest op rondstrooit. zo werden de konijnen een plaag in Australie, de roofvis een ramp voor het Victoria meer, het rode hert een natuurramp voor Nieuw Zeeland, de moslim overal elders in de wereld en zelfs op de plaats des oorsprong…

Net als genetische manipulatie: niet doen ! Afblijven, als er een god bestaat dan zal Hij of Zij wel beter weten wat goed is dan ons mieren tussen een kudde olifanten…

Moslims en christenen/cq vrije mensen bij elkaar zetten is als een stuk aluminium met RVS bouten vastmaken. Het oogt solide, maar overal waar het contact maakt rot alles weg, tot enkel een brokkelige prut overblijft.

Iemand die is geboren op zandgrond en gaat wonen op de klei zal ziek worden, en andersom ook. Dit is een volkwijsheid uit de Betuwe, waar vroeger mensen uit de Veluwe heen trokken om te kunnen eten. Ze aten, maar door de veranderde structuur paste het voedsel niet bij het lichaam. De farce is dat we nu “gezonde” groente uit vele landen krijgen, maar dat onze bevolking steeds zieker word. Dat heeft niks te maken met de gifstoffen die ze daar wel mogen gebruiken maar wij niet mogen vreten zoals DDT dat hier als sinds 1971 verboden is, maar los daarvan: waarom dure sperzieboontjes uit Ethiopië hier bij de AH terwijl hun asieleisers hier geld voor eten willen omdat ze daar kapot zeggen te gaan, kunnen ze hun boontjes daar dan niet opvreten? De Hollandse boer word kapot geconcurreerd door dit soort uitwassen met gewassen. Om een of andere reden moet dat opvreten precies hier zijn. Er moet zeker saus bij?

Duchesne, half a brain, no tits.

Doe mee met 8.088 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (3927 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

4 Comments on Ontucht en recalcitrantie

 1. Tijl Uylenspiegel // april 20, 2017 om 17:34 //

  Ik zat juist op het moment een artikel te wijden aan het verhaal over het zwembad Zuiderpark en in iets mindere mate de overige zwembaden in Den Haag (en wijde omstreken).
  Naar nu blijkt wisten hagenaars en hagenezen nog minder dan de helft van de ontluisterende waarheid. Ja natuurlijk, ik heb me er danig over op zitten winden. Maar als je het dan even de kans geeft om te bezinken dan realiseer je je weer dat het ook niet zo heel vreemd is, ik geloof dat er in Den Haag nu 79% allochtonen wonen en ja dan houd je niet tegen dat dit ook in de zwembaden zo is. Wat mij eigenlijk nog een beetje verbaasd is dat je nog niks van het Tiki-bad in Duinrel hoort, een blik op de bussen die daar langs komen zegt genoeg, grote groepen allochtonen laten zich daar naartoe vervoeren. Het laat zich raden dat ze ook daar de vruchten van de multiculturele verrijking voelen.
  Zwembaden en (met name)Marokkaanse jeugd gaan niet samen, jaren geleden stond de gemeente Wateringen (ooit een lieflijk tuindersdorp) op het punt om hun zwembad te sluiten vanwege aanhoudende overlast van merendeels ‘Haagse’ jongeren.
  De vraag is wat kunnen die zwembaden ertegen doen. Marokkaanse jeugd weigeren? Houd dat maar vol voor de rechtbank! Meer personeel? Dan denk ik toch dat mensen zich niet realiseren hoe groot die groepen zijn. Daarbij waar ligt de grens, wat is ‘gewoon’ plezier van kinderen en pubers en wanneer is het overlast?
  Daarbij hoever mag je gaan? Het zijn kinderen, een klap geven is al taboe, opsluiten is helemaal uit den boze. Buiten zetten? Morgen staan ze er weer! Aanspreken? De kk. vliegt je om de oren!
  Om eens helemaal eerlijk te zijn denk ik dat we verloren hebben, het is niet meer te stoppen, zelfs het zwembad de Waterthor heeft grote overlast en is omringd door de laatste blanke gedeelten van Den Haag.
  Zou het in Amsterdam anders zijn? Ik betwijfel het. Rotterdam? Ik vrees dat het daar zo mogelijk nóg erger is.
  Het mooiste is dat als ik het er met familie in Zeeland over heb je met ongeloof te maken krijgt, mensen kunnen het zich niet eens beginnen voor te stellen hoe ver we al zijn afgedaald. En de provincies zijn als volgende aan de beurt. Allochtoon Nederland vermenigvuldigt zich in een angstaanjagend tempo, een overwegend blanke school? Die is niet meer te vinden!
  Minderheid in eigen land is realiteit (zeker in de Randstad).

  Like

 2. Sinds begin 1970 zijn er zo’n 500 mosqueen in Nederland gebouwd. Dat is ongeveer 1 per maand en ze willen er 1000. Reken maar uit! Het is niet te geloven, in 1 generatie, kan je nagaan wat ons te wachten staat. Ik ben nu 61 en ik vind het verschrikkelijk wat ik zie gebeuren in de grote steden. En dan te bedenken dat er nog zeer veel goedgelovige brave Nederlanders en ook Europeanen, die nog steeds niet weten wat taqyya is. We worden met open ogen en open oren belazerd, en……. we betalen er ook nog voor. Dit is de stille jihad, er wordt van gezegd de meest sluwe, ”geniale” oorlog strategie aller tijden en ze bereidden zich voor op dag X, wanneer ze in de meerderheid zijn, om toe te slaan, en dan? Je hoeft toch geen geleerde te zijn om dit door te hebben, maar toch . Het is diep triest.

  Like

 3. @Tijl, je kan toch per ongeluk in dat overvolle zwembad, dat onhandige elektrische kacheltje over het hoofd zien?.

  Like

 4. Duchesne // april 20, 2017 om 21:06 //

  500 moskeeen in 47 jaar tijd ! Als de bevolking het echt beu is gaat 47 jaar arbeid en diefstal binnen de week eruit zien als vlees bij mij in de koekepan…..zwart en kruimelig…..

  Duchesne, michelin is een bandenmerk !

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: