Nieuw

Nederlandse dochters kunnen niet meer veilig over straat, waarom de verantwoordelijke politici nog wel ?

Op een dag ontploft het. Dat kan niet anders lijkt me. Het verbaast me dat het niet al lang ontploft is. Hoe vaak hoor je  niet: “Als het mijn dochter was, dan … “

Waar ligt die grens ? Hoe beschaafd zijn we ? Wat is beschaving ? Is het beschaafd om als je dochter aangerand is, of erger, te vertrouwen op een niet meer bestaande rechtsstaat ? Of is het beschaafd zelf het recht in de hand te nemen dan ?

In Rotherham werden 1400 meisjes in islamitische sex-slavernij gevoerd. Rotherham is een gemiddeld Engels plaatsje met een gemiddeld aantal mosslims, net over 5%. Rotherham heeft 117.262 inwoners. Heel Groot-Brittannië heeft ongeveer 60 miljoen inwoners. Als je Rotherham extrapoleert naar heel Groot-Brittanië is het redelijk om te veronderstellen dat in heel Groot-Brittannië 716.344 meisjes slachtoffer zijn geworden.

Wanneer ontploft het ? Bij 1 miljoen slachtoffertjes ? Bij 2 miljoen ? Bij 5 of bij 10 ? Of als we allemaal onder islamitische slavernij leven ? Dan is het te laat.

Het is logisch dat de autoriteiten in Rotherham het schandaal in de doofpot stopten. Ook politici houden er niet van gelyncht te worden. Daarom is het ook begrijpelijk dat de burgemeester van Kampen verkrachtingen door mosslims liever in de doofpot stopt. Daarom is het ook begrijpelijk dat de jarenlange aanrandingen in het Haagse Zuiderparkbad achtergehouden werden.

Als we hier op wachten is het te laat:

Zeker, de daders zijn mosslims. maar er zouden geen mosslims in onze landen zijn als er geen politici zouden zijn die ze in onze landen binnenhaalden en hun misdaden uit het nieuws houden.

Doe mee met 8.336 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7116 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

13 Comments on Nederlandse dochters kunnen niet meer veilig over straat, waarom de verantwoordelijke politici nog wel ?

 1. “Nou dat ligt er helemaal aan waar zij wonen ! Ën heet hun buurman “Mohammed ! “Hoeveel AZC zijn er in hun buurtje ?? “Daarom vindt ik het fijn dat hun buurt het beoogde doel van “crimmineel Nederland is !! “Banken etc leverd niks meer op ! “Winkels voor de “beginners zijn blij met een tientje ! “Politicie “leven “NAAST de maatschappij , hebben geen idee !!

  Liked by 1 persoon

 2. Duchesne // april 20, 2017 om 16:57 //

  Breaking a bad point.

  Waarom het door kan gaan en waar het breekpunt ligt?
  Het kan doorgaan omdat de pers het grootste deel verzwijgt, van de slachtoffers bijna altijd naamloze schaduwen maakt en de daders zo anoniem mogelijk houd, met als heteven kan zelfs geen initialen waaruit afkomst duidelijk word. Verkrachting is er altijd geweest, zal er altijd zijn, maar het beschermen van daders omdat de overhedi het monopolie op geweld heeft maar dirt niet gebruikt om de juiste persoon duidelijk te straffen is feitelijk een vrijbrief voor misdrijven. daarbij komt dat strafrecht is gerbaseerd op de westerse mens en zijn/haar gevoel van strafbeleving….en dat staat haaks op bijvoorbeeld de Afrikaanse of Arabische gedachte en beleving van straf.
  In Zweden en noorwegen kent men een strafmaat voor verkeersovertredingen waarbij de boete past bij het inkomen van de overtreder….een miljoenair die te hard rijd betaald een boete die hij in de portemonee voelt….en niet zes tientjes net als de rest van het klootjesvolk voor wie dat al een aderlating is. Straf lui eens volgens hun eigen culturele normen. Dan is het straf die men als last ervaart.
  Marrokaanse overvaller: met dertig in een cel, drie keer per week luchten met een politie knuppel in de nek en de rest van de week trachten zo min mogelijk verkracht te woprden door de celgenoten….dat is straf voor een Marrokaan die als straf word ervaren. Een Nederlander die een maand de cel in moet ziet zijn sociale structuur als behoorlijk iomploderen, een Marrokaan maakt van een maand cel een verblijf in een wellness center en gebruikt de mogelijkhied om gratis gebits verzorging en extra silliconen implantaat te krijgen….
  Waarom het kan doorgaan is omdat vanuit het eigen volk er lieden zijn die een stichign hebben opgericht die met subsidie burgers opspoort en vervolgd als die protesteren, omdat we politie hebben die helpen dit soort misdrijven stil te houden en feitelijk een muur vormen tussen het einge volk en de misdadigers….je moet door die muur of je komt deze tegen als je wel actie onderneemt….en hoe moet je omgaan met een conflict tegen misdadigers als een gewapend deel van je eigen volk zich ermee bemoeit en de kant kiest van de misdadigers…..je delft het onderspit.

  De weken na Keulen werd verwacht dat de Duitse man de straat op zou gaan en wraak zou nemen, maar niets gebeurde. een paar slachtpartijen had logica geweest in het kader van de menselijke geschiedenis, maar niks, nada. de duitse man heeft daarmee zijn positie eigenlijk heel zwak gemaakt, wie immers eenmaal buigt zal daarna steeds makkelijker buigen. tot het gewoonte word, net als verkrachtingen door moslims van christen vrouwen tot niemand het meer vreemd vind. en daar zit een stukje van het ei van de koe, dat gewoon worden. Als een cultuur in zijn reliegie goedkeurd dat er verkracht mag worden dan is alle overleg over eender wat dan ook met die religie een verloren zaak. Zoek geen winst in het toezeggen van dingen want die is er niet. ieder woord van toenadering naar Islam toe is een verlies van de eigen positie en zelfrespect, er is geen middenweg, er is geen samenleven in vrede.

  Probeer op eigen kracht te leren vliegen, de kans is groter….

  Bataclan was schrikken, Nice was erg, Berlijn was sensatie en Stockholm was gewoon logisch. Geen paniek meer, het is gewoon geworden en steeds minder indrukwekkend, bijna saai. O ja, Londen en Brussel en al die andere plekken, ik was het al vergeten. Het is al gewoon en dat het een verwarde man is en dat er medeleven word betuigd door “leriders” en hasjtags worden gemaakt, tsja, is er nog iets nieuws?
  Wat helpt om alert te blijven is een als je een paar keer per jaar met een rottende varkenskop naar een lokaal zwembad gaat en het water even HALAL maakt zodat de moslimjeugd lekker kan glijden door het water…..als je af en toe een paar bontkraagjes met scooter en al een viaduct af laat tiefen, dan blijf je alert. Voor ons gewone burgers is het allemaal niks nieuws meer, moslims schreeuwen zich overal een weg naar voren, hebben geen rijbewijs of verzekering en ergens thuis wel en pistool of AK. Iemand die geen pistool of geweer heeft, dat verbaasd dan weer de Marrokaan die het zo gewoon vind als handdoeken in de badkamer….

  Ik weet niet welke wereld wij bewonen, maar een deel van de bewoners is gek en roept dat anderen dat zijn. Tsja, waarom vind ik dieren leuker dan mensen….

  Het komt er dus op neer dat de macht op straat bepaald wie de baas is en niet de politiek, al lijkt het zo.

  Het breekpunt komt wanneer de positie op straat ter discussie komt en de agenten die jou en de moslims van elkaar scheiden door de moslims worden afgemaakt. Als je ziet hoie twee vrouwelijke agentes worden gemolesteerrd en groepsverkracht terwijl iets verderop een andere politieauto met agenten toekijkt. Het gebeurd bij burgers, als het de politie zelf gebeurd is het een breekpunt. Of een beroepsrisico en laten ze het verder zoals het is. Voor moord op een agent zit er in het noorden van ons land nog maar 3 jaar 5 cel op, dus lang zal het niet meer duren….
  Dan, als agenten zelf worden afgeslacht, niet eerder, dan gaan de deuren open en kun je de opgespaarde woede loslaten. Burgers zijn er genoeg en ze worden sneller vervangen dan ze kunnen sterven, dus reken op niets. I

  Ik denk niet dat moslims beseffen welke woede er opgekropt ligt bij de autochtone bevolking. en wat op een bepaald punt de gevolgen zijn. Wreedheid is niet het domein van primitieve volkeren, het is de wetenschap van de ontwikkelde mens to kunst verheven.

  Dit land had een goede plek kunnen zijn voor mensen die iets willen opbouwen en de behoefte hebben om te ontwikkelen en te groeien in alles, het enige wat groeit is het aantal moslims en de onveiligheid, en alles kan onder de noemer aftakeling worden gebracht.

  Wat zijn gunstige economische cijfers als mensne niet eens meer veilig naar hun werk of school kunnen of thuis met twintig sloten zichzelf voor de schemer moeten insluiten? Beantwoord dat eens heren politici als jullie het hebben over goede economische cijfers…..

  Duchesne, glued together to get her.

  Liked by 3 people

 3. Tijl Uylenspiegel // april 20, 2017 om 18:03 //

  Zoals ik zojuist onder het artikel van Duchesne al schreef, ik denk dat we het point of no return gepasseerd zijn, er is geen weg terug en we hebben verloren.
  Het zou kunnen dat mijn geest beïnvloed wordt doordat ik in een zogenaamde krachtwijk woon en het dagelijks om me heen zie. Of ik ben gewoon een oude chagrijn dat kan ook, maar ik zie geen reële mogelijkheid meer om dit nog om te buigen gesteld dat daar pogingen toe genomen zouden worden. Want dat is wat we niet uit het oog mogen verliezen, alle pogingen daartoe worden nog altijd weggezet als geklaag van tokkies en ander rechts gespuis. De PVV is de enige partij die het herkent en stappen zou willen zetten maar wordt buitengesloten en we laten het gebeuren. De verantwoordelijke politici? Wie zijn dat? Die van nu die het faciliteren of degenen van dertig jaar of langer geleden die ze binnen heeft laten stromen zonder enige selectie. Het schorem van Noord-Afrika heeft zich hier gevestigd en elke poging ze uit te zetten wordt onmogelijk gemaakt.

  Liked by 1 persoon

 4. Van zwembad naar bloedbad…

  Like

 5. Duchesne // april 20, 2017 om 22:11 //

  …er zijn ooit geluidsdempers uitgevonden, eerst om sociaal te zijn voor andere mensen in de omgeving, later bleek het handig te zijn tegen asociale mensen in de omgeving. “How to make a silencer” of “how to make a gun” of “homemade guns” zijn interresante studie onderwerpen om meer te begrijpen over deze onderwerpen, met vaak video instructie.

  Het voordeel van de jager is dat hij of zij de prooi kiest en de middelen om deze te verschalken. One shot, one kill. De prooi daarentegen moet constant alert zijn en maakt het eigen leven daarmee minder prettig, en dat is enkel nog vanuit de eigen geest. De prooi moet om zichzelf te beschermen enorm veel inspanning doen en beschikken over middelen die veel beter moeten zijn dan die van de jager….
  Het besef zelf ook kwetsbaar te zijn en enige reflectie op gedane daden en het dwingen van mensen in ongewenste posities of het demoniseren van anderen en de schade die men daarmee aanricht komt bij vele prooien pas later binnen in het bewustzijn, na hun moment van arrogantie en machtswellust, als de buit binnen is en het ego gestreeld tot het vel niet meer heelde… En dan is het wachten op de boze witte man met het grote mes….

  Verantwoording kan ten alle tijden worden opgeeist, en de wereld is uiteindelijk niet zo erg groot, ik voorzie nog wel een “bijltjesdag” of “get even before your are leaving” decennium voor linkse politici die de boel hebben verraden en nu in ruste zijn.
  De vroegere “shitting fucks” zijn nu feitelijk “sitting ducks”, wachtend op de woede van de boze verwarde witte man, de lone wolf…….plop said the weasel.

  …” there ain’t no peace for the wicked”….

  Liked by 2 people

 6. @Duchesne,
  Het breakingpoint , agenten zoals u beschrijft komt eraan.
  In Parijs is een agent gedood.

  De chaos begint zich te vormen en idd, mohammedanen hebben geen enkel, maar dan ook geen ENKEL idee van de woede die zich onder autochtonen als een vulkaan aan het opbouwen is.
  Politici ook niet.

  We naderen de komende jaren een boilingpoint.
  soms denk ik liever eerder dan later…het komt er onherroepelijk van.
  Nu vormt de autochtone bevolking nog een meerderheid.
  Dat is volgens mij de reden dat corrupte ongekozen politici de illegale import in de hoogste versnelling hebben gezet.
  Hopelijk worden de verantwoordelijken van deze genocide op de Europeanen 120 jaar oud..opdat we ze voor hun genocidale misdaden tegen de oorspronkelijke volkeren van Europa kunnen berechten.

  Het wordt weer 5 mei..
  Al een aantal jaren zie ik de corrupte kliek op de Dam in Amsterdam met uitgestreken gezichten aantreden.
  Grote woorden spreken..”Dit nooit weer”..
  En ondertussen weten ze hoe ze de bevolking naaien.

  Liked by 2 people

 7. Duchesne // april 20, 2017 om 16:57 /

  Het breekpunt komt wanneer de positie op straat ter discussie komt en de agenten die jou en de moslims van elkaar scheiden door de moslims worden afgemaakt.
  ————-

  TaaaDaaaa:

  Parijs

  En ik zie dat Frank me voor was.

  Eigenlijk was laatst de aanval op het Engelse parlement ook al zo’n punt. Als de moslims nu al de macht gaan aanvallen, zou dat het speelveld wel eens kunnen veranderen.

  Like

 8. @Duchesne,

  ” Ieder woord van toenadering naar Islam is een verlies van de eigen positie en van zelfrespect, er is geen middenweg, er is geen samen leven “( in vrede).

  Ik ben er stil van..de Islam zo raak samen gevat.

  Liked by 1 persoon

 9. Duchesne // april 21, 2017 om 11:20 //

  het gevalletje Parijs is niet een breekpunt zoals ik bedoel. Ik bedoel echt dat er politie word aangevallen en afgemaakt terwijl andere agenten op afstand toekijken en niet bij machte zijn in te grijpen om hun collega’s te redden.
  Iemand die ik kende zat in een wachtpost in Rwanda en kon met blauwe helm op slechts toekijken hoe op 10 meter afstand mensen met machetes werden afgemaakt. Hij had een wapen, een middel om te voorkomen, om te stoppen. Hij mocht het niet en nam zelf geen initiatief. Hij heeft er nog steeds last van.

  In Zweden in Trollhattan was pasgeleden een incident watbij politie zich moest verschansen in een supermarkt en daar drie uur moest blijven voor ze konden worden ontzet. Het kan niet anders dan dat zoiets ene enorm machteloos en in de steek gelaten gevoel geeft bij de betrokken agenten. Wat ben ik nog waard is denk ik een goed vraag.
  Als hier in Nederland1 op verschillende plaatsen tegelijk rellen uitbreken ennde politie is massal ingezet dan zal men ergens prioriteiten moeten stellen, en dus sommige plaatsen moeten laten gaan wat betreft ingrijpen etc…

  Dat betekend dat op die plaatsen de macht nirt langer bij de overheid ligt, en dus ook het geweldsmonopolie….wat inhoud dat de sterkste bepaald wat er gebeurd. Achteraf straffen is leuk voor de staat maar helpt slachtoffers geen flikker.
  Toch maakt het de overheid niets uit, zolang de belasting nog kan worden geind zal men waken op straat. Is geld eenmaal compleet digitaal dan zal er op afstand enkel nog gestraft worden maar dan vooral financieel…..wat inhoud dat hulp niet langer onderweg is bij nood maar de straf digitaal word opgelegd voor de dader. Het gaat niet om mensen, het gaat om geld.

  Als dat stukje eenmaal de hersenen van de agent bereikt komt er verandering. Pas dannzal daar worden beseft dat de bron van de loonstrook de burger is en niet de staat. Dat de stast liever agenten dood heeft dan bel3idte wijzigen. Om die reden worden agenten ook bewust niet gerekuteerd onder PVVers en andere mensen die niet de mening van de machthebbers delen.

  Het breekpunt is wanneer de knuppelploegen van de overheid door de overheid in de steek wordne gelaten. Als men niet meer bij machte is zichzelf te beschermen of de eigen famillie. Als de muur van verzijgen en verbergen die politie vormt valt komt het breekpunt, als de eigen “onaantastbaarheid” niet meer blijkt te zijn dan die van de gewone burger. De waarde van een economische rekeneenheid.

  Daarom is een (politie) vakbond ook vaak politiek correct en goed bevriend met de machthebbers, immers het organiseren van verzet tegen onterechte behandeling of onjuistheden kan door die vakbond worden overgenomen van agenten en gesmoord worden ten gunste van de politiek. Vakbondsmensen zijn slechts carriere lui die mits genoeg aan hand en spandiensten te hebben verrricht bijna zonder uitzondering belanden in semi overheidsfuncites of commisariaten als douceurtje voor de rest van het leven. Over de rug van de leden, maar dat spreekt vanzelf.
  Wie het midden van de communicatie beherst bepaald wat er gebeurd, het omzeilen van dat midden is dan ook de enige manier om veranderingen te krijgen.

  Like

 10. bedonderde burger nr 16.000.001 // april 21, 2017 om 12:31 //

  @ Duchesne
  Net als in de periode vlak voor WO1 en WO2 heerst er ook nu een duidelijk voelbare spanning en lijkt een vonkje genoeg om de hele boel te laten exploderen. Ook al doet men het uiterste om de realiteit voor de grote massa te verbloemen. De journalistiek zwijgt al jaren omdat dit wel zo makkelijk is. Hou het volk absoluut dom.
  Zal de geschiedenis zich herhalen? Alle ingrediënten zijn er. Grijze ambtenaren die al decennia lang politici zitten te spelen. Politici die vanuit dom populisme visieloos landen besturen.
  Een omvangrijke groep vijfde kolonisten die rustig afwacht tot alle strategische doelen in handen zijn en zich tot dan redelijk rustig houdt. Veel potentiële strijders bij Calais en Duinkerken maar niet enkel daar. In alle steden groeit de potentie en wordt de bedreiging groter. Niemand schijnt deze dreiging serieus te nemen.
  In plaats daarvan laat men verwarde idealisten tussen de wellicht toekomstige vijanden in de kampen bij Calais rondlopen om hen te helpen hun zaakjes op orde te brengen. EU politici bevorderen de welkom cultuur en vallen hun eigen bevolking af. Nog erger dan dat, zij willen hun bevolkingen monddood maken.
  Het wachten is op het moment dat de vijand het signaal tot de aanval geeft. Voor die tijd zal er in ieder geval van de kant van de EU en onze landelijke politici niets gebeuren. Met de aanval zal duidelijk worden hoeveel strijders IS bij ons binnen heeft. En zelfs dan zullen politici in eerste instantie enkel tot kalmte oproepen. Iets anders kunnen ze niet.
  Pas als halve of hele dorpen op Rwandese wijze zijn uitgeroeid zal wellicht bij hen het licht gaan branden en zullen ze, helaas veel te laat hun politie en legermacht proberen in te zetten om de aanval nog het hoofd te bieden.
  Als die legereenheden tenminste niet allemaal zijn uitgezonden naar slagvelden die de werkelijke slagvelden niet zijn. Of zijn ingezet in verre landen om opbouw en ander humanitair werk te verrichten.
  Door weekheid, decadentie en tomeloze zelfoverschatting is het de vraag of we nog een kans op overleven hebben. Misschien verdienen we door zoveel domheid deze niet eens meer en zijn we door eigen schuld terecht aan vervanging toe.
  Tenslotte zijn wij zelf en niemand anders schuldig aan al die stukken onbenul die wij via verkiezingen tot onze leiders hebben gekozen.

  Like

 11. Duchesne // april 21, 2017 om 21:52 //

  Bedonderde Burger….de huidige asieleisers tsunami en de reeds aanwezige moslimisten zijn het gedroomde leger voor wie Europa wil overnemen, de ene groep heeft totaal niets te verliezen en geen rem op geweld, de andere groep weet reeds waar wat te halen is en bied een bindmiddel, de sekte !

  Neem dat en een verspreide wapenvoorrraad in Europa met subsidie van Turkije en de Saoedis en je hebt gewoon een taart die de oven in kan. De Europeese “veiligheidsdiensten” hebben volgens mij reeds de hoop opgegeven en doen nu slechts bewegingen maken om bezig te zijn met hier en daar een “succesje” voor de windowdressing maar dat is het. Gelukkig zijn de Engelsen die net op tijd uit de EU treden, gelukkig zijn de Zwitysers met een staand leger dat ieder hoekje en gaatje van de eigen leefruimte kent….

  Wij gaan een periode van vernieuwing in, eentje waarbij alles tot de grond toe word afgebrand. Een akker vol onkruid is slechts bruikbaar te maken door de vlam erin te zetten….wie weet komt er nog eens een echte democratie in Europa en is bloed de prijs ervoor…..

  Wat is erger: leven met strijd of bestaan in slavernij?

  Liked by 1 persoon

 12. Stop nou met het over de islam te hebben.
  Laten we het noemen wat het is: neofascisme.
  En laten we niet discrimineren!
  Of het een uniform van de Duitsers uit 1940 is of de Nazie jurken van Allah.
  Het neofascisme moet hard neer geslagen worden!
  Ik heb geen kinderen, geen echtgenote.
  Maar hierbij zweer ik plechtig dat als een kind bedreigt wordt, dat ik helemaal los ga op degene van de bedreiging en daarbij maak ik geen onderscheid in ras, cultuur of religie.
  Ik zou niet racistisch over willen komen !!!

  Liked by 1 persoon

 13. Wanneer vindt een gemeenschap het genoeg?Dit is zeer relatief.Hier in Rio heerst een drug oorlog.Alleen dit jaar al meer dan 100 politie mensen afgeschoten.de meesten lafhartig in hun eigen tijd.Ook vele onschuldige burgers door verdwaalde kogels.Het volk daar is mischien boos maar grijpt ook nooit in.Mart Brasil.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Nederlandse dochters kunnen niet meer veilig over straat, waarom de verantwoordelijke politici nog wel ? – jroam

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: