Nieuw

“Hieronder volgt een korte schets over de wantoestanden binnen de Haagse Gemeentebaden m.b.t allochtone bezoekers”

DEN HAAG – Uit de brief die personeel van het Haagse Zuiderparkbad aan de politiek stuurde, blijkt dat het al jaren mis is. Veel misstanden worden achtergehouden, zegt een medewerker van het zwembad, die nu aan de bel trekt. Volgens de klokkenluider is het schering en inslag. Aanrandingen en vernielingen zijn eerder regel dan uitzondering. “Dagelijks is er politie assistentie nodig om jongeren er uit te zetten óf te arresteren.”

Ook personeel van het zwembad wordt belaagd, is te lezen in de brief. “Met name in de weekenden én zeker in de vakanties en in de periodes wanneer de buiten temperaturen gaan stijgen wordt het Zuiderparkbad (ook inmiddels gekscherend bekend als “Islama-bad”) bezocht door met name Noord-Afrikaanse jongeren. Dagelijks is er politie assistentie nodig (het politiebureau bevindt zich overigens praktisch naast het zwembad) om jongeren er uit te zetten óf te arresteren.”

Lees verder:

http://www.telegraaf.nl/binnenland/28023872/___Incidenten_zwembad_niet_gemeld___.html

Doe mee met 8.268 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4407 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

10 Comments on “Hieronder volgt een korte schets over de wantoestanden binnen de Haagse Gemeentebaden m.b.t allochtone bezoekers”

 1. 1998: https://www.trouw.nl/home/op-vrijdagavond-is-de-lol-eraf~a0642c3b/
  stukkie uit artikel:

  Maar de wet dream werd een nachtmerrie. Het begon met het kraken van bagagekluisjes, fietsendiefstal en vandalisme. Na een jaar werd het nog vervelender, toen een dertienjarig meisje aangifte deed van aanranding. Twee jongens hadden haar in haar borsten en billen geknepen en tussen haar benen gegrepen. Het zou het begin worden van een eindeloze reeks incidenten. Vorig jaar zomer was de zwarte lijst van De Meerkamp aangegroeid tot 77 namen van jongens die het zwembad niet meer in mochten, omdat ze meisjes hadden betast in hun kruis of op hun borsten of agressief waren geweest. De meesten van hen kwamen uit Amsterdam en waren van Marokkaanse komaf.

  Ook in andere zwembaden hebben Marokkaanse jongens intussen een bedenkelijke reputatie opgebouwd. “Over het algemeen zijn het Marokkaanse jongens die de meeste overlast veroorzaken”, zegt adjunct-directeur André Timmerman van Sportfondsen Nederland, de instelling die een honderdtal zwembaden exploiteert. Timmerman heeft jarenlange ervaring als interim-manager. Zwembaden roepen zo’n interim-manager te hulp zodra ze in een neerwaartse spiraal belanden waar ze niet meer uitkomen.

  Vaak ontstaan ordeproblemen wanneer een wegkwijnend 25-meterbad voor vele miljoenen wordt verbouwd tot subtropisch zwemparadijs, zegt Timmerman. Zonder iemand die ervaring heeft met het leiden van het vernieuwingsproces gaat het gegarandeerd mis. Als je vergeet om met de nieuwbouw ook de organisatie aan te passen, kun je er zeker van zijn dat je prestigieuze hagelnieuwe zwembad geteisterd wordt door jongeren die vernielen, jatten en meisjes lastig vallen.

  Dat die lastige jongens opvallend vaak van Marokkaanse komaf zijn, wijt Timmerman mede aan de preutse islamitische opvoeding, waarin vrouwen worden afgeschermd. “Als je dan als Marokkaanse jongen in het zwembad komt lijkt het vrij schieten, is het moeilijk om je te beheersen. Plus dat ze geen respect hebben voor westerse vrouwen.”

  Timmerman schoot De Meerkamp twee jaar te hulp. Een interim-manager kijkt allereerst naar de organisatie, vertelt hij. Want organisatie en ordeproblemen hebben met elkaar te maken. “Op het moment dat het in het management rommelt, zal het personeel zich ook minder klantvriendelijk opstellen of in ieder geval gehandicapt zijn in de taakuitoefening. Je kunt er ook niet van uitgaan dat er goed wordt schoongemaakt als het schoonmaakrooster niet deugt. En zwembadpersoneel verkeerd inroosteren, is vragen om gedonder.”

  Timmerman heeft in meerdere zwembaden meegemaakt dat op de drukke vrijdagavond rustig een meisje van achttien, een beginnende jongen en een ervaren badmeester samen werden ingeroosterd. Met alle gevolgen van dien. De vrijdagavond is net als de zondagmiddag in veel zwembaden berucht. Want juist dan nemen veel jongeren een duik en wordt er het meest geklierd.

  Of stuur een badjuffrouw af op een groepje lastige Marokkaanse jongeren. Timmerman: “De kans dat het uit de hand loopt, is ongeveer honderd procent. In die cultuur laten mannen zich niet bevelen door vrouwen, zeker niet door westerse.”

  Zwembadmedewerkers willen toch vaak de confrontatie aangaan. Zij vinden dat Marokkaanse jongens maar moeten leren dat vrouwen hier de orde handhaven. Op de trainingen voor ordehandhaving in het zwembad, die Onno Kloosterboer namens Sportfondsen Nederland in het hele land geeft, is het een heikel punt: “Wil je een maatschappelijk probleem oplossen of wil je een probleem in een zwembadje oplossen?”, houdt hij ze dan voor. “Twintig jaar opvoeding verander je niet eventjes in het zwembad.”

  Onder zweminstructeurs is de machocultuur wijdverbreid. Kloosterboer: “De gemiddelde zwembadmedewerker vindt: ik ben hier de baas en jij doet wat ik zeg. En dat op barse toon. Maar dat kan juist problemen oproepen. Een badmeester moet zich eens verplaatsen in de ander en een aardige toon aanslaan.” En in lichaamstaal valt er ook nog veel te winnen. Jongeren zien het gelijk als een zweminstructeur met loden schoenen aan op hen afstapt.

  En lees verder via link.

  Like

 2. “Vele jaren geleden was deze onzin al aan de gang “miranda bad Adam ! Ädam noord “Verkrachtingen etc op scholen ! “Leraren durfden niks te doen , en werden ook bedreigt ! “Kotsziek wordt ik van dit “gewauwel ! “Belgiê Duitsland Zweden overal hetzelfde ! “Kinderen van 9 jr worden äangerand !! “Flevo polder ! “Binnen 6 mnd 49 meldingen van verkrachting ! “Drie aanrandingen verzwegen door burgemeester Frank Weerwind ! Zijn verdediging ! Äls er geen paniek situatie is , is het Landelijk beleid “De zaak stil te houden !! Staat op band is op televisie uitgezonden !! “Sla de kankerlijers de tering ! Öok of juist de överheden die dit in de hand werken en verzwijgen !! Öp toneel ! “Brake a leg ! “DOEN!!

  Liked by 1 persoon

 3. Alphons Mantel // april 20, 2017 om 15:32 //

  de vraag waarom die Marokkanen en hun ouders een Ned. paspoort kregen wordt ten onechte niet gesteld

  Liked by 1 persoon

 4. Duchesne // april 20, 2017 om 15:53 //

  Ontucht en recalitrantie.

  Ik heb de lijst met klachten gelezen over zwembadontucht en het cultureel verantwoord ettergedrag, en ik heb er na vele tientallen jaren ervaring nog maar een ding over te zeggen: als je na een dusdanige en langdurige overlast niet in staat bent dit op te lossen dan sluit je het zwembad of ga je als personeel massaal de ziektewet in. Als je een land hebt dat door een kleine vrijwel nutteloze en parasiterende groep een meervoud aan misdrijven beleefd dan trek je conclusies, dan neem je passende werkende maatregelen. En je let op het kosten baten stukje, werkt theedrinken niet, neem chloor , voer zoutzuur, maak salmiak.

  Dit zwembadgezeik is een jaarlijks terugkerend evenement en gewoon een verloren discussie, net als iedere andere Marrokanen/Turken discussie: na ruim 40/50 jaar dominant aanwezig te zijn zonder enige weerstand omdat het “een kans geven” tot onze cultuur behoord is het duidelijk geworden voor iedereen, zowel links (wel weten maar niet toegeven) als rechts (wel weten en zeggen maar niet handelen) als totaal A politiek (wel zien, wel weten maar niet mee bemoeien) :Marrokanen, Snurken en soortgelijk volk is over het gros genomen niet in staat zich aan te passen aan het land en het volk waar hun huis, uitkering en medische zorg vandaan komt. Ze zijn geen deel van ons als volk, ze willen niet eens deel zijn van ons volk en toch dwingen we ze dat te zijn. wij
  zijn dictators!

  We dwingen ze onze nationaliteit op bij geboorte, we dwingen ze ons sociale stelsel te accepteren en we dwingen ze onze gewoonten zoals bier drinken en sex voor het huwelijk te accepteren en daarin mee te gaan….

  Kortom, het is onze eigen schuld dat ze zich zo gedragen. misschien is het een optie ze niet meer te dwingen Nederlander te zijn of onze uitkeringen en zorg te accepteren, misschien moeten we de leerplichtwet aanpassen voor deze woestijnprinsen, en niet ons lesmateriaal en de exameneisen.
  Misschien moeten we begrijpelijk communiceren en niet trachten met sociaal werkers of hoekwerkers hun acceptatie van onze zondige maatschappij op te leggen….

  Misschien moeten we na een misdrijf gewoon de dader en de famillie uitzetten, gezien het paspoort van het koninkrijk Marokko of het Sultanaat der Turken eeuwig is en niet vervalt door verscheuren en overboord gooien maar dat het ding gewoon opnieuw aan te vragen is. You have a home !
  Ik denk dat het voor de Marrokaan en de Turk een zegen is dat ze altijd een thuis hebben, een open deur, een toevluchtsoord, een warm begripvol nest.
  Laten we stoppen met het beleren en het anderen dwingen mee te gaan in de evolutie van de mens, ze lopen rechtop, wat wil je verdomme nog meer !

  Net als alle maatregelen die zwaar nadelig zijn voor de eigen bevolking wil ik een lans breken of steken wat betreft de bedenkers van dit soort ongein met twee paspoorten: ze vreten nog steeds van de staatruif terwijl ze enkel schade hebben aangericht. ik ken zo een paar alternatieve journalisten die wel echt nieuws brachten zonder censuur, die waren wel degelijk van nut voor ons als volk en als geschiedkundig archief van misstanden en corrupte zaken, noiemden namen en wezen met vingers, naar iedereen die lag te klooien. linkse en rechtse varkens, alles aande trog werd genoteerd.
  Echter deze mensen zijn door hun werk tot het einde van hun pensioen onder curatele en financieel compleet afgemaakt. Dat kan dus blijkbaar wel? Haal de verantwoordelijke politici van stal of uit hun graf en laat ze terecht staan voor de chaos die ze hebben gecreeerd. Trek ze van hun tropisch eiland, trap ze uit hun dubai binker, haal ze op en zet ze voor een volksgericht als er geen enkel niet corrupte D66 rechter meer te vinden is….
  Laat ze vastgebonden op een bankje met de kont omhoog en de broek naar beneden bij een AZC achter, en laat ze voelen wat genaaid worden is. Verbied vaseline, verstrek geparfumeerd zout !

  De enige manier om politici in te laten zien dat hun besluiten alle burgers raken en meer negatiefg dan positief is een lijntje te leggen met die politici. Een soort hoogspanningslijn: raakt de burger iets dan ook een schok voor de politicus. Word de burger gepakt in de portomonee, dan verliest de politicus een huis, zoiets…word er een kind verkracht door een hobby asieleiser van politiek correct links, dan als balans een links verkozen politicus die gebukt met de broek neer bij een COC conventie gaat staan, of een testikel of eileider inleveren…of erger, geld laten betalen aan het slachtoffer….

  Het principe beloning voor prestatie moet nodig geherdefineerd worden, maar dan voor bestuurders en politici….brood naar verdienste, biefstuk als er echt gewerkt is, wijn voor de goden……en de zweep of de galg als de kantjes eraf zijn gelopen of gewoon rechtenloos en arm tot in de derde graad als er Haags vies corrupt in de achterkamertjes is gehandeld. Doen we dit als volk niet dan verkankerd alles, en het gaat hard. wij het volk moeten de politici beoordelen op nut, niet slechts als idioot m/v dienen om een stembiljet in te vullen en daarmee vier jaar diefstal en idioterie te legitimeren….

  Blijkbaar draait alles in deze wereld om geld. Politici scheppen het goedje, maar het komt ergens vandaan, via omwegen misschien, maar uiteindelijk is de burger de basis ervan, als producent van geld of als afzetmarkt, in meerdere opzichten.
  Voor diensten mag je iets verwachten, voor duur betaalde diensten mag je ook goede restultaten verwachten. Blijkbaar is deze verhouding tussen de burger als klant en de politicus (dokter, tandarts, gemeenteambtenaar) als werknemer verkeerd gelopen.
  Het is de ontvanger van het geld die wel het geld accepteerd maar de tuin met onkruid laat begroeien en er uitheemse mest op rondstrooit. zo werden de konijnen een plaag in Australie, de roofvis een ramp voor het Victoria meer, het rode hert een natuurramp voor Nieuw Zeeland, de moslim overal elders in de wereld en zelfs op de plaats des oorsprongs….

  Net als genetische manupulatie: niet doen ! afblijven, als er een god bestaat dan zal Hij of Zij wel beter weten wat goed is dan ons mieren tussen een kudde olifanten….

  Moslims en chrtistenen/cq vrije mensen bij elkaar zetten is als een stuk aluminium met RVS bouten vastmaken. Het oogt solide, maar overal waar het contact maakt rot alles weg, tot enkel een brokkelige prut overblijft.

  Iemand die is geboren op zandgrond en gaat wonen op de klei zal ziek worden, en andersom ook. dit is ene volkwijsheid uit de Betuwe, waar vroeger mensen uit de Veluwe heen trokken om te kunnen eten. Ze aten, maar door de veranderde structuur paste het voedsel niet bij het lichaam. de farce is dat we nu “gezonde” groente uit vele landen krijgen, maar dat onze bevolking steeds zieker word. Dat heeft niks te maken met de gifstoffen die ze daar wel mogen gebruiken maar wij niet mogen vreten zoals DDT dat hier als sinds 1971 verboden is, maar los daarvan: waarom dure spercieboontjes uit Ethiopie hier bij de AH terwijl hun asieleisers hier geld voor eten willen omdat ze daar kapot zeggen te gaan, kunnen ze hun boontjes daar dan niet opvreten? De hollandse boer word kapot geconcureerd door dit soort uitwassen met gewassen. Om een of andere reden moet dat opvreten precies hier zijn. Er moet zeker saus bij?

  Duchesne, half a brain, no tits.

  Liked by 1 persoon

 5. Misschien moet je een paar hoofddoeken te pakken nemen, dan leren ze het wel af.
  Is eigenlijk wel bijbels oog om oog, tand om tand.

  Like

 6. Kon je op wachten: Wethouder (Baldeswingh, PvdA) ontkent alles.

  Like

 7. polderboy // april 20, 2017 om 23:01 //

  De verantwoordelijke Baldeswingh zegt dat er 2 incidenten zijn: twee maal broekje omlaag.

  Verder brabbelt hij nog wat, over zaak bekijken, bij politiemeldingen, en herhaalt hij vele malen dat het een geweldig zwembad is:
  http://regio.tpo.nl/2017/04/20/video-pvda-wethouder-rabin-baldewsingh-geen-bewijs-aanrandingen-allochtonen-haags-zwembad/

  Baldeswingh negeert de brandbrief van zijn lager gemeente personeel compleet!!.

  Hopen dat Baldeswingh zijn broekje omlaag getrokken wordt en in zijn blote reet het stadhuis uit geflikkerd wordt. Ach, een broekjes incident…

  Like

 8. Dagelijks druppels varkensboed in het zwemwater doen en dan dit gerucht rond laten gaan.
  Dat zou pas een goede oplossing en een grote grap zijn….

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: