Nieuw

Drie Afrikanen gearresteerd voor groepsverkrachting in Södermalm tijdens paasweekend

© Google Maps/FT GRAFIK

Drie 19-jarige Afrikaanse mannen, twee Somaliërs en een burger van Sierra Leone, zijn deze donderdag gearresteerd op verdenking van een groepsverkrachting in het centrum van Stockholm tijdens het paasweekend.

De groepsverkrachting heeft plaatsgevonden op de avond van Paaszondag in een appartement in de exclusieve wijk Södermalm, waar één van de drie verkrachters, de man uit Sierra Leone, is geregistreerd.

Aanklager Kristin Morén zegt tegen Expressen dat de verkrachte vrouw in haar late tienerjaren is. Volgens het aanhoudingsverzoek heeft de groepsverkrachting plaatsgevonden tussen 01:00-08:00 in de ochtend en is de misdaad als grove verkrachting aangetekend.

Het appartement waar de verkrachting plaatsvond is gelegen in een koopwoning. De 19-jarige man woont volgens de nationale registratieautoriteit alleen in het appartement ter waarde van enkele tonnen (Euro).

Alle drie de gearresteerde mannen zijn geregistreerd in de regio Stockholm. Geen van hen is bekend bij de politie, en geen van hen had behoefte aan een tolk tijdens het politieverhoor.

Bron:

http://www.friatider.se/tre-haktade-for-gruppvaldtakt-pa-sodermalm

Doe mee met 8.268 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4407 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

2 Comments on Drie Afrikanen gearresteerd voor groepsverkrachting in Södermalm tijdens paasweekend

  1. Terugsturen naar het land waar ze vandaan komen en ze daar laten executeren.

    Like

  2. Dun villen en goed inzouten.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: