Nieuw

Burgemeester Kampen heeft liever niet dat 17 jarig verkracht meisje er bij vertelt dat het asielzoekers waren

Dochter (17) verkracht door asielzoeker: ‘Waarom mocht hij ’s nachts op straat?’

Het gezin van Anneke* leeft sinds zeven maanden een nachtmerrie na de verkrachting van haar 17-jarige dochter Kayleigh*. Een groepje asielzoekers belaagde haar toen ze ’s nachts naar huis fietste na een avond oppassen. Anneke zit vol vragen over het beleid in de gemeente Kampen, waar zij wonen, zeker omdat de burgemeester er volgens haar alles aan doet om te voorkomen dat naar azc-bewoners wordt gewezen.

“Waarom mocht deze man ’s nachts het azc uit?”, vraagt ze zich af in de Telegraaf. “In Kampen worden asielzoekers overal geweigerd in de horeca, waarom is er dan geen avondklok?”

‘Zaak gesust door burgemeester’

In de gemeenteraad wordt er ‘tot grote ontsteltenis van mijn dochter’ niet gepraat over het voorval. “Het lijkt wel alsof ze het in de doofpot willen stoppen”, aldus Anneke. Ze verwijst naar twee andere incidenten met asielzoekers die in dezelfde periode plaatsvonden als de verkrachting van haar dochter. “Mag je dan niet zeggen dat dit met elkaar te maken heeft?”

WNL

Doe mee met 8.225 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2074 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

19 Comments on Burgemeester Kampen heeft liever niet dat 17 jarig verkracht meisje er bij vertelt dat het asielzoekers waren

 1. polderboy // april 20, 2017 om 08:56 //

  De woede keert zich tegen asielzoekers. Maar dat zijn lui die gebruik maken van de gelegenheid om hier een vluchtelingenstatus te verwerven, en geen vluchteling die door het UNHCR als zodanig reeds is bestempeld. Geef ze eens ongelijk. En de regeling geldt in alle EU landen, en of je nu oorlogsmisdadiger bent of een andere crimineel, de asielregeling kun je naar hartenlust gebruiken. Via de UNHCR loop je de kans tegen de lamp te lopen als crimineel, of kom je heel vaak geeneens in aanmerking voor een vluchtelingenstatus, omdat die via controles lokaal het gajes eruit ziften en degenen die op andere gronden niet gerechtigd zijn om voor de vluchtelingenstatus in aanmerking te komen.

  En hier staan ambtenaren, zoals burgemeesters, die een dubbele pet hebben, en ook politici zijn, indifferent tegen de samenleving. Een dakloos of thuisloze, Nederlander of asielzoeker, moet geholpen worden en kost geld. Maar de laatste krijgt de gemeente forse subsidies voor van het Rijk.

  Verder zijn goedkope fabrieksarbeiders nodig. Een Nederlandse dak- of thuisloze heeft meestal problemen, en zal minder geschikt zijn, snel in fabrieken werken. Evenzo een UNHCR vluchtelingen gezinnetje in een kamp ergens, waarvoor dan ook nog eens kosten gemaakt moeten worden, om ze hierheen te halen.

  Een asielzoeker, die zelf zijn reiskosten betaald, is gezond, crimineel of niet, want anders redt hij of zij het niet. Het zal voor 90% dus een jonge man of soms een jonge vrouw zijn, en geen oudere of vrouw met kinderen die in een UNHCR kamp ergens ver weg zitten, waarbij het natuurlijk gaat om echte vluchtelingen.

  Ambtenaren en anderen, kunnen daar veel voordeel aan beleven, en hun luxere leven daarmee handhaven. Die zullen in hun buurt verder weinig kans lopen, op zwaar leed, zoals het arme kind ondervond, wat er voortkomt uit de menging die er plaatsvindt.
  Ambtenaren, burgemeesters, prominenten en politici zullen de bestaande regelingen dus handhaven, met het oog op het feit dat zij zich inzetten voor “mensenrechten” en een “duurzame” samenleving.

  Liked by 1 persoon

 2. Duchesne // april 20, 2017 om 10:06 //

  Waarom staat er maar een voor de rechter?
  Waarom staat de burgermeester niet ook voor de rechter, hij heeft willens en wetens een gevaarlijke situatie gecreeerd voor winstbejag.

  Waarom komen verrraders weg met hun totaal gebrek aan respect voor onze rechten als burgers?

  Omdat wij onszelf niet respecteren en toekijken en nietsdoen. Niemand houd rekening met de zwijgende meerderheid, simpelweg omdat het voor hun handelen geen gevolg heeft en er geen verantwoording moet worden afgelegd.

  Zolang er geen persoonlijk voelbare gevolgen zitten aan het handelen van politici en ander overheidstuig zal er niets veranderen.

  Liked by 1 persoon

 3. Greengo // april 20, 2017 om 10:28 //

  Door en door corrupt en kapot. En …. ‘onaantastbaar’ (gemaakt).

  Liked by 1 persoon

 4. Greengo // april 20, 2017 om 10:28 //

  Zum kotzen !!!

  Liked by 1 persoon

 5. “Vorig jr al noemde ik benoemde ik het “verzwijgen v sexuele delicten ! “binnen 6 mnd na oprichting v hulporg v “slachtoffers v sexueel geweld 49 “hulpverz ! in Almere ! “Drie aanrandingen in “Parkwijk Almere worden uit het nieuws gehouden ! “Daarop aangesproken ! zegt burgm “Frank Weerwind,äls er gêên “paniek-situatie is , is het “Landelijk beleidt er gêên ruchtbaarheid aan te geven ! “Drontenaar äangehouden v verkrachting 17jrg meisje op de “kamperweg ! Ïs asylz zonder status ! “Cijfers over incidenten AZC ! “Vraag aan de burgm v Dronten ? “Geef eens een voorbeeld ? “Nou , kleine dingen zoals iemand laten “struikelen !! “Daar??”Wordt de politie bij gehaald ? “De week daarvoor werd een Oergoer? “voorgeleidt ! “Had in het AZC zijn vrouw m drie messteken, oa in de lever geraakt , zijn zoon twee messteken, in zijn rug !! “Laten struikelen ?? “Wij worden net als in heel Europa “dom”gehouden !! “Zuiderpark-bad in Den Haag ! “Vrouwen en kinderen worden al lange tijd “massaal äangerand ! Ädvies v personeel “kleed??je niet te üitdagend !! “”Belgiê was de eerste die deze “zwembad=problematiek melde ! “Daarna iedereen ! “Behalve Nederland ! Ën nota bene “wnl ochtend nieuws “meldt het als eerste ! Dat zegt genoeg hoe groot öns”probleem met “Rapefugees is !! “Verkrachting “valt vaak onder äanranding voor het “gemak !!

  Liked by 1 persoon

 6. Greengo // april 20, 2017 om 10:33 //

  Eigenlijk … zouden er zo langzamerhand ‘voorbeeldbrieven’ kunnen komen die betrokken burgers kunnen e-mailen met cc’s en bcc’s en/of kunnen printen om ze met een postzegel voorzien naar betrokkenen te zenden. Er zouden stapels kritiek moeten komen, tastbaar. Nu … lezen we, horen we, zuchten we, klagen we … en die hele monsterlijke business draait gewoon door. Het is allemaal meer dan ziek.

  Liked by 1 persoon

 7. Greengo // april 20, 2017 om 10:40 //

  Er lopen vele dommen rond. Het is teleurstellend. Aanranding wordt verkrachting genoemd; verkrachting aanranding. Taal is essentieel ; nu is men bezig boitenlanders te installeren vanwege de ‘taal-barriëre’ en zal alles rap versimpelen naar onverstaanbare domheid, waarin geen discussie mogelijk is, aangezien domheid regeert. Op een goeie dag, een mooie dag; knallen er velen uit hun opgelegde civilatie-créme. Dan gaan we dansen.

  Liked by 2 people

 8. De burgemeester van Kampen is Bort Koelewijn, ChristenUnie.
  Met GroenLinks de partij die onbeperkt ‘vluchtelingen’ naar ons land wil halen.

  Liked by 1 persoon

 9. Tijl Uylenspiegel // april 20, 2017 om 12:14 //

  Zwartschakel het wordt geloof ik tijd voor een nieuw toetsenbord.

  Liked by 2 people

 10. Peter de wit // april 20, 2017 om 16:03 //

  Die gemeentes zitten vol smerige ratten , proberen alles in een doofpot te doen

  Liked by 1 persoon

 11. Liked by 1 persoon

 12. En nu ben ik benieuwd wat als het de dochter van de burgemeester. Was geweest
  Dan was hemel en aarde te klein .
  Die burgemeester. Is net zo schuldig aan het misdrijf

  Liked by 1 persoon

 13. @Carmon: die burgemeester had beter Bort Voorzijnkop kunnen heten.

  Liked by 2 people

 14. Rutte en co moeten voor de rechter die laten dat schorem en gelukzoekers het land binnen.
  Het zal je dochter.zus.moeder of wat dan ook maar zijn

  Liked by 1 persoon

 15. nelleke // april 22, 2017 om 14:46 //

  schijnheilige vent die burgemeester van kampen doe het maar weer in de doofpot. ongelofelijk zal je dochter maar zijn en helaas weer een asielzoeker niet normaal dit maar ze blijven die ratten maar binnen halen
  waar moet dit naar toe nog meer slachtoffers die meiden zijn voor hun leven getekend

  Liked by 2 people

 16. Haal Julio terug uit Argentina en trap die nep vluchtelingen snel ons luchtruim uit.

  Like

 17. A. Montana // april 23, 2017 om 01:33 //

  Natuurlijk zijn bovengenoemde immigranten criminelen, maar de èchte verantwoordelijken zijn ‘onze’ (?) bestuurders, die dit tuig in de gelegenheid stellen om hun wandaden te verrichten ten koste van onze samenleving, die daarvoor zwaar zouden moeten boeten..

  Liked by 1 persoon

 18. René // mei 6, 2017 om 22:16 //

  Panem et circenses. Geef het volk brood en spelen!

  Like

 19. Duchesne , Andre en Montana,
  Wilders doet zijn best , om te beginnen met Rutte aan te klagen. Hopelijk steunen genoeg Nederlanders hem om die case ( wat ik niet verwacht natuurlijk ) te winnen om dan vervolgens al die burgemeesters en alle andere verantwoordelijken ook voor het gerecht te slepen

  Like

2 Trackbacks / Pingbacks

 1. Slachtoffertje van asielpedofiel vlucht al huilende de rechtszaal uit – Fenixx.org
 2. Police keep quiet about asylum seeker raping, almost killing Dutch girl (16) | The Everyman Rises

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: