Nieuw

VVD durft toetredingsonderhandelingen met Turkije niet te stoppen omdat Mark Rutte Europa chantabel heeft gemaakt

Volgens Ten Broeke liggen de onderhandelingen in een coma. ‘Dat blijft voorlopig zo,’ zegt de politicus in de video. ‘Nu zijn er een paar partijen in de Tweede Kamer die vinden dat we ook die comateuze toestand moeten beëindigen door de stekker eruit te trekken. Dat kan, maar dan moet je je ook realiseren wat we kunnen verliezen.’

Het migratieakkoord dat de Europese Unie in maart met Turkije sloot, staat op het spel volgens Ten Broeke. ‘De vluchtelingendeal die we met Turkije hebben gesloten, die spectaculair succesvol is, dat die wordt verloren, daartoe ben ik niet bereid.’ Elsevier >>

Filmpje van Han ten Broeke wat bij Elsevier staat kan ik niet vinden.

Je bent dus chantabel omdat je je grensverdediging hebt toevertrouwd aan iemand die zijn Ottomaanse ambities niet onder stoelen of banken steekt. En dat omdat je te suf, laf, stom, onwillig bent om zelf je eigen grenzen te verdedigen.

Erdogan’s Neo-Ottoman Plans

Erdogan verheerlijkt gewezen landsgrenzen Ottomaanse Rijk en laat alarmklokken luiden tot in Athene

Erdogan citeert Ottomaans manifest om aanspraak te maken op Mosul

 

Doe mee met 8.363 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7220 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

7 Comments on VVD durft toetredingsonderhandelingen met Turkije niet te stoppen omdat Mark Rutte Europa chantabel heeft gemaakt

 1. Probleem is niet moeilijk om op te lossen. Oorlog met Turkije maakt dat we eindelijk de vijfde colonne hier kunnen aanpakken (als in kampen stoppen op een geconcentreerde manier, daarna finaal neutraliseren), en de grenzen worden vanzelf bijkans ondoordringbaar als elke moslim die zijn harses iets te ver uitsteekt een leuke schietoefening wordt. Iedereen blij, want zij geloven werkelijk dat ze een martelaar worden. Dom volk!

  Like

 2. HetZalWelWeer // april 20, 2017 om 08:53 //

  Trollkije zal zolang wij bestaan nooit toetreden tot de EU, maar stop dan ook met die onnodige kosten te maken over een toetreding van dat troll-land.

  Like

 3. polderboy // april 20, 2017 om 09:53 //

  De buitengrenzen van de EU meten bewaakt worden. De asielregeing moet afgeschaft. Alleen UNHCR erkende vluchtelingen mogen er nog in voorlopig, en moeten zoals de VS doet, hierheen gehaald worden via een regeling.

  VVD prominenten, ambtenaren, die opvallend veel dubbele banen hebben, bijbanen, en nog meer banen, ND bij wurghypotheek banken zoals de inmiddels verdwenen DSB bank, kunnen al die banen opzeggen. De gigantische hoeveelheid vrije tijd die ze daardoor krijgen, nemen ze een fabrieksbaantje voor naast hun goed betaalde hoofdbaan. Andere Nederlanders kunnen al die riant betaalde bijbanen, extra banen, en/of meer banen, die de VVD bezet houdt, dan werk in krijgen en betere betaling.

  Turkije is helemaal niet meer nodig. Als Erdogan moeilijk doet, en fabrieken gaat confisceren van de VVD achterban, is dat verder pech voor die VVD achterban. Hadden ze maar niet zo geldgeil in een instabiel islamitisch lage lonen land moeten investeren, op zoek naar nog meer poen.

  Liked by 3 people

 4. HetZalWelWeer // april 20, 2017 om 11:55 //

  @ polderboy // april 20, 2017 om 09:53 //

  Het kan mij wel bommen dat de VVD “pech” dan zou hebben, want op zulke momenten weet de VVD niet op te houden over hoe goed socialisme wel niet is.

  Like

 5. polderboy // april 21, 2017 om 14:41 //

  Symbolische slachting van Nederlander door loco-burgemeester van Istanboel, die de Nederlander daarna met vrienden opeet, met als boodschap wat er gebeurt als de relatie tussen Turkije en Nederland, door de schuld van de laatste natuurlijk, slecht gaat:
  http://www.dha.com.tr/istanbul-city-councillor-to-slaughter-his-dutch-cow-in-protest-holland_1476150.html

  Like

 6. polderboy // april 21, 2017 om 15:36 //

  Ondertussen blijven Turken maar janken en dreinen. Ze klagen steen en been dat wat rel schoppend Erdogan tuig een tik heef gehad van oom agent:
  http://www.dha.com.tr/turkeynetherlands-tension-rises-amid-calls-for-calm_1476160.html
  Wat een verwijfde watjes zijn het toch. Maar goed, als je van jongs af aan de godganse dag thuis over je piemeltje geaaid wordt, dan krijg je ook Ottomaanse mietjes.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: