Nieuw

SUDDEN JIHAD SYNDROME in FRESNO, CA: Muslim screaming “Allahu Akbar” kills 3 random white men in cold blood

BLACK MUSLIM Kori Ali Muhammad, 39, shot and killed three people on the streets of downtown Fresno on Tuesday, shouting ‘Allah is greater’ in Arabic while being arrested and later told police that he hates white people, authorities said.

Police said the shooting was an ‘unprovoked’ act that was ‘solely based on race,’ which characterizes the spree as a hate crime…

readmore>>
barenakedislam
Also published on Zeepertje.com

 • California Islamist Yells “Allahu Akbar,” Killing 3… ‘Hatred towards White People’

Doe mee met 8.076 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1424 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

2 Comments on SUDDEN JIHAD SYNDROME in FRESNO, CA: Muslim screaming “Allahu Akbar” kills 3 random white men in cold blood

 1. Heeft niets met islam te maken.

  Like

 2. Zwarte racist vermoordt 4 blanken.
  Waar blijven de demo’s?.
  http://nieuws.tpo.nl/2017/04/18/man-roept-allah-akbar-schiet-drie-mensen-neer-fresno-vs/

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: