Nieuw

Rassenverschillen en ‘diversiteit’

Feiten versus wensdenken.

Sinds het midden van de jaren ‘60 zijn de westerse landen een pad ingeslagen van massa-immigratie en raciale integratie. Dit beleid is gebaseerd op het idee dat er geen significante aangeboren verschillen zijn in het brein tussen verschillende rassen. Fysieke oppervlakkige verschillen zoals huidskleur zijn nog net bespreekbaar, maar het brein is verboden gebied. Vijftig jaar later blijkt echter dat het beleid dat op dit idee gebaseerd is compleet heeft gefaald.

In wat volgt zal ik gegevens vergelijken van de ‘niet-westerse allochtoon’ en de ‘autochtoon’, aangezien dit sterk overeenkomt met niet-blank versus blank. Niet-westerse allochtonen vormen op dit moment officieel 12,35% van de bevolking.

Erkenbrand >>

Doe mee met 8.346 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7162 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

5 Comments on Rassenverschillen en ‘diversiteit’

 1. Duchesne // april 19, 2017 om 17:05 //

  Duidelijk stuk. Nu nog een onderzoek naar het capabel zijn om stemrecht te bezitten….word de wereld misschien toch nog een logische plek.

  Like

 2. Zwarte seriemoordenaar van 5 moorden op blanke vrouwen verdacht.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/28019539/__Tippelkiller_nog_langer_vast__.html

  Like

 3. Wederom de stelling deponeren als ‘zijn zwarten gelijk aan blanken’ is vooral heel vermoeiend. Vermoeiend vanwege het simpele feit dat het telkenmale een ‘herhaling van zetten’ is.
  Wanneer we kijken naar hetgeen het gros van de ‘overgepigmenteerde mens’ heeft bijgedragen aan de wording en ontwikkeling van deze planeet zoals wij die hedentendage kennen qua ontwikkeling op gebieden als het geestelijke, lichamelijke, hygiene, onderwijs,….technologische vooruitgang op gebieden als medisch, water-wegen-huizenbouwkundig, landbouw etc etc., dan is het bijkans absurd hoe men hier ooit kan spreken van enige ‘gelijkwaardigheid’ wanneer je als -bovengenoemde- bevolkingsgroep uitblinkt door absentie op vrijwel alle van voornoemde gebieden. (prestaties op mn het gebied van criminaliteit etc zijn om moverende reden buiten beschouwing gelaten)
  Veel overgepigmenteerde bevolkingsgroepen op deze wereld zijn zelfs in de 21e eeuw voor hun dagelijks bestaan geheel en al afhankelijk van westerse, Joodse en Aziatische (mn Japanse) kennis en kunde.
  Dat dit frusterend is voor ondermeer het negroïde en islamitische bevolkings smaldeel van deze wereld moge zo zijn.
  Echter is deze frustatie van ‘het niet presteren’ het ‘constant in de laatste bijwagen te zitten’ er één waarvoor zij zelf geheel en al verantwoordelijk en dus volledig zichzelf kunnen aanrekenen.

  De ontwikkeling en vooruitgang van deze wereld is niet te danken aan Eskimo’s,….. aan Negers of aan Papoea-Nieuw-Guineese koppensnellers. En al zeker niet aan de islamitische mono-brauw platvoetindianen.
  Ra, ra, aan wie dan wel……..

  Like

 4. En ja, dan gaan ze hun frustraties botvieren op maatschappelijk zwakke blanke vrouwen.

  Like

 5. Johan P // juni 1, 2018 om 18:18 //

  Je gelooft het gewoon niet, maar blijkbaar is die site niet bereikbaar vanuit het buitenland. Ik zit in de VS en krijg de melding dat de die site onbereikbaar is.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: