Nieuw

Moslims willen extra bidpauzes tijdens werktijd – krijgen schop onder hun bidhol 

Kuifje in Afrika

Moslims zijn ervan overtuigd dat ze speciaal zijn en daarom voordelen moeten genieten boven de rest van de Amerikanen.

Meer dan 200 Moslim werknemers op een vlees-verpakkingsbedrijf in Colorado verlieten hun arbeidsplaats om te protesteren. De moslims eisten extra pauzes om te bidden. Het bedrijf weigerde en heeft de demonstranten medegedeeld dat ze allemaal zijn ontslagen.

Het bedrijf vroeg hun werknemers terug te keren naar hun werkplaats, en een overgrote meerderheid weigerden. Als gevolg daarvan zijn meer dan 190 moslims door het bedrijf ontslagen.

De islamitische werknemers werden verteld dat ze vrij waren om hun pauzes te gebruiken om te bidden, net als elke andere werknemer.

Maar dat was niet goed genoeg. De onderneming heeft zelfs een ruimte beschikbaar gesteld waar mensen van alle geloven in hun eigen tijd kunnen bidden. De moslims wilden een speciale behandeling, en zijn nu voor hun buitenissige eisen ontslagen.

Het bedrijf had eerder de moslims tijd toegekend om tijdens hun werktijd te bidden, maar kwam tot de ontdekking dat de productiecapaciteit ernstig werd belemmerd. De fabriek is een assemblagelijn en kan de onderbrekingen voor gebed niet tegemoet komen.

De medewerkers van het vlees-verpakkingsbedrijf zijn lid van een vakbond, maar de islamitische werknemers hebben hun protest niet bij de vakbond neergelegd. In plaats daarvan hebben ze de Raad van Islamitische Relaties ingeschakeld om voor hen te onderhandelen.

De islamitische werknemers hebben hun werkgever van de op handen zijnde staking niet gewaarschuwd, en verlieten zonder enige aankondiging de assemblagelijn, wat ernstige financiële schade heeft veroorzaakt. Het bedrijf zag geen andere keuze dan ze te ontslaan.

Veel van de ontslagen islamitische werknemers liggen nu op hun knieën, deze keer niet om te bidden, maar om hun baan terug te smeken. Terwijl de Islamitische Raad nog steeds voor hen in onderhandeling is met het bedrijf. Het bedrijf weigert te capituleren, en heeft ondertussen personeel aangenomen wat minder veeleisend is, en bereid is om te werken.

De liberale media heeft de islamitische immigranten al zover vertroeteld, verpest, dat ze in de overtuiging zijn dat ze een voorkeursbehandeling verdienen. Hun onrealistische eisen werden door het bedrijf terecht de kop ingedrukt. Het vlees-verpakkingsbedrijf was al boven zijn limiet gegaan om zijn islamitische werknemers tegemoet te komen, en heeft uiteindelijk besloten dat het genoeg was.

Er zijn veel werkloze Amerikanen die graag deze ondankbare moslims willen vervangen en het werk willen doen zonder extra pauzes.

Het wordt tijd dat moslims gaan begrijpen dat in Amerika alle mensen gelijk worden behandeld, niemand een voorkeursbehandeling krijgt, en van iedereen wordt verwacht dat zij hun steentje bijdragen.

Bron:

http://washingtonfeed.com/muslims-tell-employer-to-bow-down-to-islam-company-has-3-word-response.html

Doe mee met 8.094 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (3927 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

4 Comments on Moslims willen extra bidpauzes tijdens werktijd – krijgen schop onder hun bidhol 

 1. Die christenen en katholieken gaan alleen op zondag bidden ja dat is hun pech anders hadden ze een veel langer weekend kunnen hebben

  Like

 2. Moslims in een vleesverwerkingsbedrijf, verpakken ze daar halal meuk ?

  Like

 3. Tijl Uylenspiegel // april 19, 2017 om 00:46 //

  Ik vind de kop van washintonfeed wel grappig, “het bedrijf had een antwoord van drie woorden (je bent ontslagen!) Kort maar bondig!

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Muslims want extra prayer breaks during working hours – get kicked under their biteholes  – Skender Jashari

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: