Nieuw

Mike Pence bereid ‘om Noord-Korea te verpletteren’

Als Pyongyang aanvalt, zal Amerika Noord-Korea verpletteren. Dat zei de Amerikaanse vicepresident Mike Pence vandaag in een persconferentie na zijn bezoek aan Zuid-Korea.

‘Donkere wolken pakken zich samen boven Pyongyang,’ zei Pence tegen de pers op het Amerikaanse vliegdekschip Ronald Reagan, dat in de Japanse zee voor anker ligt. Eerder bracht Pence al een bezoek aan de gedemilitariseerde zone tussen de beide Koreas. In een persconferentie waarschuwde hij de Noord-Koreanen de Amerikaanse president niet op de proef te stellen. ‘Alle opties liggen op tafel,’ zei Pence eerder in Zuid-Korea.

Elsevier >>

Doe mee met 8.363 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7220 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: