Nieuw

Kijk: de minister president van Zweden poseert met de verkrachter van een 80-jarige

Mahad A. (19) werd een paar jaar geleden veroordeeld omdat hij een zwaar gehandicapte vrouw ontvoerd had in het Zweedse Katrineholm en haar in een bos verkrachtte. Na een korte gevangenisstraf werd de Somaliër vrijgelaten – en poseert nu samen met de Zweedse eerste minister Stefan Löfven (59). “Binnenkort ga ik de politiek in !”,  schrijft de verkrachter op Facebook.

Op een middag eind april 2014 zit het kleine vrouwtje op een bank tegenover de supermarkt in Katrineholm. Ze lijdt aan ernstige fysieke en mentale aandoeningen.

De grote Mahad A. neemt plaats naast het besje en begint tegen der te praten. Na een tijdje tilt hij het vrouwtje op en neemt haar mee naar een bos in de buurt. Daar kleedt hij haar uit en verkracht haar.

Verschillende getuigen zien de 16-jarige wegvluchten van de plaats delict. In het bos vindt een van de getuigen de vrouw die op de grond ligt. Hij vraagt het bejaarde dametje of ze het slachtoffer geworden is van een misdrijf. Ze knikt bevestigend.

Dankzij een DNA sample van het sperma kon Mahad A. opgespoord worden. In september 2014 wordt de Somaliër veroordeeld voor vrijheidsberoving en verkrachting. Vanwege zijn leeftijd krijgt hij maar acht maanden celstraf.

Op Facebook blijft de 19-jarige zich vrolijk uitdrukken in gesprekken met familie en vrienden na zijn gevangenisstraf voor de verkrachting. Hij plaatste onder andere een foto van hemzelf met de Koerdisch-Zweedse komiek Shan Atci, die onder verdenking staat van deelgenomen te hebben aan een groepsverkrachting. Atci moest zich melden bij een rechtbank omdat hij naaktfoto’s genomen en verspreid had van een 20-jarige vrouw die de groepsverkrachting bij de politie gemeld had.

Op een andere foto poseert Mahad A. met niemand minder dan de Zweedse minister president, Stefan Löfven. De foto werd genomen toen Löfven een partijbijeenkomst bezocht van de Sociaal Democraten in Katrineholm in april vorig jaar.

“Binnenkort in de politiek !”, schrijft de 19-jarige verkrachter bij de foto. Een van zijn vrienden voegt er aan toe; “Jij wordt Zweden’s volgende minister president”.

Bron Freie Zeiten >>

Doe mee met 8.363 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7220 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on Kijk: de minister president van Zweden poseert met de verkrachter van een 80-jarige

  1. Het verraad en de misdadigheid van de sociaal democraten fraai in beeld gebracht.

    Like

  2. @Fubar, misschien staat binnenkort deze Afrikaanse rat op de foto met Marc Rutte.
    http://nieuws.tpo.nl/2017/04/19/bonusquote-lijkt-gemeente-kampen-verkrachting-dochter-doofpot-stopt/
    De burgemeester van Kampen blijkt een stuk stront en probeert krampachtig deze bijna moord te verbloemen.
    Hoe lang accepteren we nog de misdaden van onze criminele elite tegen de autochtone bevolking?.

    Like

  3. Marhammed // juni 18, 2017 om 12:21 //

    2 stukken crapuul bij elkaar!

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: