Nieuw

De altijd woedende Ottomanen woest op Wilders: “hij is een nazi”

Als je de Turken kwaad maakt dan doe je het goed. Al heb ik zo mijn twijfels bij het voorstel waar de genocideplegers uit Anatolië op reageren.

Turkije haalt weer uit: ‘Wilders heeft fascistische denkbeelden’

Na een paar weken stilte haalt Turkije opnieuw hard uit naar Nederland. Door de uitspraken van PVV-leider Geert Wilders niet tegen te spreken, scharen Nederlandse politici zich achter hem, zegt de Turkse minister van Buitenlandse Zaken Mevlüt Cavosoglu woensdag. Elsevier >>


Hitler: Ataturk is mijn grote voorbeeld !


Turkije woest op Wilders

De Turkse minister verweet de PVV-leider er fascistische denkbeelden op na te houden. ,,Dus mensen die ‘ja’ gestemd hebben mogen niet leven, moeten verbannen of vermoord worden”, zei Çavuşoğlu, die andere Nederlandse politici verweet te zwijgen over de uitspraken van Wilders. AD >>


Erdogan: Hitler is mijn grote voorbeeld !


De Turkse minister Mevlüt Çavuşoğlu (Buitenlandse Zaken) heeft woensdag hard uitgehaald naar Nederland. De bewindsman stelde dat Nederlandse politici zich feitelijk achter Geert Wilders scharen door zijn uitspraken niet tegen te spreken. Telegraaf >>

Doe mee met 8.095 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6126 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on De altijd woedende Ottomanen woest op Wilders: “hij is een nazi”

  1. Geert brengt het zoals gewoonlijk weer verkeerd, dat is ook de reden dat we de verkiezingen hebben verloren en niet de grootste zijn geworden. Hopelijk gaat het met de gemeenteraad verkiezingen wel beter en worden we hier de grootste. Maar ik vind ook dat we ze de keuze moeten geven of Turks paspoort en dan opzouten of Nederlands paspoort en integreren. Als ze hun Turks paspoort willen behouden betekent het dat ze meer voor Turkije voelen dan voor Nederland. Als we nog langer wachten is het te laat. Straks Turken en die 3 miljoen moslims in Turkije die dan Europa in worden gestuurd. Of Oost en zuid Europa bewapenen zoals ze ook langs de Russische grens doen.

    Like

  2. Grijze Wolf Erdogan moet niet zo huilen, ga nu eerst maar eens je excuses maken aan Fethullah Gulen, die je vals hebt beschuldigt, ouwe schapendief.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: