Nieuw

Tunisian High School Celebrates Osama bin Laden and 911

Kapitalis, “an information portal specializing in Tunisian news,” is reporting that a high school in Sbetila, Tunisia is celebrating Osama bin Laden.

According to Wikipedia – “[Sbeitla] was the entry point of the Muslim conquest of North Africa.”

“Sbeïtla: Bin Laden at the “dakhla” of the Bac Sport,” Kapitalis, April 17, 2017:

The “dakhla” of the Bac Sport at the Sbeïtla high school, governorate of Kasserine, pays tribute to the terrorist leader bin Laden and the … attacks of September 11, 2001, in the United States.

The Ministry of Education, however, assured last week that the subjects of the “dakhla” (a show announcing the start of the sports events of the competition of the baccalaureate) will be validated by the high school administrations. That of the Lycee Sbeïtla seems to have escaped the vigilance of the heads of the regional education commissioner.

The banner of Osama bin Laden, the former leader of the terrorist group al-Qaeda…

readmore>>
pamelageller
Also published on Zeepertje.com

Doe mee met 8.059 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1422 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: