Nieuw

Joop.nl is een Vara-haatsite

Door: Sylvain Ephimenco

In een herhaling gisteren van het Vara-programma ‘Pauw’ zag ik activiste Sylvana Simons vertellen over de rechtszaak tegen de 22 verdachten die haar hadden beledigd of bedreigd. Je hebt mensen die vinden dat Simons elke gelegenheid aangrijpt om egostrelende publiciteit op te zoeken. Deze mening ben ik niet toegedaan.

Het publieke optreden van Simons bij de Vara vond ik broodnodig om ons te helpen beseffen hoe laf en vernederend geanonimiseerde scheldpartijen op sociale netwerken kunnen zijn. Ook al blijft dit beperkt tot verbaal geweld en walgelijk racistische collages. Simons krijgt gelukkig de steun van justitie. Was het maar altijd zo.

lees verder:

https://www.trouw.nl/opinie/joop-nl-is-een-vara-haatsite~af4705fd

Doe mee met 8.076 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (3917 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

3 Comments on Joop.nl is een Vara-haatsite

 1. Tja, in elke dictatuur, ook in het huidige poltiek correcte fascisme, is anonimiteit een vereiste om jezelf te beschermen tegen de dictators in de vrijheidsstrijd.
  Ooit zullen wij winnen en ja, dan is het bijltjesdag!

  Like

 2. Ik heb die Joop en Fascisco nooit vertrouwd.

  Like

 3. Joop.nl is gewoon communistische en van weg met ons.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: