Nieuw

Illegale migratie via Libië: over de NGO waarheid en de ECHTE waarheid

EUROPA, STOP ONMIDDELLIJK MET DE ASIELPROCEDURES VOOR ILLEGALE MIGRANTEN DIE VIA LIBIË NAAR EUROPA GESMOKKELD WORDEN

Sinds 1 januari 2016 werden er al 217.000 gesmokkelde illegale migranten “gered” uit de zone net buiten de Libische kust.
Deels uit besparingsoverwegingen en deels om de prijs voor de overtocht naar Europa wat democratischer te maken worden nog bijna uitsluitend herbruikbare rubberen boten ingezet. De benzine die ze meekrijgen voor hun 600 km lange gevaarlijke tocht naar Europa reikt in realiteit tot aan de ontvangende NGO vloot van “Red de Wereld” activisten met als vlaggenschepen Aquarius en Prudence van Artsen zonder Grenzen als mega-magneten.

Door: @ArmandVervaeck 

Mijn-Mening >>

Doe mee met 7.636 andere volgers

About Fubar (5104 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on Illegale migratie via Libië: over de NGO waarheid en de ECHTE waarheid

 1. copywriter // april 20, 2017 om 06:49 //

  Dit is een vervolg op een comment van mij van een aantal dagen geleden waarin ik uiteen zette hoe je de bewegingen van deze NGO schepen realtime kunt volgen.
  https://fenixx.org/2017/04/17/recordaantal-moslimnegers-valt-europa-aan-tijdens-pasen-met-behulp-van-collaborateurs/#comment-55326

  Sindsdien is het rustig voor de kust van Libie. Deze NGO schepen liggen in de haven van Valetta Malta. Met uitzondering van de Sea Watch 2 welke gisteravond om ca. 18:00 plaatselijke tijd is uitgelopen in zuidelijke richting.
  Deze schijnbare rust heeft vermoedeijk te maken met een straffe wind van ca. 13 knopen uit noord-oostelijke richting voor de kust van Libie. Een beetje te woelig voor dat drijvend wrakhout wat smokkelaars gewoonlijk gebruiken.
  De vloot ligt dus blijkbaar te wachten op een telefoontje van de Libische mensensmokkelaars dat de volgende lading er aan zit te komen.

  Nu moet je niet denken dat de bemanningen zich nu stierlijk lopen te vervelen. Echt niet.
  De bemanning van de Iuventa bijvoorbeeld heeft gisteravond even de bloemetjes buiten gezet in de uitgaanswijk van Valetta. Op marinetrafic.com was te zien dat ze hun rubberboot, Iuventa Rescue hebben gebruikt om van de haven naar het centrum van Valetta te varen.
  Op de heenweg voeren ze met een gangetje van 6 a 7 knopen, het bootje zal dus volgeladen zijn geweest. Ze werden om ca. 9:00 (plaatselijke tijd) aan land gezet. Op de terugweg voer het met snelheden van 14 en soms zelf 20 knopen wat aangeeft dat toen de boot leeg moet zijn geweest.

  Ze hadden natuurlijk ook de bus naar het centrum kunnen nemen maar als oprechte goedmens wil je natuurlijk niet aangetroffen worden tussen al dat ordinaire Maltese gepeupel.
  Bovendien waarom een buskaartje kopen als je je kunt laten vervoeren op kosten van Soros.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: