Nieuw

“EU leaders terrified” Turkey will soon send three million Muslim migrants to Europe

EUROPE is preparing for another migrant crisis over fears Turkey’s newly empowered President Erdogan will turn his back on the nation’s long-awaited EU membership.

In such an event, Europe will be stuck with 3 million more migrants, which is highly likely, as the agreement Erdogan made to take them in “during the height of the migrant crisis” is looking increasingly like a dead letter. Back in November, Erdogan threatened to “open the gates for migrants to enter Europe” if the EU “blocked membership talks.”

Erdogan’s aspirations to rule the Islamic world have taken Turkey down an anti-democratic, anti-secularist path toward rapid Islamization. Erdogan has even been appealing to the next generation by launching “a Sunni-Islamist revival in Turkish schools,” even though he has declared that he is above such sectarian concerns, stating: “My religion is not that of the Sunnis, of Shiites. My religion is Islam.”

Many Turks already fear growing authoritarianism in their country, where tens of thousands of people have been arrested, and at least 100,000 sacked or suspended from their jobs, since a coup attempt last July.

Now with Europe in its miserable state, Erdogan presents a heightened threat as a regional despot with his newly expanded powers and overt attempts to manipulate the EU. He also recently declared that “Europe is collapsing…Europe will pay for what they have done,” because in his view, Europe has “humiliated and oppressed” the Turks. Never mind that Europe is in chaos because of its wide open immigration policy regarding Muslim migrants.

Erdogan has also accused the EU of provoking a clash between the “cross and the crescent” for implementing a workplace headscarf ban.

Europe has invited in its own troubles…

readmore>>
jihadwatch
Also published on Zeepertje.com

Doe mee met 8.363 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1483 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

5 Comments on “EU leaders terrified” Turkey will soon send three million Muslim migrants to Europe

 1. Zet de witte haai uit in de Middellandse zee

  Liked by 1 persoon

 2. http://www.ad.nl/buitenland/turkse-oppositie-dient-officieel-verzoek-in-om-referendum-ongeldig-te-verklaren~af48122e/

  http://www.volkskrant.nl/politiek/curieus-pvv-en-sp-dienen-identieke-motie-in-na-politiek-getouwtrek-over-eigen-risico~a4488213/

  http://www.volkskrant.nl/buitenland/trumps-vliegdekschip-doet-het-heel-rustig-aan-nog-5-000-kilometer-naar-noord-korea~a4488169/

  https://www.nrc.nl/nieuws/2017/04/18/in-midden-oosten-nadert-het-einde-van-het-christendom-8224915-a1554895

  http://www.parool.nl/opinie/het-maakt-niet-meer-uit-wat-voor-bommen-worden-gegooid~a4488104/

  Ozturk kijkt Armeniers in ogen, blijft genocide ontkennen
  Hee, zagen wij daar een stel boze Armeniërs in de Tweede Kamer? Die zijn zo boos omdat d’r halve bevolking is uitgeroeid in 1915 door de voorgangers van Erdogan. Weet iedereen, zegt iedereen (inclusief Sylvana), behalve de Nederlandse regering, Han ten Broeke en DENK. Dus als je dan als ” target=”_blank”>vereniging van Armeniërs in Nederland de kans hebt om oog in oog met Selçuk Özturk te staan, dan pak je die aan. Dan probeer je de dialoog aan te gaan, zoals deze Armeniërs doen. Maar een dialoog voer je met twee partijen. En Özturk doet niet mee. In plaats daarvan mompelt hij iets over dat we het in Nederland vaker over Nederland zouden moeten hebben en niet over Turkije. Hij zegt het echt, die baardenkammer. We moeten het vaker over Nederland hebben. Nou, meneer Özturk, dat zouden wij graag doen. Het gaat alleen zo moeilijk met 216.147 stemmers op de Lange Arm van Ankara en 82.672 ‘Nederlanders’ die kozen voor Make Geitenneukers Geitenneuk Again. We weten het goed gemaakt: als u nou erkent dat de moord op 1,5 miljoen Armeniërs genocide was, dan hoeven we het dáár in ieder geval niet meer over te hebben. Afgesproken?

  Like

 3. Turkse fascist, die ons parlement onveilig maakt, ontkent wederom Armeense genocide.
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2017/04/hij_trapt_erin.html#comments

  Like

 4. Straks is erdogan, de fascist, zelf een onderdeel van de genocide op de moslims.
  Hahaha.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: